UFO jakautuu kahdeksi Portlandissa

Havaintopäivämäärä: 6.12.2022
Havaintopaikka: Portland, Oregon, USA
Lähde: MUFON

Tässä on hieno raportti jossa video mukana, vaikka se tapahtuikin jo aiemmin. Hehkuva kohde, jolla on aura sen ympärillä, nähtiin irtoamassa voimakkaammin hehkuvasta kohteesta. Olen nähnyt pilviorbien tekevän tätä päivällä, jossa emoalus (avaruusolentojen drone, arviolta koripallon kokoinen) irroittautuu muista orbeista, aivan kuin se olisi levittäytymässä sen tutkimalle alueelle. Nämä työläisorbit liittyvät kaikki yhteen myöhemmin samassa paikassa, jossa ne viedään takaisin emoalukseen, joka sitten lähtee kohti kotimaailmaansa.

Miksi avaruusolennot käyttäisivät droneja? Koska kaikki avaruusolennot eivät selviä oman planeettamme pinnalla, hengittäen meidän ilmaamme. Kun saa viruksen, ensimmäisellä kerralla se vaikuttaa kaikkein pahimmalla tavalla. Mutta jos siitä selviää, sitten myöhemmin sen vaikutukset ovat heikompia, mutta avaruusolennot eivät halua riskeerata elämäänsä tutkiakseen meidän maailmaamme. Tämä on heidän taholtaan älykästä. Monet avaruusolentojen lajit hengittävät muunlaisia kaasuja kuin happea, johtuen heidän kotiplaneettansa toisenlaisesta ilmakehästä. Joten pilviorbeja voidaan käyttää tutkimuksiin.

Scott C. Waring, Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Se oli punaisena hehkuva kohde, joka liikkui hiljalleen suuntaani. Se näytti katoavan ja ilmestyän esiin, aivan kuin sen väri olisi himmennyt ja sitten kirkastunut punaisemmaksi sen lähestyessä. Se näytti leijailevan ja sitten yhtäkkiä siitä näytti irtoavan kiitäen toiseen suuntaan uusi punahehkuinen kohde vastakkaiseen suuntaan. Se kulki suurella nopeudella. Kohteen ympärillä oli sumuinen aura.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.