UFO kiitää Roomassa TV-uutisissa

Havaintopäivämäärä: toukokuun 8. 2020

Havaintopaikka: Rooma, Italian TV-uutiset

Tämä UFO nähtiin italialaisissa uutisissa lähetyksen aikaan Roomassa. Sininen levy näkyy liikkuvan vasemmalta oikealle taustalla.

Otin kuvakaappauksen ja suurensin sen. Kun lisäsin kontrastia ja varjoja siihen, siinä oli toisia eri värisiä valoja. Minulle se merkitsee, että kyseessä ei ole ajovalo. Ajovalolla olisi sama väri koko matkan, mutta tämä ei ole. Ajovalo olisi myös pyöreä, tämä kuitenkin näyttää levyn muotoiselta sivusta.

Se, että tämä UFO on niin lähellä kameraa, antaa meille hyvän kuvan UFOn muodosta, nopeudesta, suunnasta. Se on todellakin näyttöä siitä, että avaruusolennot ovat kiinnostuneita Roomasta, tarkkailevat heitä pandemian aikaan. Mietin oliko UFO tulossa Vatikaanista? Se on oma maansa ja paavilla on amerikkalaisia astronomeja työskentelemässä astrobiologian parissa (etsimässä älykästä elämää. Paavi on voinut kutsua koolle kokouksen avaruusolentojen kanssa tämän viruksen lopettamiseksi. Vatikaani on oma maansa, ja sillä olisi auktoriteettia tavata avaruusolennot. Näin avaruusolennot myös tapaisivat heitä todennäköisemmin.

Scott C. Waring, taiwanilainen ufologi

Katso kuvakaappauksia. Niissä näkyy monia eri värejä, mikä tarkoittaa sitä että kyseessä ei ole ajovalo. Ajovalot näyttäisivät tasaisilta tai yhdeltä väriltä. Tämä on monimutkainen ja kompleksi. Siinä näkyy joitain alueita eri väreissä, mikä tarkoittaa että tämä on kiinteä alus ja punaiset alueet voivat olla läpinäkyviä ikkunoita. SCW

https://youtube.com/watch?v=a9a2HnRszK8

Artikkelin julkaissut ET Data Base

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.