UFO Meksikon tulivuoren yllä

Havaintopäivämäärä: tammikuu 2023
Havaintopaikka: Atlixco, Meksiko

Lähde: https://www.kosmo.com.my/2023/01/11/ufo-dipercayai-terbang-berhampiran-gunung-berapi-aktif-di-mexico/

Henkilö otti valokuvia Kuusta ja vahingossa kuvasi UFOn tulivuoren yllä. Tulivuori on Popocatepetl, joka on kuuluisin tulivuori johtuen sen UFO-havainnoista. Voit nähdä valokuvassa aluksen metallipinnan, muodon, saumat metallissa. Huomaa myös kevyt pilviverho sen takana, kuten olen sanonut monta kertaa, UFOt tuottavat pilviä joihin ne piiloutuvat.

Scott C. Waring, Taiwan

Uutiset kertovat:

Karla Garcia sanoi uutispalvelulle, että hänen poikaystävänsä Luis Guerra heräsi eräänä aamuna heidän kotoaan Pueblan Atlixcossa, valmistellakseen aamiaista, kun hän kuuli Popocatepetl-tulivuoren purkauksen. Karla sanoi, että Guerra otti puhelimensa ja alkoi ottaa kuvia ja videoita keskittyen vuoren näkyvällä puolella olevaan täysikuuhun. ”Sitten hän lähetti minulle valokuvan Whatsappissa ja kun heräsin, näin sen ja jaoin muille”, Karla sanoi.

Karla kuitenkin pysyi sängyssä, mutta alkoi saada viestejä ystäviltään, joissa puhuttiin kohteista jotka näyttivät sellaisilta kuin tulivuoren lähellä olevat UFO. ”Koska poikaystäväni ei ole somejen ystävä, kysyin häneltä voisinko ladata tämän kuvan Twitteriin ja hän sanoi kyllä”, Garcia lisää.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.