UFO NBC:n TV-uutislähetyksessä

Havaintopäivämäärä: elokuun 3, 2020
Havaintopaikka: Navajojen heimo, Arizona, USA

Intiaanit näkevät usein UFOja ja kutsuvat niitä hengiksi. Tämä video selvästi näyttää levyn, joka kiitää pilvistä ja takaisin seuraavaan pilvimuodostelmaan. En ole varma miksi NBC Nightly News missasi sen, mutta he olivat ehkä keskittyneet niin kovasti tyttöön, että heiltä meni kaikki muu ohi. Kiisikö UFO tahallaan taustalla tullakseen kuvatuksi? Arizona on suuri keskittymä UFOille. Area 51:n ollessa läheisellä Nevadan autiomaalla ja Nelliksen ilmatukikohdan ollessa myös Nevadassa, me tavallaan tiedämme minne UFO oli matkalla: Nevadaan.

Scott C. Waring, Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Elokuun 3. päivänä 2020 NBC Nightly Newsin lähetys sai huomioni kuvaamalla sitä miten Navajo-intiaanit kamppailevat vesikriisiä vastaan koronaviruspandemian keskellä, mutta katseltuani lähetystä näin jotain muuta: levymuotoisen UFOn lentämässä juuri tuolla hetkellä, kun intiaanishamaani kutsui jumalia.

Jakson tiivistys: ”NBC Newsin Cynthia McFadden tarkastelee lähemmin Navajo-kansan vesikriisiä Arizonassa, jossa ainakin 30 prosenttia kotitalouksista reservaatissa elää ilman juoksevaa vettä.” Huomaa miten UFO ”pölähtää” pilvestä sen lentäessä.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.