UFO Philadelphiassa

Havaintopäivämäärä: 20. maaliskuuta 2021
Havaintopaikka: Philadelphia, USA

 

Mystinen valkoinen orbi nähtiin lentämässä rakennusten yllä Philadelphiassa. Orbi ei liiku tuulessa, vaan se näyttää olevan älykkäässä ohjauksessa. Se aluksi liikkuu oikealle, sitten vasemmalle… mikä olisi mahdotonta pallolle. Tämä on UFO. Valkoinen orbi-UFO, joka tarkkailee ihmisiä ja monitoroi heidän reaktioitaan siihen.

Jostain tuntemattomasta syystä valkoisten orbien raportoitu havaintomäärä on kasvanut viime kuukausina viisinkertaisesti. Jopa MUFONin sivuilla orbiraportit ovat nyt 4-6 per vuorokausi. Ilmeisesti jotain on käynnissä avaruusolennoilla ja heillä on suunnitelmissaan jotain todellista aktiviteettia. Aika näyttää.

Scott C. Waring, Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Se ei näyttänyt pallolta. Liian iso ja liian korkealla ja se sykki valkoista valoa. Havaitsin keskellä päivää valkoisen orbin. Pian tämän jälkeen sitä seurasi tunnistamaton helikopteri. Olin liian hämmentynyt kuvatakseni sitä. Philadelphia, Pennsylvania, South 3rd streetin 600. kortteli.

 

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

2 vastausta artikkeliin ”UFO Philadelphiassa”

  1. Tykkäsin videokuvan selkeydestä, jossa valkoinen orbi liikkuu aluksi oikealle, sitten vasemmalle ja samaan aikaan näkyy myös korkean rakennuksen seinää, joten orbin liikuminen on todellista liikettä, eikä kameran heiluttelua puolelta toiselle. Mufon orbiraportit ovat varmasti myös todellisia ja orbeja nähdään nyt tavallista enemmän jostain syystä, ehkä meitä tarkkaillaan kuinka reagoimme.

    Olen itsekin nähnyt kahden orbin liikkumista noin 80 metrin päästä ja noin 10 metrin korkeudessa maanpinnasta pienteollisuus alueella Lahdessa ilta myöhään hämärissä noin kello 18:00 jälkeen ja ne olivat noin koripallon kokoisia. Toinen orbeista himmeämpi vaaleankeltainen meni toisen kirkkaan valkoisen taakse, niin että sitä ei näkynyt toisen takaa ollenkaan ja sitten se palasi takaisin kirkkaan valkoisen oikealle puolelle sen viereen noin 5 minuutin kuluttua. Seurasin niitä noin reilut 20 minuuttia paikoillani. Minulla oli tunne että ne seuraavat minua kun olin kadun toisella puolella ja minä puolestaan seurasin tarkkaan niitä. Silloin tällöin auto ajoi tietä pitkin minun ja orbien välistä, mutta eivät autosta ihmiset huomanneet orbeja noin 10 metrin korkeudessa pienteollisuus alueella, jotka oli rakennuksen katon reunan korkeudella. Mukanani ei ollut älypuhelinta tai kameraa, jotta olisin voinut tallentaa tapahtumaa kun olin kävely lenkillä lähellä kotiani. Minulle tuli kylmä kun oli jo Marraskuun puoliväli ja päälläni oli vain ohuet lenkki vaatteet, joten jatkoin ripeästi kävelylenkkiäni eteenpäin ja valopallot jäivät siihen samaan paikkaan paikoilleen edelleen.

    Orbi on yleinen nimi tyypillisille pallonmuotoisille oudoille kohteille. Valokuvissa ja videoilla orbit ilmenevät valomuodostumina, pallomaisina, monitahokkaan muotoisina tai rajapinnaltaan epämääräisinä. Niiden näennäinen koko vaihtelee noin golfpallon kokoisesta koripallon kokoiseen. Joskus orbit voivat liikkuessa jättää jälkeensä valoisen hunnun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.