UFO Red Rock Canyonilla Las Vegasin lähellä

Omituinen kirkas kappale filmattiin sen matkatessa suurella nopeudella kohti La Madre -vuorta lähellä Red Rock Canyonia Las Vegasista länteen kello 21:12 elokuun 10. päivänä 2019.

Taivastarkkailija kuvaa UFO-kohtaamista seuraavasti:

Olin ulkona katselemassa taivasta takapihallani ja yökamerallani kuvaamassa videota, kun orbinkaltainen kappale liikkui hitaasti Sheep Mountainsin juurelta kohti La Madre -vuoria lähellä Red Rock Canyonia Las Vegasista länteen.

Kamera ei nauhoita ääniä eikä siinä ole ulkoista näyttöä, joten siitä joutuu aina katsomaan etsimestä niin, että voin pitää kohteen kuvassa.

Orbinkaltainen kappale oli arviolta kolmen mailin päässä sijainnistani, ja kykenin näkemään toisen erittäin kirkkaan, pitkulaisen, sikarin muotoisen kappaleen kiitävän orbinkaltaisen kappaleen ohi.

Kartalla näkyy hehkuvan UFOn sijainti ja suunta.

Tiesin välittömästi, että se oli jotain erikoista, mutta se liikkui niin nopeasti, että ei ollut keinoa edes yrittää seurata sitä.

Videon kuvaamisen jälkeen olin yllättynyt nähdessäni sikarinmuotoiselta näyttävän valkoisen valon, täydellisen yhtenäisen muotoisen.

Huomasin myös, että mitään ääntä ei kuulunut kummastakaan kappaleesta niiden liikkuessa videoruudulla. Minun piti lopettaa kuvaaminen koska pihallani oleva puu ja kotini tulivat eteen.

Suosittelen katsomaan MUFONin UFO-videon tämän linkin päästä: http://www.ufostalker.com/sighting/103370

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.