UFO säntäilee pilvissä Brasiliassa

Havaintopäivämäärä: tammikuun 15, 2021
Havaintopaikka: Picos, Brasilia

Silminnäkijä Luan Silva huomasi jotain omituista taivaalla. Suuri valkoinen kappale liikkui pilveen ja sieltä ulos aina muutaman sekunnin välein, aivan kuin leikkien piilosta hänen kanssaan.

Silva otti kännykkänsä ja kuvasi 20 sekunnin ajan kiinnostavaa kohtaamista UFOn kanssa. Melkein kuin lapsi joka leikkisi. Omituista käyttäytymistä, mutta jotkut avaruusolennot ovat leikkisiä. Tämä voi myös olla tekoälyn ohjastama, mutta se näyttäytyy pikkuhiljaa jotta ihmiset eivät kuumottuisi sen näkemisestä. Joka tapauksessa… sitä on kiva katsella.

Scott C. Waring

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Yksi vastaus artikkeliin ”UFO säntäilee pilvissä Brasiliassa”

  1. Mielestäni tuossa kännykällä otetun videokuvan alkupäässä vasemmassa kuvan reunassa leijailee tasaista vauhtia vaalean pilven etupuolella ylöspäin tumma selväpiirteisempi toinen UFO, jota kännykkä kuvaaja Silva ei huomaa, vaan keskittyy tuohon vaaleaan pilvestä tulleeseen epätarkkaan ufoon.

    Kännykällä UFO videoiden kuvaaminen kaukaa varmasti vaikeaa, mutta jos kuvaaja olisi keskittynyt myös samaan aikaan tuohon tummempaan objektiin, niin tuo UFO-videon lopputulos olisi todella hyvin onnistunut ja loistava, mutta hyvä lopputulos noinkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.