UFO tai kiinalainen vakoilupallo Montanassa

Havaintopäivämäärä: 1.2.2023
Havaintopaikka: Laurel, Montana, USA

Lähde: MUFON

Henkilö kuvasi Kuuta ja sitten sen vasemmalla puolella oli tämä valkoinen pallo. Nyt Yhdysvaltain hallitus kutsuu tätä kiinalaiseksi vakoilupalloksi ja kieltäytyy ampumasta sitä alas tuntemattomista syistä. He sanovat sen olevan 6,5 kilometrin korkeudessa. Jos se on oikeasti niin korkealla, silloin tämä orbi on yli 30 metriä läpimitaltaan! Koska videolta näkyy sen olevan suuri, todella suuri verrattuna Kuuhun. Mielestäni Yhdysvaltain valtio valehtelee jälleen kerran ja yrittää syyttää Kiinaa, mutta tämä näyttää minusta avaruusolentojen teknologialta.

Muistattehan kolme orbia, jotka nähtiin Atlantis-sukkulan lahden lähellä, jotka sukkulan ulkoinen kamera kuvasi? Ne näyttivät tarkalleen samalta! Tämä on UFO! Siksi he eivät ammu sitä alas, he eivät halua hyökätä avaruusolentoja vastaan, erityisesti sellaista joka voisi pyyhkiä koko planeetan yhdessä yössä.

Scott C. Waring, Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Olin leikkimässä Flight Radarilla joskus kolmen aikaan päivällä helmikuun ensimmäinen päivä ja löysin mielenkiintoisen lentoradan USAF KC-10:lta arviolta 50 mailia etelään siitä missä me näimme kohteen (katso kuvakaappaus). Tuntia myöhemmin näin jotain juttua sosiaalisessa mediassa ”kohteesta” taivaalla, ja menin ulos katsomana. Järkytyin siitä mitä näin. Kirkkaan valkoinen orbi oli arviolta neljäsosan Kuun koosta ja yhtä kirkas. Se oli paikallaan ja täydellisen pyöreä. Se seuraili jotain kevyttä pilveä, ja vaikutti pysyvän samassa kohtaa ainakin kahden tunnin ajan. Omilla kiikareillani en saanut selvää mistään ominaispiirteistä. Lopulta se katosi näkyvistäni illan tullen. Kiinnostavaa kyllä, paikallinen lentokenttä (BIL) odottamatta ohjasi kaikki lennot noin 1.5 tunnin ajan toiselle reitille tänä aikana, eikä asiasta annettu mitään selitystä. En tiedä mikä tuo kohde oli, mutta se oli jotain mitä en ollut koskaan nähnyt ja olen 100% varma ettei se ollut komeetta, raketti, drone tai sääpallo.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.