UFO tallentui infrapunakameraan Walesissa

UFO näyttää matkaavan 106 mailin tuntinopeudella. Sen sanotaan olleen näkyvillä vain lämpökamerassa, jota poliisihelikopteri käytti Britanniassa. Poliisi julkaisi kuumottavan videokuvan — joka on samanlaista kuin mitä USA:n armeijan julkaisemat UFO-videot — FOIA-tietopyynnön seurauksena. Videolla näkyy kappale liikkumassa Bristolin kanavan yllä.

Kuva: The Sun.

 

Video näyttää kappaleen liiikkuvan tuulta vasten. Se näyttää liikkuvan suurella nopeudella ja poliisihelikopterin FLIR-lämpökamera seuraa sitä St Athanin lähellä Walesissa arviolta 21 aikaan illalla syyskuun 17. päivä 2016.

Pätkiä videosta kuvattiin ruudulta suoraan, joita on jaettu NPAS-tiimille videon kuvausaikaan.

Nyt koko video omituisesta kohtaamisesta on paljastunut FOIA-tietopyynnön seurauksena, jonka on tehnyt UFO-tutkijaksi ryhtynyt entinen poliisi Gary Heseltine.

Pitkällisen taistelun jälkeen saada hänen kysymyksiinsä vastaus, Britannian hallitus on viimein päättänyt julkistaa sen mitä se tietää UFOista.

NPAS South West twiittasi tuohon aikaan, että paikallinen lennonjohto ei havainnut kappaletta. Sitä kuvattiin ”kuumaksi” sen matkatessa tuulta vasten — mikä kertoisi siitä, että se ei todennäköisesti ole ilmapallo tai lentolyhty.

Se lensi arviolta 300 metrin korkeudessa ja oli näkyvillä ainoastaan kun poliisit huomasivat sen lämpökamerassaan, jota he sanoivat olleensa koekäyttämässä ja osoittelemassa sitä Cardiffin lentokentälle suunnanneisiin lentokoneisiin.

Kohtaaminen kesti arviolta 8 minuuttia ja video näyttää kameran muuttavan asetuksia, kun poliisit yrittävät identifioida omituista ilmiötä.

Poliisit sanoivat myös vuonna 2019 tehdyssä twiitissä, yli kolme vuotta lyhyen videopätkän julkaisun jälkeen — ”mahdollisesti drone, mutta sen perässä pysyminen oli mahdotonta, joten sen on ollut oltava erittäin nopea”.

Heseltine yritti saada audiotallenteet poliisihelikopterista sekä kartta kappaleen liikkeistä, mutta tämä informaatio ei ollut mukana FOIA-vastauksessa.

”Tämä on vahvistettua poliisihelikopterin FLIR-kuvaa, jossa näkyy kappale jota ei näe paljaalla silmällä, mutta se näkyy selvästi infrapunaspektrin alueella. Se liikkuu kovaa tuulta vasten, joten se ei ole ilmapallo, eikä se emittoi mitään lämpöjälkeä, mistä kävisi ilmi sen voimanlähde”, hän sanoi The Sun Onlinelle.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sighitngs Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.