USA:n ilmavoimat sanoo että taivaalta putoava UFO ”ei ole meidän alus”

Ilmavoimien johtajat ovat tulleet väliin tapaukseen, jossa UFOn havaittiin putoavan taivaalta Maahan.

Kuvamateriaalissa, joka on kuvattu Alaskan Anchoragessa, näkyy kaksi savuvanaa, jotka irtoavat mystisestä kappaleesta.

Armeijan kalustoa on läheisessä Elmendorf-Richardsonin tukikohdassa, mutta heidän edustajan Erin Eatonin mukaan havainnolla ei ole mitään tekemistä heidän kanssaan.

”Se ei vaikuta olevan mikään meidän koneistamme”, hän sanoi. Viranomaiset USA:n ilmailuhallinnossa FAA:ssa lisäsivät, että kappale videolla ei ole lentokone. ja että virasto ei ole saanut mitään raportteja ilmassa tapahtuneista ongelmista tuohon aikaan.

Mutta jotkut asiantuntijat silti pitävät lentokonetta todennäköisimpänä selityksenä ilmiölle. Peter Davidson, washingtonilaisen National UFO Reporting Centerin johtaja, sanoi että videolla näkyy ”korkealla lentävä jumbojetti, jonka perässä vana, se on lentokorkeudella, mutta koska se lentää poispäin kamerasta, se näyttää tippuvan”, hän kirjoitti.

Adonus Baugh, joka kuvasi videon, ei ole vakuuttunut. 18-vuotias sanoi esineen näyttävän enemmänkin joltain sellaiselta joka saapuu ilmakehään.

”Minä ja äitini olimme juuri tulossa kotimme parkkipaikalle ja silloin havaitsin jotain joka tippui taivaalta”, hän sanoo.

”Luulin että se oli meteori tai jotain joka tuli ilmakehään. En koskaan ole nähnyt mitään tällaista.”

Toinen silminnäkijä Bebe Kang oli samaa mieltä. ”Se ei näyttänyt lentokoneelta tai suihkukoneelta. Se oli iso, todella hidas ja punainen”, Bebe sanoo.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.