Uskomattoman selkeitä UFO-kuvia Arizonasta

Silminnäkijän raportti:

Ajaessani takaisin Phoenixista tänä iltana, olin muutaman mailin päässä Arizonan Parkerista. Näin vihreäpyrstöisen pyrstötähden silmäkulmassani. Jatkoin ajamista muutaman mailin ja havaitsin pienen oranssin valon kaukana etäällä oikealla puolellani. Aluksi luulin sen olevan ehkä meteori joka oli osunut lähelle ja sytyttänyt aavikolle tulipalon tai mahdollisesti se saattoi olla heijastusta antennista.

En ajatellut asiaa paljoakaan ja jatkoin ajamista vielä kolmisen mailia. Havaitsin että valo oli kadonnut. Ajoin vielä puoli mailia ja näin valon uudestaan. Silloin tajusin, että mitä tahansa se sitten onkin, se ei ole normaalia.

Olin noin neljännesmailin päässä valtatie 72:n ja 95:n risteyksestä Parkerin ja Quartzsiten välissä.

Välittömästi pysäytin auton ja kiinnitin kameran tripodiini. Lounaissuuntaan jonne ajoin näkyi kuusi oranssinpunertavaa valoa, jotka leijailivat ympäriinsä horisontissa. Jotkut niistä himmenivät ja sitten kirkastuivat, toiset taas tuntuivat leijailevan hiljalleen. Ne tuntuivat matkaavan yhteisessä kuviossa ja erittäin kirkkaasti loistaen. Otin valokuvia ja videoita ja vähän alle 15 minuutin päästä mystiset esineet katosivat jälkiä jättämättä.

Kaikki valokuvat ovat aikaleimattu ja niitä ei ole editoitu mitenkään. Video on hieman rajattu paremman näkyvyyden saamiseksi.

Mitä tahansa se olikin, en ole koskaan nähnyt vastaavaa elämässäni. Supercool kokemus.

*Päivitys* 11.04.2017 23:22

Olen havainnut, että kamerani kello on asetettu 8 minuuttia etuaikaan. Tämä tarkoittaa, että aikaleimat kuvissa ovat kaikki 8 minuuttia edellä. Näin myös videon samasta ilmiöstä mutta vastakkaisesta suunnasta El Centrossa, Kaliforniassa. Tämä tarkoittaa, että mikä tahansa se olikin, se näkyi ainakin 100 mailin päähän.

ABC15 raportoi, että kuvat ovat meteoriitista. Ne eivät ole sitä. Meteori osui 10 minuuttia ennenkuin pysäytin autoni 95-tien reunaan ja aloin kuvaamaan. Ero valaistuksessa johtuu eri asetuksista, joita kokeilin saadakseni valoja näkymään paremmin valokuvassa.

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.