’Vanhan koulun’ UFO lensi yli puolalaisen kylän

Erään puolalaisen kylän asukki huomasi tunnistamattoman esineen lentävän niin matalalla metsän yllä, että se kosketti latvoja. Hänen onnistui ottaa valokuva ennen esineen katoamista näkyvistä.

Nämä kuvat ovat tulleet esiin ufologi Philip Mantlen kautta. Hän on varma, että kuvat ovat aitoja ja että näkyvissä oleva esine on todellinen.

Kuvissa näkyy omituinen esine, joka lentää matalalla metsäalueella. Lisäksi kappale näkyy eri kohdissa jokaisessa kuvassa, mikä vahvisti sen, että kuvat on otettu liikkeessä.

Mantle lisäsi, että kuvan on ottanut puolalainen, joka ei pitänyt tarpeellisena kertoa omaa nimeään. Hän pyöräili Jastrowon kylän viereisen metsän ohi, joka sijaitsee lähellä Varsovaa.

Yhtäkkiä mies kuuli omituisen äänen ja näki ”pyörivän esineen” lentävän taivaalla. Rapinaa alkoi kuulua, kun UFO kosketti puiden latvoja.

UFO ei muistuttanut dronea tai jotain toista lentävää mekanismia, joka ihmisille olisi tunnettu. Miehen mielestä oli tarpeen siirtää kuvat ufologille. Hän lähetti ne Robert Barnatovichille, ja hän pian lähetti ne Philip Mantlelle.

Kuvat on tarkastettu toistuvasti ja tarkkaan photoshoppauksen varalta, mutta mitään ei ole löytynyt. Kuvien analysoinnissa on otettu huomioon eri tekijöitä, jotka voisivat jotenkin paljastaa kuvat feikeiksi, mutta kaikki näyttää autenttiselta.

Artikkelin julkaissut Anomalien

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.