Verhoutunut laite saa aikaan taivasilmiön Floridassa

Tammikuun 2. päivänä 2021 Pembroke Pinen asukas Floridassa huomasi omituisia valoja taivaalla pilvien läpi. Kuitenkin oikeasti ilta oli selkeä ja kirkas. Kuvatessaan taivasilmiötä valot muuttivat väriä ja muotoa.

Aluksi hän luuli, että taivasilmiö oli jotain luonnollista, kuten revontuli. Mutta käydessään läpi kuvia jälkikäteen osoittautui, että valot sai aikaan verhoutunut neliskulmainen laite.

Lähde: MUFON

Video alla ja kuva yllä näyttää verhoutuneen neliskulmaisen laitteen.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Yksi vastaus artikkeliin ”Verhoutunut laite saa aikaan taivasilmiön Floridassa”

  1. Tuo oikeanpuoleinen valoilmiö vaikuttaa Auringonpilari haloilmiöltä, joka näkyy videolla 2:04 min kohdalla selvästi ja on yksi yleisimmistä halomuodoista.

    Auringonpilari on yksi yleisimmistä halomuodoista. Auringonpilari on nimensä mukaisesti auringon ylä- ja alapuolella näkyvä pilarimainen halomuoto. Auringonpilari muodostuu valon heijastuessa kuusikulmaisten, laattamaisten jääkiteiden ylä- ja alapinnoilta. Pilari on yleensä väriltään valkea, mutta mutta matalilla auringonkorkeuksilla se värjäytyy punaisen ja oranssin sävyihin. Auringonpilari voi näkyä, vaikka aurinko olisi jo laskenut. Pilari on tiettävästi nähty vielä kun aurinko on ollut kolme astetta horisontin alapuolella. Lähde: https://www.ursa.fi/ilmakeha/ilmiot/halot/eraita-halomuotoja.html#c5194

    Sensijaan tuo vihreä valoilmiö, joka on Auringonpilarin vasemmalla puolella on vaikeampi tapaus. Se voisi syntyä oikealla puolella rinnalla olevasta Auringonpilarin valkoisesta heijastus valosta, tai sitten se on jokin muu tuntematon taivasilmiö. Mielestäni se kuitenkin liittyy tuohon Auringonpilari haloilmiöön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.