Avaruusolentojen tukikohta Japanin rannikolla

Haastattelun päivämäärä: tammikuun 15, 2022
Havaintopaikka: Senganmori, Japani
Koordinaatit kartalla: https://www.google.com/maps/search/Senganmori,+japan/@38.7729666,142.381703,117573m/data=!3m1!1e3?hl=en

Tässä on hieno haastattelu Senganomorin UFO-silminnäkijöistä ja asiantuntijoista Japanissa. Alue on vuoristoinen ja siellä näkyy paljon UFOja. He sanovat, että vuorten kivi sisältää paljon metalleja ja on magneettinen… ja tämän takia UFOt haluavat mennä sinne. Toinen teoria on, että vuorten alla on avaruusolentojen tukikohta. Tämä video valaisee ilmiötä Japanin taivailla ja sitä miten me näemme ne nykypäivänä, joka on paljon realistisempi tapa kuin että olisimme nauraneet ilmiölle, niinkuin vuosikymmeniä sitten. Totuus on tulossa julki, pikkuhiljaa. Mutta totuus ei voi piilotella ikuisesti. Jokainen henkilö, joka auttaa UFO-tietoisuuden kasvattamisessa, auttaa asiaa. Autetaan koko ihmiskuntaa pääsemään askel askeleelta kohti UFO-paljastusta.

Luulen löytäneeni avaruusolentojen tukikohdan, josta UFOt ovat tulleet. Meressä on alue, joka sisältää useita suuria rakenteita merenpohjassa. Nämä rakenteet näyttävät monimutkaisilta ja älykkäiden olentojen rakentamilta. Tämä voi olla UFOjen tukikohta. Googlen mittakaava kertoo suurimman rakennuksen olevan 10km pitkä ja 1.5km leveä. Tämä vaikuttaa kiistämättömältä näytöltä, että Japanin vesissä on avaruusolentojen tukikohta.

Scott C. Waring, Taiwan

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.