Brittiartisti Imbuen haastattelu hänen UFO-havainnostaan

Haastattelun päivämäärä: maaliskuun 3, 2022
Haastattelupaikka: @Imbue instagram

Imbue viralliset sivut: https://imbuesource.com

Muutama vuosi sitten luin Forbesin artikkelia Imbue-nimisestä artistista. Hän luo hienoa taidetta käyttäen modernia teknologiaa kuten 3D-tulostimia, PC-emolevyjä ja jopa hintalappuja. Hän aina lisäilee humoristisia ja silmiä avaavia kantoja taiteeseensa. Artikkelissa sanottiin, että hänellä on Instagram-joten seurasin tiliä. Hän postasi lyhyen videon kahdesta hänen luomastaan patsaasta, ja tästä keskustelumme lähti käyntiin.

Sanoin, ”Vau! Muinaiset avaruusolennot, tykkään! Hei Imbue, oletko koskaan nähnyt aikaisemmin UFOa? Jos olet, voisitko kertoa siitä?

Imbue vastasi kaksi päivää myöhemmin, ”kun olin nuorempi, muistan nähneeni parven paikallaan olleita valoja taivaalla. Ne liikkuivat hitaasti aluksi, sitten kiihdyttivät, se oli outoa!!”

Sanoin, ”Vau, hienoa! Hei missä kaupungissa se oli? Näkikö joku muukin sen?”

Imbue vastasi, ”Se oli Surreyssa, Britanniassa, jossa kasvoin. Kukaan ei ollut kanssani, mutta myöhemmin sain tietää, että oli olemassa virallisia raportteja useista havainnoista Surreyssa, jotka puolustusministeriö oli julkistanut noihin aikoihin!”

Sanoin, ”Hei kaksi vikaa kysymystä. Muuttiko kokemus tuosta havainnosta asennetta elämääsi ollenkaan? Miten tämä havainto vaikutti taiteeseesi vuosien mittaan? Kiitos vastauksista. Erittäin kilttiä sinulta.”

Imbue vastasi, ”kokemus todellakin pani ajattelemaan ja laittoi asiat perspektiiviin, Maapallo on pieni piste äärettömässä universumissa! Olen tehnyt joitain taideteoksia avaruuteen liittyen, se on todella innostava aihe.”

Vastasin, ”Kiitos paljon kun vastasit. UFO Sightings Dailyn lukijat ilahtuvat.”

Hän oli kiltti vastatessaan kysymyksiini Maan ulkopuolisesta elämästä. Imbue myönsi sekä nähneensä UFOn nuorempana että nähneensä maailman eri tavalla sen jälkeen ja tehneensä taidetta avaruuteen liittyen, kuten hänen muinaisten avaruusolentojen patsaat. Toiveenani on, että Imbuen sanat inspiroivat muitakin jotka ovat nähneet UFOja, mutta pitäneet näkemänsä omana tietonaan naurunalaiseksi tulemisen pelossa. Totuus vapauttaa, ja inspiroi samaan aikaan.

Alla Instagram-postaus, jossa koko keskustelu.

Scott C. Waring,  Taiwan

https://www.instagram.com/reel/CakMdA6KZVx

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by imbue (@imbue)

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.