Kenraalin raju väite: Teknologiaa jolla pääsee minne vain alle tunnissa

Jokin aika sitten eläköitynyt USA:n ilmavoimien kenraali Steven L. Kwast luennoi marraskuussa 2019. Luento antoi ymmärtää, että seuraava sotatanner on ulkoavaruus.

Kwastin luento sisälsi kommentteja, jotka viittasivat mahdollisuuteen, että USA:n armeijalla ja sen teollisuuskumppaneilla on jo mahdollisesti seuraavan sukupolven teknologiaa, joka kykenee muuttamaan ilmailualan ikuisesti, kertoo The Drive avaruusteknologian raportissaan.

Noin 12 minuutin kohdalla videossa Kwast esittää jokseenkin hullun väitteen, että USA:lla on tällä hetkellä hallussaan vallankumouksellista teknologiaa, joka voi tehdä nykyisistä lentolaitteista historiaa:

”Teknologia on insinöörien hallussa nykyään. Mutta suurin osa amerikkalaisista ja kongressin edustajista ei ole kerennyt syvemmin tarkastella sitä mitä nyt on käynnissä. Mutta minulla on ollut 33 vuoden verran aikaa opiskella ja ystävystyä näiden tieteentekijöiden kanssa.”

”Tämä teknologia voidaan rakentaa nykypäivän teknologialla ja sillä voidaan siirtää kuka tahansa ihminen mistä päin Maata tahansa mihin tahansa muualle alle tunnissa.”

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.