Ley-linjat ovat mysteerin avain

Jälleen kerran vastaamme tulee mystinen luonnonvoima nimeltään Ley-linjat. Nämä näkymättömät geometriset suunnat kulkevat muinaisten paikkojen läpi, ja ne kytkevät sekä luonnon että pyhät esihistorialliset rakennelmat yhteen, mm. muinaiset monumentit, kivipiirit ja megaliitit.

Kaikki Ley-linjat kulkevat Maan sähkömagneettisten kenttien päältä ja johtavat planetaariseen verkostoon, valon ja energian matriisiin, mikä luo, ympäröi ja ylläpitää planeetta Maata.

Avaruusolentojen ohjastamat UFOt käyttävät Ley-linjoista lähteviä näkymättömiä voimia ja energioita hyväkseen navigoinnissa.

Sanotaan, että Ley-linjat ovat ennen olleet globaali voimaverkko. Kaikissa leikkauspisteissä on ollut mestarikristalli yhteydessä 12 pienempään kristalliin, ja nämä ovat tarjonneet energiaa ympäri planeettaa, mm. Atlantikselle.

Muinaiset voimaverkkokristallit olivat käytössä voimanlähteen lisäksi myös tiedon säilytyksessä sekä vastaanotettaessa erikoista taittunutta valoa ja syötettäessä sitä Ley-energiajärjestelmään ulottuvuuksienvälisen tunnelijärjestelmän käyttöön tai syötettäessä kristallivaloa johtavaan maavirtaverkkoon nostamaan taajuutta itsetietoiselle hyväntahtoisen sähkömagneettisen plasmakentän tasolle, joka kykenee ylläpitämään henkisiä taajuuksia, kirjoittaa TheNewEarth.

Esi-isämme ovat tietäneet näiden Ley-linjojen voimista tuhansia vuosia. Itse asiassa jokainen rotu ja kulttuuri planeetallamme on tiennyt näistä linjoista, ja kuitenkin jokaisella niistä oli oma nimensä näille linjoille.

Meidän tarvitsee vain kääntää katse muinaisiin Maapallon kulttuureihin paljastaaksemme Ley-linjojen mysteerin.

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.