Sensuroiko hämäräperäinen virasto UFO-tietoja?

Huolimatta UFOista, jotka näkyvät NASAn livelähetyksissä, sekä siitä että astronautit sanovat nähneensä niitä, NASA esittää ettei niitä ole olemassa avaruudessa, ja väittää että Apollo-havainnot olivat pelkkää sekaannusta.

Poislukien raportin Kuun pinnalla esiintyvistä valoista (Project Moon Blink), virasto ei ole koskaan julkistanut mitään epätavallisia kappaleita avaruudessa. Vaikka ilmavoimat on myöntänyt ”pikakiitäjien” olemassaolon avaruudessa ja NORAD käyttää aikaa analysoiden niitä.

Löysimme hämäräperäisen liittovaltion viraston, Bureau of Oceans and International Environmental and Scientific Affairs (OES), joka toimii linkkinä NASAn ja ulkoministeriön välillä.

Viitteitä OES:lle saatavilla olevasta UFO-dokumentaatiosta löytyy kyllä — he työskentelevät Kuuhun palaamiseksi 2020-luvun puoleenväliin mennessä, ”avaruuskappalerekisterin” luomiseksi, aiemmin amerikkalaissuurlähetystöt lähettivät heille UFO-havaintonsa ja keskustelunsa Erich von Dänikenin kanssa. Lafka oli mainittu myös Wikileaksissa puhuttaessa mystisistä ”järjestelyistä, joilla toivotetaan ulkoavaruuden elämä USA:han”.

Olemme kasanneet ensimmäisen todellisen analyysin OES:stä ja sen kytköksistä UFO-ilmiöön — journalistien tulee keskittyä FOIA-pyyntöihin, joilla määrittää onko saatavilla mitään avaruudessa tehtyjä havaintoja.

0:00 Intro
1:58 Mikä ”OES” on ja miksi se on hämäräperäinen?
2:52 UFO-kohtaamisia Boliviassa, Marokossa ja Kuwaitissa
4:30 OES, arkisto UFO-infolle ulkoministeriössä?
5:52 Salaillaanko tietoja?
7:11 Loppusanat

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.