UFO-mysteeri Intiassa askarruttaa tutkijaa

Tammikuussa 2017 CIA julkisti 930 tuhatta ennen salattua UFO-dokumenttia verkkosivuillaan. (Huom: Näiden yhtäkkinen julkaisu on osa UFO-paljastusprojektia.)

Eräs näistä kertoi vuonna 1968 nähdystä kuudesta UFO-havainnosta Intiassa, Nepalissa ja Bhutanissa.

Intialaiset UFO-havainnot tuon jälkeen ovat olleet hajanaisia verrattuna maihin kuten USA ja Venäjä. Mutta tämä suhteellinen niukkuus ei pidättele pientä (mutta määrätietoista) UFO-tutkijoiden yhteisöä Intiassa.

UFO-tutkija Vaishnav kertoi Hindustantimesille “Minua kiehtoo miksi niin monet havainnot tehdään Rajasthanissa ja läntisessä Bengalissa, mutta erityisesti Kongka La Passissa Ladakhissa.”

Kongka La Pass on kietoutunut mysteeriin.

Sen lisäksi, että ihmiset ovat nähneet UFOjen laskeutuvan ja UFOjen nousevan maasta, omituisia värikkäitä orbeja, sekä vuonna 2004 Lahaul-Spitin alueella Himachal Pradeshissa Ladakhista etelään viisihenkisen geologien ja jäävuoritieteilijöiden tutkimusretkellä omituisen näyn. Retkikuntaa veti ahmedabadilaisesta ISROn avaruussovelluskeskuksesta tri. Anil Kulkarni. He filmasivat vähän yli metrin pituisen ”robotinkaltaisen” hahmon joka ”käveli” vuorenrinnettä, lähti liikkeelle pystysuoraan ja katosi taivaalle kun tiedemiehet lähestyivät sitä.

Jopa Google Earth oli pimeänä mahdollisesta salaisesta UFO-tukikohdan sisäänkäynnistä Himalajan vuorenhuipulla, jonka nimi on The Snow Saddle, joka sijaitsee samalla alueella kuin Kongka La Pass, Ladakh, Lazai ja mystinen Aksai Chin -järvi. Google Earthissa näkyi musta aukko Aksai Chin -järven kohdalla.

The Snow Saddlen pimeä kohta: 27°47’43.40″N 86°49’6.40″E
Aksai Chin -järven pimeä kohta : 35°10’39.74″N 79°50’27.91″E

Vaikka Intian havainnot ovat olleet harvassa, Kongka La Passin havainto on yksi suurimmista aikamme mysteereistä.

Video alla näyttää useita uskomattomia UFO-havaintoja jotka ovat tapahtuneet Intiassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.