In Memoriam William Tompkins

Juuri tulleen tiedon mukaan William Tompkins on kuollut auringonpimennyksen päivänä 21.8.2017 kello 2 aikaan aamulla Tyynenmeren aikaa San Diegossa, Kaliforniassa. Billin siirtymä tänä auringonpimennyksen päivänä on jälleen yksi hämmästyttävä synkronisiteetti pitkässä ja tuotteliaassa elämässä.

Sen lisäksi että hän työskenteli vuosikymmenet USA:n laivastolle, avaruuskorporaatioille ja laivaston tukiorganisaatioille. Hänellä oli useita saavutuksia, ja Bill oli päättänyt päättää uskomattoman elämänsä sisäpiirin paljastukseen laivaston salaisista avaruusohjelmista.

On vaikeaa kuvitella että niinkin lyhyessä ajassa kuin alle kahdessa vuodessa, joulukuusta 2015 jolloin hänen kirjansa Selected by Extraterrestrials: My life in the top secret world of UFOs, think-tanks and Nordic secretaries julkaistiin, Bill on sähköistänyt UFO/eksopolitiikkayhteisöä vertaansa vailla olevalla todistuksella laivaston salaisesta kehityksesta avaruustaistelujoukkojen kanssa, joita ovat tukeneet avaruusyhtiöt Douglas Aircraftista lähtien. Tri Bob Wood kertoi, että toinen osa Billin omaelämänkerrasta on tällä hetkellä kustantajilla ja suunnitelma on julkaista myös se.

Billin siirtymä tuona päivänä tarkoittaa, että hän avustaa kaikkia, jotka ovat sitoutuneet täyteen UFO-paljastukseen, toiselta puolelta verhoa ja hän tulee lähettämään energiansa ja huumorinsa kaikkien meidän avuksi planeetan siirtymässä.

Niille jotka haluavat oppia lisää Billin todistuksesta liittyen salaisiin avaruusohjelmiin, he voivat vierailla tällä sivulla joka listaa suurimman osan häneen liittyvistä artikkeleista, radiohaastatteluista ja videoista. Billin ystävät ja minä jäämme kaipaamaan häntä suuresti, ja odotamme hänen jatkavan avustamistaan toiselta puolen.

Michael Salla, Ph.D.

Lisäys: 21.8.17 – Dr Robert Woodin email:

Rakkaat ystävät ja kollegat,

Me näimme Billin ja Maryn iltapäivällä koska Mary tuli Oceansideen laittauttamaan tukkaansa, ja he päättivät tulla vierailemaan Lyndaa ja minua koska olimme puolimatkassa. Bill toi joitain hänen kalentereistaan vuodelta 1968 eteenpäin ja meillä oli mukava keskustelu. Hän vaikutti hyvinvoivalta, ja ajoi kotiin mukavan vierailun jälkeen.

Sunnuntaina sain emailin Billin pojalta Deanilta, joka sanoi että lauantaina hänellä oli ollut ”aivoverenvuoto ja hänen odotetaan kuolevan pian”. Hän oli matkalla Etelä-Kaliforniaan.

Myöhemmin sunnuntaina puhuin Marylle joka sanoi hänen kaatuneen kahdesti eikä hän enää vastannut toisen jälkeen, jolloin he soittivat ambulanssin. Hänet vietiin Scrippsiin La Jollaan, jossa he tulivat tulokseen, että kyseessä oli aivoveritulppa aivoissa ja sitä ei voitu leikata.

Tänä aamuna sain soiton eräältä hänen veljentyttäristään joka sanoi hänen kuolleen kahdelta aamulla, ja että he kertoisivat minulle milloin ja missä olisi hautaustilaisuus.

Olen hieman shokissa koska se oli kaikki niin nopeaa.

Mary saa edelleen Billin kirjojen tuotot.

Minä suunnittelen jatkoa toiselle kirjalle ilman Billin oikolukua.

Kerron kaikille kiinnostuneille pian lisää kunhan kuulen hautaustilaisuuden paikan ja ajan.

Surullisena,

Bob Wood

 

Artikkelin julkaissut exopolitics.org

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.