Saalistajien saalistus: Matka korruptoituneen eliitin mieleen

Tämä artikkeli käsittelee lasten seksuaalista hyväksikäyttöä ja sen ympärille rakentunutta liiketoimintaa, lähinnä Amerikassa. Ihmiskauppa ilmiönä on kansainvälistä toimintaa, erityisesti kun puhutaan lapsista ja heihin kohdistuvista väärinkäytöksistä. Artikkelin on kirjoittanut Corey Lynn.

Liikkeellä on monenlaisia saalistajia, mutta ne toimivat samanlaisella tavalla, ja kun tunnistat “eliitin” korruptoituneen strategian, symbolismin ja mitä he loppujen lopuksi etsivät, peli voidaan muuttaa… ja sinusta tulee saalistaja. Seuraavassa käydään läpi kaksi käsitettä, PESÄT ja VERKOT. Nämä ovat kaksi toisistaan erittäin paljon eroavaa käsitettä, mutta peli on samankaltainen molemmissa luonteeltaan, joten tutkimusstrategia muuttuu ainoastaan skaalassa. Kaikki tämä voidaan tehdä open source -tutkimuksena ilman pääsyä maksullisiin tietokantoihin tai sisäpiirin tietolähteisiin, sillä vaikka niihin olisikin pääsy, tutkimus olisi vain nopeampaa ja saatat saada jotain lisätietoa, erityisesti hyvän taustatutkimustietokannan avulla.

Saalistajien PESÄT

Pesät (Nests) ovat paikallisia julkisivuja, jotka esittävät olevansa lapsia auttavia tahoja. Se on ryhmittymä ihmisiä, jotka työskentelevät rakentaakseen paikallista yhteisöä, jolla on kaikki lapsia salakuljettavan peiteoperaation tunnusmerkit. Nämä ovat hyvin suunniteltu järjestelmä, ja on todennäköisempää, että ne käyttävät lapsia muuhunkin kuin pedofiliaan, kuten erilaisten kokeiden suorittamiseen, mielenhallintaan, mahdollisesti DNA-muokkaukseen ja muihin todella kaameisiin asioihin.

Ne ovat aina sisäpiiriläisiä, kuten paikallisia juridiikan ammattilaisia, sosiaalityöntekijöitä, poliisiviranomaisia ja lastensuojelupalvelujen henkilöstöä. Niillä yleensä on yhteyksiä myös kirkkoihin, ja usein ne ovat kytköksissä turvataloihin ja kodittomien suojapaikkoihin. Lähes aina on olemassa yhteys hammaslääkäriin. Voidaan vain spekuloida että miksi näin, mutta mahdollisuudet voivat esimerkiksi olla pääsy nukutusaineisiin, hammaslääketieteellisiin potilaistietoihin kun luodaan uutta identiteettiä, DNA-tietokantaan tai kun halutaan asettaa kohteelle seurantalaite. Lääketieteellistä tietokantaa on mahdollista hyödyntää monin eri tavoin, joista elinten salakuljetus on vain yksi.

child trafficking and abduction, child abuse, CPS, foster care, kidnapping

Pesä muodostuu useista ihmisistä. Yleensä on joku tai useampi joka pitää lapsia huostassa. Joskus mukana on paikallisia hyväntekeväisyyslaitoksia jotka avustavat lapsien kanssa, mutta ei aina koska sellainen voi kerätä liian suurta huomiota. Sen sijaan voi olla kodittomien suojapaikkoja ja/tai turvakoteja, mikä antaa saalistajille helposti saalista. Psykologi tai jonkinlainen terapeutti on aina tarpeen tällaisessa tapauksessa. Ja älä luulekaan, lähes aina mukana on myös perheenjäseniä, olipa kyseessä sitten aviomies tai vaimo, vanhemmat tai lapset, tai sisarukset.

Tohtori, asianajaja, paikalliset poliitikot ja opettajat ovat myös omissa rooleissaan näissä pesissä. Heillä tulee olla joku joka osaa käyttää tietokoneita seuraamaan, tarkkailemaan ja paikkaamaan väärien narratiivien kaikki puolet, samalla kun heillä on pääsy monenlaisiin tietokantoihin. Jos pesä on suurikokoinen, voit olla varma että jonkinlaiset korkean tason henkilöt ovat mukana, joilla on tiedustelupalveluyhteyksiä.

Jotta pesä voisi toimia julkisesti, he tarvitsevan ihmisiä useimmilta aloilta jotta heillä on suoja kaikilta suunnilta. Outoa kyllä, usein nämä kirkot, hammaslääkärit, turvakodit ja muut sijaitsevat ostoskeskuksissa. Toinen omituisuus on se, että monta kertaa on olemassa myös säilytystila yhteydessä ostoskeskukseen joko suoraan tai erittäin lähellä. Voidaan vain spekuloida sitä mihin näitä tiloja käytetään.

Kun törmäät johonkin jota epäilet saalistajaksi, käy läpi heidän perhetaustansa ja ystävänsä, työpaikka, missä he asuvat ja mitä lähellä on. Tutki kaikki sosiaalisen median sivustot ja tee taustaselvityksiä jotta saisit lisätietoja. Mene aina takaisinpäin ajassa ja koita löytää se kn nämä ihmiset tapasivat toisensa ensi kerrna, koska yleensä tuolloin löytyy suurempia yhteyksiä jotka olet saattanut missata. Ja jos näkyy varoitusvalot alkavat välkkyä, luo silloin kartta, zoomaa sisään lähellä oleviin kohteisiin ja ala tutkia niitä. Tarkastele paikallisia hyväntekeväisyysjärjestöjä, poliitikkoja, kirkkoja, ihmisiä ja niin edelleen. Kartan luominen auttaa visualisoinnissa ja sallii nähdä kaikki toisesta perspektiivistä. On ihmeellistä mitä kaikkea toisesta kulmasta voikaan nähdä. On myös tärkeää luoda aikalinja asioiden selvitessä, koska varmasti sinulla tulee vastaan päivämääriä jotka pistää silmään, ja kun päivämäärä koitetaan löytää muualta ja verrata muihin tapahtumiin, silloin löytää yhteyksiä.

On tärkeää huomata, että monilla näistä paikoista, kuten turvakodit ja hyväntekeväisyysjärjestöt, on johtokunnan jäseniä, ja tulet huomaamaan että johtokunnan jäsenistö ja johtajat toimivat usein ristiin toistensa järjestöissä. Siitä tunnistaa että ollaan oikealla tiellä. Kun tämä yhteys on selvitetty, tarkasta yhdistyksen tilinpäätökset (jos sellaisia on saatavilla) ja etsi toimitusjohtaja, johtaja, tai johtokunnan jäsenet jotka eivät ole listattuina kotisivuilla, ja tottakai tutki rahan liikkeitä sisään ja ulos.

Tiivistäen

Suuremmilla pesillä toiminta on varsin järjestelmällistä. Heillä on tyypillisesti joku IT-osaaja, lääkäri, hammaslääkäri, psykologi, yhteyksiä oikeuslaitokseen, poliiseihin, sosiaalityöntekijöihin, sijaisperheisiin, turvakoteihin, kirkkoihin ja perheenjäseniin jotka kaikki yhdessä muodostavat näitä pesiä. Kaikki tutkimus voi perustua avoimiin lähteisiin, ja ulottuvillasi on paljon resursseja. Voit myös tilata maksullisen tietokannan, koska se lyhentää etsintöjä huomattavasti.

Ole aina varovainen ja pidä huoli että tietokoneesin on turvallinen kun saalistat saalistajia, sillä usein heillä on seurantaa omilla sivuillaan. Etsi feikkitilien kautta omiesi sijaan, ja käytä hyvää VPN:ää. Itse asiassa VPN tulisi olla käytössä kaikissa laitteissa aina, erityisesti kun käytetään pankkipalveluja tai shoppaillaan verkossa. Jos sinulla on joku poliisi johon voit absoluuttisesti luottaa, voit mahdollisesti antaa havaintosi eteenpäin heille tutkittavaksi. Ole varovainen kun julkisesti doxxaat ihmisiä, sillä ihmisten henkilötiedot kuuluvat heille. Yksityisiä kansalaisia suojelee lait ja he voivat tehdä tutkintapyyntöjä ja haasteita. Jos massamediassa on jokin tarina liittyen henkilöön josta sinulla on tietoa, silloin homma on selvä, mutta ole silti aina varovainen postatessasi osoitteita ja puhelinnumeroita.

Saalistajien VERKOT

Verkot (Webs) ovat täysin toisenlainen käsite. Ne ovat julkisivuja monelle eri rikolliselle toiminnalle, kuten rahanpesu, ihmiskauppa, huumekauppa, maakauppa ja pay-to-play -tyyppinen toiminta. Usein yksittäinen verkko koostuu useista näistä toiminnoista. Nämä ovat suuren mittakaavan verkostoja, jotka toimivat globaalisti. Verkkoa ei voi tutkia ilman että ymmärtää miten eliitin korruptoituneet mielet ovat mukana. Pitää tuntea heidän strategiansa ja taktiikkansa, ja ainakin olla jonkinlaista tietoa heidän päämääristään. Tämä on kokonaan toisen tason peliä missä he toimivat verkoissa, suunnittelevat toimintaansa vuosien mittakaavassa ja heillä on kaikilla yhteinen tavoite.

child trafficking and drug trafficking and money laundering

Verkkoja on sisäkkäin, ja ne ovat kaikki yhteydessä toisiinsa. Jokainen verkko on operaatio jolla on useita toimijoita, ja nuo toimijat väistämättä ovat myös mukana toisissa verkoissa jotka kaikki leikkaavat jossain kohtaa matkalla. Korruptoitunut eliitti on sitten ne örkit jotka näitä verkkoja kutovat. Heillä on erittäin strateginen prosessi sille miten he kutovat niitä ja saalistavat saalistaan.

Verkon kutominen
 1. He aloittavat verkon suunnittelu eri vaiheissa ja suunnittelevat strategiaansa niin että siihen liittyy usein julkisivun peitefirmoja. Tämä ulottuu aina aivan kaikkein korkeimmille tasoille ja ne vaativat laajan suojan, joten erilaiset lait ja asetukset on usein säädetty niiden eduksi. He alkavat kerätä puolelleen tukijoukkoja heidän “tavoitettaan” varten.
 2. He luovat “aloitteen” joka toimii heidän julkisivunaan. Tästä voi seurata jotain hyvääkin, koska heidän on pakko pitää yllä kulissia. Kuitenkin, usein “aloite” on pelkkä illuusio.
 3. He promoavat nimeä, rakentavat verkkosivun, lainaavat pelottavia tilastoja parissa ensimmäisessä lauseessa, jotka ovat usein vääriä, ja heillä on mediakontaktinsa puskemassa narratiivia, ja näin verkko alkaa kutoutua.
 4. He ilmoittavat varainkeruusta, ja tapahtumista joilla kerätä rahaa tarkoitustaan varten, ja kaikki hyppäävät mukaan. Jotkut tietävät miten tämä toimii, jotkut eivät, mutta kaikki haluavat olla ”eliitin” kavereita.
 5. He vetävät mukanaan monia valtion tahoja, jotka ovat mukana omasta tahdostaan.
 6. Nyt heillä on tilillään miljoonia valtiolta, hyväntekeväisyydestä ja miljardööreiltä, jotka kaikki haluavat slaissin itselleen. Heillä on jo valmiina organisaatiot joilla pyörittää rahavirtoja, kuten Maailmanpankki tai USAID, esimerkiksi. Monet ovat mukana.
 7. Nyt he kehuskelevat ja taputtelevat toisiaan selkään niin hyvästä työstä ja varainkeruusta, sekä näkyvyyden hankkimisesta uudelle “aloitteelle”.
 8. Rahat lähtevät liikkeelle ja kas, ne palaavat takaisin eri hyväntekeväisyysjärjestöille jotka mainostivat työtä.
 9. Valtiot saavat osansa pay-to-playsta, hyväntekeväisyysjärjestöt saavat rahaa kammottavaan toimintaansa, rahoituslaitokset saavat osansa ja veronmaksajilla ei ole hajuakaan minne heidän rahansa menivät, heidän katsellessaan auringonlaskuun ja miettiessään ”miten kiva aloite” se oli jota he ovat tukeneet.
 10. Verkko on kudottu ja saalistajat aloittavat saalistuksensa. Korruptoituneen eliitin tilille kilahtaa rahaa, he käyttävät osan ylläpitämään kulissia ja käyttävät loput muitten valtioiden maametallien varastamiseen, huumeiden salakuljetukseen, lapsien ihmiskauppaan, elinten salakuljetukseen, orjatyövoimaan, tieteellisiin kokeiluihin ihmisillä, maan alaisten maailmojensa ja paratiisisaartensa rakentamiseen ja Luoja tietää mihin muuhun.  Epäuskovan ei tarvitse katsoa muuta kuin kenenkään entisen tai nykyisen poliitikon palkkoja, paljonko he ovat tienanneet pitkien uriensa aikana ja päätellä itse. Miten he ovat yhtäkkiä miljonäärejä?
 11. Jokainen verkko on rahan kierrättämistä: hyväntekeväisyysjärjestö = rahoituksen asianajaja; valtiot & järjestöt = rahoittajia; rahoituslaitokset = rahanpesijöitä. Kaikki hyväntekeväisyysjärjestöt pelaavat yhteen tarjotakseen rahaa, vastaanottaakseen rahaa ja kierrättääkseen rahaa keskenään.
 12. Seuraava verkko: Aloita numero yhdestä ja kierrä kaikki kohdat läpi uudelleen.

Saalistajien saalistaminen

Nämä verkot ovat suuria, joten aina on mukana valtioita, hyväntekeväisyysjärjestöjä, miljardöörejä ja organisaatioita jotka pyörittävät osaa toiminnasta. Massamedia ja julkimot ovat aina mukana puskemassa omia “aloitteitaan” maailman pelastajina. Toiset organisaatiot, henkilöt ja työntekijät jotka usein ovat mukana koko kuviossa voivat olla yliopistoja, pankkeja, rahtiyrityksiä, kemianteollisuutta, rakennusyrityksiä, ilmailualaa ja kuluttajatuotteita tarjoavia yrityksiä.

Kun lopulta sinulla on kunnon käsitys siitä ketkä ovat pelureita tietyssä verkossa, ja sinulla tulee vastaan mahdollinen vehkeily jossa uskot heidän olevan mukana, ala saalistaa saalistajia. He tekevät paljon virheitä, he eivät peittele jälkiään niin hyvin kuin uskovat, ja he käyttävät rahojaan hövelisti. Koska suurin osa niistä jotka ovat mukana verkossa ovat hyväntekeväisyysjärjestöjä, heidän tilinpäätöksensä löytää helposti ja näin saa myös selville ketkä ovat johtokunnassa, kenelle he lähettävät stipendejä ja millainen rahaliikenne heillä on muuten. On olemassa paljon resursseja verkossa joista tutkia tiettyä infoa. Katso jokainen henkilö ja organisaatio läpi kuka on missäkin vehkeilyssä mukana, ja muista…. lähes kaikki hyväntekeväisyysjärjestöt ovat jonkun toisen yrityksen sivuliikkeitä, kaikilla on emojärjestönsä. Kaiva syvälle.

Selvitä sijainti missä jokin “aloite” on tarkoitus pitää. Kartoita se. Käy läpi kaikki sijainnin välittömässä läheisyydessä ja katso mikä muu hyppää silmille. Mitä he oikein aikovat ja mihin he pyrkivät? Löysitkö kouluja joita he väittävät tukevansa, joita ei edes ole olemassa? Ei yllätys, se on usein teemana. Väittävätkö he myyvänsä tuotetta tai tuottavansa tuotetta jossain? Onko osoite olemassa tai voiko siellä olla tehdas? Onko rakennus olemassa? Jos kyllä, onko se tarpeeksi suuri että siellä voisi olla sitä mitä he väittävät? Ajattele kriittisesti ja käy läpi yksityiskohtaisesti kaikki porsaanreiät verkossa. Luettelevatko he tilastoja verkkosivuillaan? Kyllä, yleensä aina. Voitko löytää muuta dataa joka on ristiriidassa näiden numeroiden kanssa? Voitko löytää artikkeleja jotka antavat toisenlaisen kuvan? Vaatiiko toiminta oikeasti niin paljon rahaa kuin he väittävät tarvitsevansa? Mistä rahat tulivat ja minne ne menivät? Seuraa rahaa. Päättele itse. Kuka on mukana rahoittamassa, koska se on ensimmäinen vihje.

Seuraa aikalinjaa. Aina on alkupiste. Se on helpompi löytää kuin luulisi. Milloin he julkaisivat pressitiedotteen? Tämä on se missä massamedia on kätsy, ja sitä voi käyttää itseään vastaan. Etsi alkamisajankohta ja sitten etsi ne jotka olivat mukana alkukokouksissa. Ole varma että kyseessä on aloituskeskustelut. Nyt etsi lakialoitteita jotka ovat menneet läpi pari vuotta “aloitteen” synnystä. Etsi lehdistötiedotteita kaikista hyväntekeväisyysjärjestöistä ja jopa rahoitustahoista, sillä ne ovat kuuluisia siitä että ne pitävät itseään pelastajana.

Google ei ole ystäväsi, siksi käytä sitä itseään vastaan paljastamaan korruptoitunut eliitti. Käytä hakutermejä viisaasti, yhdistä nimiä yrityksiin, nimiä toisiin nimiin, ja käytä hakutyökaluja rajaamaan hakutuloksia, kuten aikatyökalua jossa aikaikkunan voi säätää itse. Heillä on myös paljon kehittyneitä työkaluja haun tarkentamiseksi, sekä muutama perushaku joka voi olla käytännöllinen.

Kaikki tämä vaatii kriittistä ajattelua ja analyysia. Älä koskaan tee oletuksia, äläkä hypi johtopäätöksiin. Yleensä ilmiöihin on monta eri tasoa, joten kuori tarkkaan. Joskus asiat ovat tasan siten kuin ne näyttävät olevan, kun taas toiset eivät todellakaan mene niinkuin päältä päin luulisi.

Klikkaa tästä lukeaksesi artikkelin toinen osa

Artikkelin julkaissut Coreys Digs

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.