Storm Area 51 -tapahtuma toi joukon UFO-fanaatikkoja Nevadaan

Niille jotka oat seuranneet ”Storm Area 51”-tapahtumaa, tässä on viimeisimmät uutiset…. mutta mitä mielestäsi Area 51:stä löytyy?

RT-Ruptlyn mukaan ympäri maata tulleet vierailijat ovat vaeltaneet avaruusolentojen tutkimuskeskukseen Hikoon, joka sijaitsee Area 51:nä tunnetun huippusalaisen armeijan laitoksen läheisyydessä Nevadan autiomaassa. Sinne perustetaan myös ”Storm Area 51 -tukikohta”, joka toimii perjantaina ja lauantaina pidetyn tapahtuman paikkana.

Tapahtuma nimeltään ‘Storm Area 51, They Can’t Stop All of Us’ perustettiin sosiaaliseen mediaan, ja sinne oli ilmoittautunut tulevansa satoja tuhansia ihmisiä. Organisoijat aikoivat rynniä Area 51:n ”näkemään avaruusolentoja”. Myöhemmin tapahtuma tunnettiin nimellä Alienstock (viz. Woodstock).

Alienstock 2019 (Las Vegas)

Alienstock took over the Downtown Las Vegas Event Center for the Area 51 Celebration with Collective Zoo curating the Lineup! #alienstock #stormarea51

Posted by Alienstock on Saturday, 21 September 2019

USA:n valtio on tunnustanut Area 51:n olemassaolon vasta vuonna 2013 sen jälkeen, kun kansalaiset Jeff T. Richelsonin johdolla tekivät tietopyynnön ja vaativat välittömästi saada tietää valtion toimista alueella.

38400 eekkerin maa-ala on ollut rajattu kansalta vuodesta 1958 ja alueella partioi aseelliset vartijat. Ilmatilaan on myös mahdotonta päästä ilman lupaa lennonjohdolta. Laitoksen virallinen nimi on Nevadan Testi- ja Koulutusalue (Nevada Test and Training Range). Se on osa Nelliksen ilmatukikohtaa, joka sijaitsee Groom Lakella, 120 mailia (193 km) Las Vegasista luoteeseen.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.