NASAn kommentit Ceresistä ja asteroidista BL86

Kun NASA oikeasti kommentoi UFOja, vaikka vain kieltääkseen sen olemassaolon ja antaakseen oman selityksensä, se on suuri uutinen. Kun NASA antaa kaksi kommenttia UFOista viikon sisään, se on vieläkin suurempi uutinen.

Kun NASA myöntää että se ei tiedä mitä nämä tunnistamattomat esineet ovat, on aika höristää korvia ja kuunnella ja katsella mitä oikein tapahtuu.

Ensimmäinen UFO on esine kolmasosamailin kokoisen asteroidin BL86 pinnalla, joka saapui varsin lähelle maapalloa (745,000 mailin päässä – kolme kertaa maapallon etäisyys kuusta) tammikuun 26. päivä.

Kaikki, mukaanlukien NASA,  yllättyivät nähdessään jonkin kiertävän asteroidia. Vain 230 jalkaa läpimitaltaan, esine vaikutti timantinmuotoiselta, ja ensimmäisessä siitä julkaistussa videossa oli enemmänkin paikallaan kuin pyörimässä.

NASA kutsuu sitä kuuksi, mutta tämän selityksen on jo moni kyseenalaistanut. NASA julkaisi toisen videon hieman eri kulmasta kuvattuna, eri selityksellä:

”Maapallon lähellä olevista asteroideista noin 16% niistä kappaleista jotka ovat yli 655 jalkaa tai suurempia ovat binäärisiä (primääriasteroidi jolla on pienempi asteroidi kiertämässä sitä itseään) tai jopa kolmoisjärjestelmä (kaksi kuuta).”

Oletko vakuuttunut? Vaikka aiheesta keskusteltiinkin kiivaasti, ilmestyi toinen samanlainen. Dawn-aluksen  ottamat valokuvat  kääpiöplaneetta Ceresistä, jotka siis julkaistiin tammikuun 19. päivä, näyttävät suuren, vilkkuvan valkoisen pisteen planeetan pinnalla.

Mikä tämä voisi olla? Tehtävän johtaja ja pääinsinööri Marc Rayman antoi tämän epätavallisen lausunnon:

”Kyllä, voimme varmentaa että jotain on Ceresillä joka heijastaa auringonvaloa, mutta se on edelleen mysteeri. Me emme tiedä mikä se valkoinen kohta on, mutta se on vähintäänkin kiinnostavaa. Itseasiassa, tämä saa meidät haluamaan lähettää sinne avaruusalus jotta voimme ottaa asiasta selvää, ja tottakai se on se mitä me teemme! Joten kun Dawn tuo Ceresin lähempään tarkasteluun, me tulemme näkemään yksityiskohtaisemmin mikä se [valkoinen piste] on.”

Mitäköhän NASA sanoo jos kyseessä on oikeasti avaruusalus?

Sillä aikaa kaksi tiedonantoa viikossa NASAlta UFOista tarkoittaa sitä että joku oikeasti on kuulolla. Vaikka meillä onkin heidän huomionsa, mikä on sinun mielipiteesi siitä mitä nämä esineet ovat?

Artikkelin julkaissut UFO Mania / Humans Are Free

Yksi vastaus artikkeliin ”NASAn kommentit Ceresistä ja asteroidista BL86”

  1. Asteroidin tai meteoriitin törmäyksen synnyttämän valtavan kuumuuden ja kivimateriaalin muodostamaa lasittunutta ainetta, joka heijastaa valoa. Muistelen että ydinpommikokeissa on löydetty tällaisia lasittuneita jäämiä, sekä muualta maailmasta paikasta johon luullaan taivaankappaleen törmänneen kauan sitten.

    Mutta jos… Nasa varmaan sanoo: ”se on toistaiseksi tuntematon kappale, joka ei ole välttämättä luontaisesti syntynyt avaruudessa, ja että me voimme sen selvittää, mutta tarvitsemme uuden avaruusluotaimen, ja lisää rahaa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.