Videot

Kiina ampuu taifuunia säteillä hajottaakseen sen

Havaintopäivämäärä: syyskuu 4-6, 2019
Havaintopaikka: Ningden pohjoispuoli, Kiina

Käytin sääkarttatutkaa ja huomasin joitain erittäin omituisia säteitä, jotka ampuivat Kiinasta ja osuivat taifuunin silmään, joka oli tulossa meitä kohti Taiwaniin. Tuo sininen piste, olen siinä. Viimeiset seitsemän taifuunia, jotka ovat tulleet suuntaamme, ovat kaikki pysähtyneet yhtäkkiä rantaamme…. sitten ne ovat joko vaipuneet pois tai muuttaneet suuntaansa. Taifuunit ovat niin voimakkaita, että niiden liikkumisesta julistetaan vapaapäivä, mutta sitten onkin aurinkoinen päivä ja julistajat ovat vihaisia. HAARP tai muut säänmuokkausjärjestelmät käyttävät lasereita tai mikroaaltoja…

Kyllä, kuulit oikein. Sellainen on kuolettavaa useimmille eliöille…. ja kuitenkin niitä käytetään. Tällä videolal näytän miten taifuunin silmään osuu usea säde Kiinasta. Säänmuokkauksesta ei ole parempaa todistetta kuin tämä. Tämä on 100%:sta todistusaineistoa säänmuokkauksesta… mutta muokataanko sillä taifuunin kulkusuuntaa, vai käytetäänkö sitä luomaan taifuuneja? Se mahdollisesti kykenee molempiin.

Scott C. Waring

 

Artikkelin julkaissut ET Data Base

Bernie Sanders lupaa paljastaa UFOt mikäli hänestä tulee presidentti

Muuttuvatko avaruusolennot vuode 2020 vaalien teemaksi?

Presidenttiehdokas Bernie Sanders (I-VT) sanoo, että hän on valmis paljastamaan kaikki valtiolla olevat tiedot tiunnistamattomista lentävistä esineistä (UFOista) — mutta vain jos hän voittaa, ja pääosin koska hänen vaimonsa, Jane, on niin pyytänyt.

”No, sanon teille, vaimoni vaatii että te saatte tietää”, Sanders kertoi podcast-juontaja Joe Roganille tiistaina (elokuun 8.) Fox News kirjoittaa, ja hän jopa lupasi että ilmoittaisi löydöksistään samaisessa podcastissa. (Voit katsoa koko podcastin täältä.)

Rogan kysyi oliko Jane ”UFO-hullu”, jonka Sanders kielsi. Jane, kuitenkin, on painostanut ehdokasta siitä mitä informaatiota hänellä saattaisi olla jo nyt, senaattorina. ”Hän sanoo, Bernie, ’Mitä on käynnissä [että] tiedätkö siitä mitään? Onko sinulla mitään pääsyä mihinkään?'” Sanders sanoi.

On kuitenkin epäselvää aikovatko republikaanit puskea tämän asian vaaliteemaksi. Kesäkuussa presidentti Trump — joka aikoo pyrkiä uudestaan republikaanien joukosta vuonna 2020 — kertoi ABC Newsin George Stephanopoulosille  että hän on myös saanut briiffauksen viimeaikaisista armeijan pilottien havainnoista. ”Minulla oli yksi lyhyt briiffi liittyen tähän”, hän sanoi. ”Mutta ihmiset sanovat että he ovat nähneet UFOja. Uskonko niihin? En erityisemmin.”

Vaikka tämä debatti vaikuttaa 1950- ja 1960-lukujen uusinnalta koskien Project Blue Bookia, kuuluisaa ilmavoimien tutkimusohjelmaa UFOista joka lakkautettiin vuonna 1970 todisteiden puutteessa, sillä on myös uudemmat juuret.

Aiemmin tänä vuonna New York Times raportoi että pilotit USA:n laivastossa näkivät nopeasti lentäviä UFOja useita kertaa itärannikolla vuosina 2014 ja 2015. Mutta raportit näistä laitteista eivät välttämättä kerro mistään Maan ulkopuolisesta, asiantuntijat varoittavat.

Esimerkki: havainnot tapahtuivat pian sen jälkeen kun tutkajärjestelmät päivitettiin suihkukoneissa. ”Kaikki Microsoftin tuotteita käyttävät tietävät, että aina kun päivität teknisen tuotteen, sen kanssa on aina ongelmia”, sanoo Seth Shostak, vanhempi SETIn astronomi Mountain Viewissa, Kaliforniassa, kertoi Space.comille.

Mutta on ollut niin paljon vouhkausta tuosta aiheesta kesäkuussa, että puolustusministeriö briiffasi Mark Warneria (D-Va), Senaatin tiedustelukomitean varapuheenjohtajaa, näistä kohtaamisista — kahden muun senaattorin kanssa, Politico raportoi. Mutta ilmeisesti motivaatio pyörii turvallisuuden ympärillä enemmän kuin vierailijoiden etsimisessä.

”Jos laivaston pilotit kohtaavat selittämättömiä asioita ilmassa, se on turvallisuusuhka jonka senaattori haluaa tulevan tutkituksi”, Warnerin edustaja Rachel Cohen sanoi lausunnossa Politicolle.

Kun odotamme puolueen kantoja avaruusolentoihin vuodelle 2020, pitää muistaa että tämä ei ole ensimmäinen kerta kun tästä on puhuttu demokraattien riveissä presidentin vaalien aikaan. Vuonna 2016 Hillary Clinton lupasi New Hampshiren Conway Daily Sun Newsille, että hän ”selvittäisi” UFO.ilmiön. Hän lisäsi, että Maassa on saattanut jo käydä avaruusolentoja, mutta että ”me emme voi sanoa varmaksi”.

Kuitenkin on epäselvää miten vakavasti Clinton puhui lehdelle

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity

Mystinen UFO ISS:n kamerassa

Nicolas Montrealista, Kanadasta tarkkaili ISS:n livestreamia syyskuun 4. päivänä 2019 kun hän havaitsi tunnistamattoman kappaleen ilmestyvän näkyviin ISS:n kameraan, joten hän alkoi nauhoittaa lähetystä.

Kuvamateriaali näyttää, että kappale selkeästi liikkuu ilmakehässä. Omituisen kappaleen lisäksi näkyy myös toinen tunnistamaton kappale ISS:n takana.

Käyttäjän MRmb333 video alkaa mystisen UFOn tallenteella ja jatkuu kokoelmalla muita omituisia havaintoja taivaalta.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Livekamera tallensi kaksi UFOa Meksikon tulivuorella

Silminnäkijät ja kamerat ovat nähneet UFOja Meksikon tulivuorella jo vuosia.

Livekamera monitoroi aktiviteettia Popocatepetl-tulivuorella, ja se kuvasi elokuun 19. päivänä 2019 valkoisen lautasen muotoisen UFOn lentämässä kraaterin yllä.

Usean päivää myöhemmin elokuun 27. päivänä 2019 jälleen kerran livekamerassa näkyy UFO lentämässä kohti tulivuorta.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Äänekäs näkymätön esine tulee lasersäteen väliin

Viimeisimpien raporttien mukaan, jotka Linda Moulton Howe on julkaissut, ihmiset ovat kuulleet omituisia lentokoneen kaltaisia ääniä, mutta taivaalla ei ollut yhtään konetta. Kahden todistajan mukaan näkymätön kone on tullut heidän korkeatehoisen lasersäteensä väliin.

Kuva: Läpinäkyvä ‘näkymätön’ alus valokuvattiin Kaufmanin taivaalla Teksasissa heinäkuun 19. päivänä 2016.

 

Elokuun 14. päivänä 2019 tiedemies Kalifornian San Diegosta, joka oli kuullut kovaa lentokoneen ääntä kirkkaalla taivaalla ja kaksi kertaa väläyttänyt tehokasta laseriaan taivaalle, näki lasersäteen väliin tulevan jonkin näkymättömän asian.

Aiemmin samassa kuussa Boeingin työntekijä havaitsi saman ilmiön.

Boeingin työntekijä: “Otin tehokkaan laservaloni ja ammuin sillä selittämättömän äänen suuntaan. … Kahtena erillisenä kertana olen nähnyt säteen väliin tulevan jotain hetkellisesti — ihan kuin todellinen fyysinen esine olisi liikkunit ilman halki, joka ei ollut näkyvillä.”

Molemmissa tapauksissa laser-säde läpäistiin. Tarkoittaako se, että reaalimaailman fyysinen esine liikkui ilman halki eikä se näkynyt?

Lue raportti Earthfiles.comista:
https://www.earthfiles.com/2019/08/16/strange-jet-like-sky-sounds-but-no-planes/ 

Tällä videolla Linda Moulton Howe puhuu näkymättömästä lentävästä esineestä, jonka Boeingin työntekijä näki. Raportti alkaa videolla 9.50 kohdasta.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Avaruusasema Orionin tähtikuviossa

Havaintopäivämäärä: elokuu 2019
Havaintopaikka: Orionin tähtikuvio
Havainto-ohjelma: http://worldwidetelescope.org/webclient/

Olen käyttänyt tätä karttaohjelmaa muutaman vuoden ajan ja olen pitänyt paljon löytämääni tavaraa tiedostossa, ja tämä kappale on yksi niistä. Tämä jättiläismäinen kristallinkaltainen avaruusalus on lähellä Orionin tähtikuviota, sen takajalkaa. Videolla luulin että se oli pään lähellä, minun mokani.

Selvästi avaruusolennot kykenevät rakentamaan avaruusaseman minne vain he haluavat ja tämä tuntuu näyttävän erittäin taiteelliselta. Jos lajisi on niin kehittynyt, että sen teknologia on miljoonia vuosia meitä edellä, silloin ei tarvita enää planeettoja elämiseen. Ne voivat valita luoda oman planeetan kokoisen avaruusaluksensa ja liikkua paikasta toiseen universumissa. Haluaisin tavata tämän lajin. Se näyttää erittäin luovalta lajilta.

Scott C. Waring-Taiwan

 

Artikkelin julkaissut ET Data Base

UFOt vierailevat kansainvälisellä avaruusasemalla

Havaintopäivämäärä: toukokuu 12, 2019
Havaintopaikka: Kansainvälinen avaruusasema

Tämä on eräs epätavallisimmista UFOista joita olen nähnyt avaruusasemalla. Youtube-käyttäjä Tom Brown havaitsi jotain avaruusaseman livekamerassa joka on tajunnan räjäyttävää. Kaksi kolmio-UFOa liikkuu ylöspäin ja kameran näkyviin. UFOt tajuavat tässä kohtaa että ne ovat tulleet nähdyiksi ja liikkuvat pois, katoavat avaruuteen. Kamera myös huomaa UFOt ja koittaa kääntyä pois tuosta kohdasta. UFOt liikkuvat monesti pareissa, olen nähnyt orbiparien liikkuvan näin, mutta en koskaan kolmio-UFOja näin läheltä ja yksityiskohtaisesti. Ja me näemme molemmat eri väreissä,  suurempi on punainen ja pienempi on harmaan ruskea. Nämä ovat 100%:sti avaruusolentojen aluksia, jotka tarkkailevat avaruusasemaa.

Scott Waring

Artikkelin julkaissut ET Data Base

Naishahmo Marsissa NASAn kuvissa

Kuva 1: http://photojournal.jpl.nasa.gov/catalog/PIA10216
Kuva 2: http://photojournal.jpl.nasa.gov/catalog/PIA10214

 

9 vuotta sitten raportoin suuresta määrästa avaruusolentojen artifakteja eräässä valokuvassa, jossa oli mm. naisen, miehen ja lapsen patsaat mäessä. Sitten NASA poisti yhden valokuvista, mutta löysin samanlaisen, vähän tummemman kuvan vuosia tämän jälkeen.

Naisen patsaalla on erittäin yksityiskohtainen vihreä kaapu, jonka taitokset ovat näkyvissä. Hänellä on pitkä olkapäille asti ulottuva tukka, ohut vyötärö ja kaavun hiha peittää toisen käden ranteeseen asti, jossa hänen kätensä väri muuttuu punertavaksi. Hänen muotonsa epäilemättä on ihmisnaaraan. Alempana makaa mies hänen edessään, ja hänellä on myös vihreät asusteet. Hänen hiukseton päänsä on punertava. Pieni lapsi heidän edessään on vähemmän selvä. Hän istuu, jalat eteenpäin ja kädet takanaan.

Tämä Marsissa oleva nainen on kirjaimellisesti Marsin Mona Lisa. Hän on monin tavoin virheetön, ja kuitenkin tämäkään todiste ei riitä vakuuttamaan kaikkia. Se on minulle selvää, että mikään valokuva, olipa se miten tarkka tahansa…. saa aikaan paljastusta. Joten todellinen kysymys on: mikä sitten saa paljastuksen aikaan?

Scott C. Waring

Artikkelin julkaissut ET Data Base

 

Kysymys kuuluu: onko Marsissa käyneet avaruusolennot?