Maapallo töräyttää tuomiopäivän pasuunoita

Mitä voimme sanoa omituisista äänistä? Selittämättömät äänet joita on raportoitu vuodesta 2011 ja jotka neljän vuoden jälkeen soivat edelleen ilman selitystä alkuperästä.

Puhaltavatko enkelit tuomiopäivän pasuunoita varoitukseksi jostain tärkeästä tulevasta tapahtumasta? Pyytääkö joku huomiotamme?

Onko omituinen ääni avaruusolennon kommunikaatiomuoto, kieli joka perustuu energiaan tai värähtelyyn, ja jos on, niin miten voimme vastata kutsuun ja aloittaa keskustelun? Kuinka käyttäisimme hyödyksi tätä ja kenen kanssa kommunikoisimme?

Muinaiset sumerialaiset kirjoittivat: värähtelyn ja muodon kielen meille antoivat ”Taivaanjumalat”, vieraat taivaalta nimeltään Annunaki.

Mutta mitä jos mystisten äänien alkuperä ei tulekaan taivaalta vaan syvältä maan sisästä?

Tibettiläiset munkit jotka meditoivat luolassa pitkän aikaa sanovat, että vuodesta 2011 he ovat kuulleet omituisia ääniä kumpuavan maapallon sisästä, jonka he selittävät henkien telepaattisella kommunikaatiolla. Henget välittävät näitä ääniä meille siitä että jotain suurta on tapahtumassa pian.

Mutta ovatko henget vastuussa näistä äänistä? Puhaltavatko he tuomiopäivän pasuunoita?

Tällä hetkellä teorioita näistä omituisista äänistä pyöritellään ympäriinsä. NASA on lähtenyt leikkiin mukaan, ja selittää äänien johtuvan maapallon taustamelusta planeetan emittoidessa ”luonnollisia radioemissioita”. Tämä ei kuitenkaan selitä ilmiötä.

Mitä sitten on tapahtumassa?

Linda Moulton Howe on tehnyt siväluotaavaa tutkimusta tästä ilmiöstä ja havainnut, että näiden äänien lähde on syvällä maan sisässä.

Jotain on tapahtumassa maapallon ytimessä ja sillä on jotain tekemistä magneettisten napojen muutosten kanssa. Tähän liittyy mineraalien kierto maankuoressa.

Äänet tulevat maankuoresta suurina staattisina energiapurkauksina, puskeutuvat kuoren läpi, liikkuvat infraääninä ionosfäärissä ja sitten heijastuvat takaisin eri taajuudella jonka me kuulemme ja tunnemme värähtelyinä.

Maankuoren liikenopeus on muuttunut, joka vaikuttaa magneettiseen johtavuuteen. Tähän prosessiin saattaa liittyä kentän heikentyminen ja vahvistuminen, samanlaisia kuin viimekertaisen napamuutoksen aikaan.

Katso ympärillesi, viime vuosina, myös vuonna 2015, on ollut omituisia sään ääri-ilmiöitä ja ne eivät ole vielä ohi kun tiedemiehet povaavat taas uutta vuotta täynnä uusia omituisia tapahtumia.

Kaikki nämä omituiset äänet ja sääilmiöt oivat olla merkki käynnissä olevasta prosessista maapallon sisällö joka voi johtaa ekosysteemiemme epävakauteen ja epäonnisiin seuraamuksiin ihmiskunnalle, ehkä jopa tuhansiksi vuosiksi.

 

Blogger Tricks

Artikkelin julkaissut  UFO Sightings Hotspot

Yksi vastaus artikkeliin ”Maapallo töräyttää tuomiopäivän pasuunoita”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.