Amerikkalaismajuri näytti hävitettyjä kuvia, joita astronautit ottivat Kuun pimeältä puolelta

NASA täyttää 53 vuotta siitä, kun ensimmäinen ihminen astui Kuuhun 20. heinäkuuta 1969. Joidenkin mielestä Kuuhun laskeutuminen on edelleen salaliitto, kun taas monet huippuihmiset ovat kritisoineet NASAa totuuden salaamisesta. Olipa Kuu sitten asuttu tai ei, ufologisti Bob Dean esitteli Barcelonan Exopolitics Summit -huippukokouksessa 25. heinäkuuta 2009 joitakin kuvia, joita NASA ei halunnut maailman näkevän, kuten hän väitti.

Pian sen jälkeen, kun tuli uutinen, että NASA vei ihmisen Kuuhun, erilaiset salaliitot ottivat nopeasti vallan. Ihmiset keskustelivat kaikesta mahdollisesta oudosta, mitä ihmismieli voi kuvitella, aina väärennetystä laskeutumisesta avaruusolentoihin kuussa. Sitten Apollo-lentojen äkillinen pysähtyminen vuonna 1972 ruokki salaliittoja entisestään, jolloin astronautit, sotilashenkilöstö, NASA:n työntekijät jne. pääsivät keskustelemaan Kuun mysteereistä.

Mies nimeltä Robert O. Dean eli Bob Dean piti useita mielenkiintoisia luentoja, joissa hän tarjosi runsaasti tietoa paitsi kuuhun laskeutumisesta ja Apollo-operaatioista myös vahvisti sitä, mitä lukuisat ilmiantajat olivat aiemmin sanoneet.

Bob Deanin uskottavuutta ei voi kyseenalaistaa, sillä hän työskenteli Naton päämajassa vuosina 1963-1967. Hän liittyi Yhdysvaltain armeijaan 5. huhtikuuta 1960 ja palveli myös taistelupalveluksessa Koreassa ja myöhemmin Vietnamissa. Hän jäi eläkkeelle armeijasta 31. lokakuuta 1976 kersanttimajurina.

Bob Dean NASA deleted UFO photos
Eläköitynyt majuri Robert Dean

Barcelonan eksopoliittisen huippukokouksen aikana 25. heinäkuuta 2009 Dean julkaisi joukon hämmästyttäviä kuvia. Hän kertoi myös Apollo-lentueista ja siitä, mitä astronautit kohtasivat toisin kuin kukaan muu ennen. Hän julkisti yleisölle joukon kiehtovia kuvia, jotka astronauttien väitettiin ottaneen Apollo 12 -lennolla, mukaan lukien kuvan, jossa näkyy joitakin salaperäisiä avaruusaluksia, joiden halkaisija on useita satoja metrejä.

Luennon aikana Dean kertoi, kuinka 2. helmikuuta 1961 aamulla kolmas maailmansota oli vähällä alkaa, ja syyllinen oli UFO-laivue. ”Näyttää siltä, että helmikuun 2. päivän aamuna 1961 kolmas maailmansota melkein alkoi. Siihen liittyi suuri määrä pyöreitä metallisia aluksia, jotka lensivät muodostelmassa, hyvin ilmeisesti älykkäässä ohjauksessa”, Dean sanoi.

Dean jatkoi: ”Ne lensivät Varsovan liiton neuvostosektorilta kohti Yhdysvaltoja muodostelmassa suurella nopeudella ja hyvin suurella korkeudella. Ne kääntyisivät pohjoiseen Englannin kanaalin yli Englannin etelärannikon yli ja katoaisivat sitten NATOn tutkista Norjanmeren yllä.”

”Neuvostoliittolaiset olivat punaisessa hälytystilassa. NATOn joukot olivat punaisessa hälytystilassa. Kaikki olivat, tiedättehän … sormet liipaisimilla, peukalot punaisia nappuloita vasten. Ja kolmas maailmansota oli vain hetken päässä”, Dean selitti. ”20 minuutissa kaikki oli ohi. Esineet lensivät, kääntyivät pohjoiseen ja katosivat tutkasta.”

Hän väitti, että Nato käynnisti kolmivuotisen ohjelman UFOjen tutkimiseksi ja sen selvittämiseksi, muodostavatko ne sotilaallista uhkaa. Hän sai tämän tiedon vuonna 1964 laaditusta Naton raportista, jonka nimi oli ”AN ASSESSMENT” (An Evaluation of a Possible Military Threat to Allied Forces in Europe). Hänen mukaansa raportti oli niin arkaluonteinen, että sitä painettiin vain 15 kappaletta. Lisäksi raportti sisälsi ilmakehäfyysikoiden, tähtitieteilijöiden, astrofyysikoiden, sosiologien, historioitsijoiden ja teologien perusteellisia tutkimuksia. (Lue koko artikkeli tästä)

Dean sanoi: ”UFOjen laskeutumisia, kasvokkain kohtaamisia, kutsuja tulla heidän aluksiinsa oli ollut tapaus toisensa jälkeen. Sitä oli jatkunut jo joitakin vuosia. Se on jatkunut vuosisatojen ajan.” Hänen mukaansa raportissa todettiin, että ”sotilaallista uhkaa ei ilmeisesti ollut, koska jos…[avaruusolennot] olisivat vihamielisiä tai pahansuopia, peli olisi ollut pelattu jo kauan sitten.” Tämä johtopäätös kuulostaa samankaltaiselta kuin John Podestalle lähetetyt UFO-sähköpostiviestit, jotka Edgar Mitchell lähetti, joka myös kutsui avaruusolentoja ”ei-väkivaltaiseksi”.

Lisäksi hän sanoi luennollaan, että ”He [asiantuntijat] päättelivät, että maapallo ja ihmiskunta olivat olleet jonkinlaisen tutkimuksen tai tarkkailun kohteena satoja, ellei tuhansia vuosia. He päättelivät vuonna 1964, että tänne oli tullut ainakin neljä eri ryhmää, jotka tarkkailivat meitä, kartoittivat meitä, analysoivat meitä, seurasivat meitä tarkasti, mitä me teemme, mitä me teemme.”

Yhdysvaltain liittovaltion palveluksessa 41 vuotta viettäneen uransa aikana Dean on kuullut paljon outoja asioita, mutta se, että ihmisrotu on hybridirotu, ällistytti häntä. Dean sanoi: ”Olen oppinut, ettemme ole pelkästään yksin, vaan emme ole koskaan olleet yksin. Meillä on ollut läheinen vuorovaikutussuhde kehittyneen Maan ulkopuolisen älykkyyden kanssa historiamme alusta lähtien. Ja saanen kertoa teille, että tuo intiimi vuorovaikutussuhde jatkuu edelleen.”

Hän jatkoi: ”Tämä rotu ilmeisesti muokkasi meidät lajina uudelleen noin 200 000 vuotta sitten. Se, mitä olemme täällä tänään, on se, mitä kutsumme homo sapien sapiensiksi — olet suunniteltu olento. Genetiikkaanne on manipuloitu. Ette ole sama kuin mitä olitte, ettekä ole sama kuin mitä lapsenne, lapsenlapsenne ja lapsenlapsenlapsenne ja lapsenlapsenlapsenlapsenne tulevat olemaan seuraavien sadan vuoden aikana.”

NASAn aiemmin julkaisemattomat kuvat?

Pilkaten NASAa akronyymilla “Never A Straight Answer” (ei koskaan suoraa vastausta), Dean kertoi tuskissaan, että virasto hävitti 40 filmirullaa Apollo-ohjelmasta: lennosta Kuuhun, lennosta Kuun ympäri, laskeutumisesta Kuuhun ja paljon muuta.

Bob dean apollo ufo photos1
kuva: Bob Dean, NASAn vastaava kuva: https://www.lpi.usra.edu/resources/apollo/frame/?AS12-50-7346

Tämä kuva (yllä) on Apollo 12 -lennolta, Apollo Systems 12, rulla numero 50, negatiivin numero 7348 (toim. huom. kuva on korvattu). Apollo-astronautit näkivät salaperäisen esineen, kun he olivat kiertämässä kuuta.

Alla olevan kuvan otti astronautti Neil Armstrong. Kun astronautit katselivat ulos pienen aluksensa ikkunasta, tämä sikarin muotoinen esine lensi ohi.

Bob Dean NASA deleted UFO photos2
kuva: Bob Dean

Seuraavassa kuvassa (toim. huom. katalogissa ei esiinny numerolla kahdeksan alkavia kuvia) näkyy Deanin mukaan salaperäinen kiekonmuotoinen esine, jonka halkaisija on useita satoja metrejä. Se otettiin, kun astronautit olivat matkalla kuun pinnalle. (Huomautus: Tähän kuvaan, joka vaikuttaa monella tapaa kaikkein näyttävimmältä, saattaa olla proosallinen selitys: lue tästä).

Bob Dean NASA deleted UFO photos5
kuva: Bob Dean

Seuraavat kaksi kuvaa otettiin Apollo-astronauttien lentäessä niin sanotun Lansbergin kraatterin yllä. Deanin mukaan ”Kuun yllä kiertoradalla olevia astronautteja kiehtoi erityisesti Lansbergin kraatteri. Heille oli annettu erityisnimitys ottaa kuvia Lansbergistä, koska kraatterissa, jonka he nimesivät Lansbergiksi, tapahtui asioita, jotka olivat hyvin poikkeavia. Siellä oli meneillään rakennustöitä. Kraatterissa oli jättimäisiä rakennuksia. Heille annettiin tehtäväksi kuvata Lansbergiä, jotta he saisivat selville, mitä helvettiä siellä alhaalla tapahtui. Kun he katselivat Lansbergiä, tämä esine sattui osoittamaan kiinnostusta heitä kohtaan ja lensi ohi. Tämä viiva on keinotekoinen viiva, joka oli piirretty osoittamaan… se antoi suunnan, johon tämä kohde oli menossa. Tämä on reilun kokoinen esine, joka lensi Apollo-laskeutumisaluksen ohi.”

Dean jatkoi näyttämällä astronauttien Apollo 13 -lennolta keräämiä todisteita. Alla olevan kuvan, kuten Dean sanoi, Apollo 13:n astronautit ottivat matkalla kuuhun, jolloin alkoi tapahtua monenlaisia asioita. Avaruusaluksen ikkunoiden ulkopuolelle ilmestyi outoja esineitä, joten Apollo 13:n astronautit tarttuivat Hasselblad-kameroihinsa ja alkoivat ottaa kuvia kohtaamistaan esineistä.

Tällaisilla väitteillä ja todisteilla on hintansa. Hän sai kovaa kritiikkiä skeptikkojen puolelta, mutta suurin osa ihmisten mielipiteistä on Deanin puolella, ja enemmistö uskoo, että hän puhui totta. Hän kuoli 11. lokakuuta 2018 89-vuotiaana Tucsonissa, Arizonassa.

 

Artikkelin julkaissut howandwhys.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.