Logan Paulilla hallussaan 30 vuotta vanhaa ’vakuuttavinta’ UFO-videokuvaa

Logan Paul, suosittu Youtube-persoona, tunnetaan kontroversiaaleista videoistaan ja jäynistään. Hän saattaa nyt kuitenkin olla täysin toisesta syystä huomion keskipiste: hän väittää pitävänsä hallussaan kaikkein vakuuttavinta UFO-kuvamateriaalia.

Dokumenttielokuvantekijä James Fox esiintyi hiljattain Joe Roganin podcastissa keskustellakseen dokumenttielokuvastaan Moment of Contact sekä UFO-havainnoista. Podcastin aikana Fox paljasti, että Paul on aiheen harrastaja ja että hän on saattanut hankkia kopion pahamaineisesta UFO-videosta, jonka huhujen mukaan UFO-asiantuntija Chuck Clark löysi noin 30 vuotta sitten.

Logan-Paul-UFO-video

Foxin mukaan videon on kuvannut kaksi miestä Nevadan autiomaassa, ja siinä näkyy, kuinka he ajavat autollaan, kun he näkevät ufon hyvin lähellä heitä. Alkuperäinen video on tiettävästi kuvattu käsikameralla, ja kahden miehen kuulee kuulostavan pelokkailta ja yrittävän ryömiä auton penkkien alle. Toinen heistä jopa nousee ulos autosta ja videokuvaa kiekon, joka oli niin matalalla, että siihen olisi voinut osua kivellä.

Fox väittää nähneensä videon itse ja kuvaili Roganille karmivan kohtauksen yksityiskohtaisesti. Hän selitti, että aluksen iho hehkui kuin fosfori rannalla, ja se oli väriltään kellertävän oranssi. Alus heilui kuin se olisi ollut epävakaa, ja kameramies huudahti: ”Voi luoja!”, ennen kuin video yhtäkkiä sammui.

Vaikka videota ei ole koskaan jaettu laajalti, siitä on tullut urbaani legenda UFO-bongareiden keskuudessa. Chuck Clarkin väitetään kieltäytyneen 100 000 dollarin käteismaksusta nauhasta, ja se on siitä lähtien pysynyt piilossa julkisuudelta.

Fox väittää kuitenkin, että Paulilla on nyt hallussaan kopio surullisenkuuluisasta kuvamateriaalista sen jälkeen, kun hän on kuvannut sen salaa. Paul ei ole vielä kommentoinut asiaa julkisesti, mutta jos hänellä on video, se voi muuttaa ufojen metsästysyhteisön tilannetta.

Paulilla on valtava kannattajakunta, ja hänen tukensa videolle voisi tuoda sen laajemman yleisön tietoisuuteen. Asiantuntijat voisivat myös analysoida materiaalia ja antaa lisää todisteita Maan ulkopuolisesta elämästä.

Nähtäväksi jää, julkaiseeko Paul videon tai kommentoiko hän sen olemassaoloa. Paljastus on kuitenkin herättänyt innostusta UFO-harrastajien keskuudessa, ja mahdollisuus nähdä vihdoin vakuuttavin koskaan kuvattu UFO-materiaali on kutkuttava.

Logan Paulin väitetty kaikkien aikojen vakuuttavimman UFO-materiaalin hallussaan pitäminen on saanut maailman liikkeelle. Video, joka on ollut vuosia piilossa julkisuudelta, saattaa tarjota lisää todisteita maan ulkopuolisesta elämästä ja muuttaa tapamme tarkastella maailmankaikkeutta. Se, julkaiseeko Paul videon, jää nähtäväksi, mutta jännitys ufoharrastajien keskuudessa on käsin kosketeltavaa.

https://www.youtube.com/watch?v=963Y5ad9tLw

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.