Andromedan perspektiivi galaksin historiaan, osa 3

Exopolitics Journal 2:4 (2008). ISSN 1938-1719

Andromedan perspektiivi galaksin historiaan, osa 3

Alex Collier

Global Wings Conference, elokuu 2002 [transkriptio tehty kesäkuussa 2007].

[Päätoimittajan huomautus. Tämä oli Alex Collierin viimeinen luento ennen hänen ‘eläköitymistään’ UFO-piireistä vuonna 2002. Sitä ei ole koskaan julkaistu aiemmin. Se käsittelee hänen ‘Andromedan’ avaruusolentokontakteja ja galaktista historiaa. Tämä informaatio on elintärkeää pyrittäessä ymmärtämään avaruusolentojen ihmisten asioihin puuttumista historiallisesti. Exopolitics Journalin päätoimittajan tekemät tutkimukset viittaavat Alex Collierin uskottavuuteen miehenä joka on fyysisesti ollut tekemisissä avaruusolentojen kanssa. Paljon kiitoksia Alex Collierin luvasta julkaista tämä informaatio. Esitys on pyritty pitämään niin tarkkana kuin mahdollista.]

Voit katsoa luennon myös tästä:

Transkriptio: Teri Callaghan
kesäkuu 2007
Lyhenteet
[AC – Alex Collier]
[Q – yleisön kysymys]

[… jatkoa toisesta osasta, http://eksopolitiikka.fi/eksopolitiikka/andromedan-perspektiivi-galaksin-historiaan-osa-2/]

Vetyelämänmuodot tunsivat olonsa happielämänmuotojen uhkaamiksi, koska happielämänmuodoilla on paljon nopeampi elämänrytmi. Vety voi matkata avaruudessa lähes valon nopeudella. He eivät voi ylittää sitä. Happieliöt voivat kulkea jopa neljä kertaa valonnopeudella. Vetyeliöt ovat pienempiä ja hitaampia ja niitä on paljon enemmän johtuen niille elinkelpoisten biosfäärien suuremmasta määrästä.

Vetyä ja happea hengittävien välillä on kaupankäyntiä, mutta näiden välillä on käyty ennen muinoin tuhoisia sotia. Andromedan Neuvosto sijaitsee Andromedan tähtikuviossa. Ja se on täällä (mi rosh?). Täällä on Andromedan Neuvosto. Se on myös missä Zenitaen (?) tähtijärjestelmät ovaat. Täällä andromedalaiset elävät. Andromedan Neuvosto luotiin tutkimaan muuttoliikkeitä ja rajoittamaan kontaktia happi- ja vetyeliöiden välillä, jotta lopetettaisiin kahden suuren orgaanisen elämänmuodon välinen konflikti. Kommunikaatio kahden lajin välillä on joskus vaikeaa. Sillä tavalla kaikki alkoi.

K. [Kysymys vetyelämänmuodoista ja pitäisikö puhua hitaasti kun puhutaan avaruusolennoille]

AC: Kyllä, kyllä tulisi. Ja todellakin haluat käyttää muodollista, kohteliasta kieltä niin, että kaikki mitä sanot ymmärretään oikein. Tiedät kyllä koska heillä on päällään jonkinlainen laite sieraimien päällä, ja noita sieraimia voi olla missä vain, riippuen lajista. Jos heillä on jonkinlainen kypärä, silloin voit olettaa että kyseessä on vety, tai metaani tai ammoniakki, koska jos se on happi, silloin hän ei tarvitse tuollaista laitetta.

Andromedalaiset: tässä on joitain muistiinpanoja ja me otamme vastaan joitain kysymyksiä. He ovat kunniakkaita, rohkeita taistelijoita. He rakentavat massiviisia aluksia, jotka muistuttavat maailmoja: mukavia, kiinteitä, kestäviä aluksia (nämä ovat omia sanojani). He ovat galaksin mallikansalaisia. He ovat täysin vastuussa kaikesta. He sanovat, että he aikovat tehdä jotain, ja he tekevät sen, jopa silloin kun sen hinta on heille suuri. He ovat erittäin aktiivisia galaktisessa politiikassa ja heillä on merkittävää vaikutusvaltaa galaktisissa instituutioissa. Instituutioita on perustettu erityisesti happisivilisaatioiden kanssa.

Nuo instituutiot ovat:
Sivistyneen sodankäynnin instituutio
Ylöstempaus (he eivät käytä sanaa “ylösnousemus”)
Migraatiot (eli kolonisaatio)
Perinteet.

He ovat kärsivällisiä, huolellisia ja erityisesti varovaisia. He ovat pysäyttäneet monia sotia ja auttaneet poisvetämään joukkoja näistä konflikteista.

Ylöstempaus. Monet ihmiset Maapallolla New Age -piireissä puhuvat ylösnousemuksesta, mutta kukaan ei oikeastaan tiedä mikä ylösnousemus on. He tietävät, että on korkeampia tiheyksiä ja että jokainen tavoittelee korkeammalle pääsyä siinä toivossa, että me pääsemme kehittyneempään yhteiskuntaan, kehitymme itse ja laajennamme tietoisuuttamme, koska joskus kolmas tiheys on vain liian vaikea. Tunnustan tuon. Kaikki on oikein ja on olemassa arkeologista näyttöä galaksin roduista, jotka ovat muuttaneet taajuuttaan ja siirtyneet korkeammille tasoille. Se on fakta, mutta se ei ole ylösnousemus. Sitä kutsutaan “Ylöstempaukseksi” ja ilmeisesti yksikään rotu ei ole selvinnyt urakasta yksin. Jokaisella on aina ollut jotain apua siinä sotkussa missä he ovat; ylhäältä annettu apu on tavoitellut alempana olevaa ja periaatteessa mentoroinut heidät seuraavalle tasolle.

K: Tarkoittaako se, että he eivät tarvitse enää fyysistä kehoa?

AC: Ei, heillä on fyysinen keho; kaikissa ulottuvuuksissa on fyysisyyttä. Ei se mene niin, että siirrytään neljännelle ja viidennelle tiheydelle ja yhtäkkiä muuttuu pilveksi; ei se mene niin. Se on yhtä kiinteää kuin tämä, se on vain täysin erilaista. Fyysisyys itsessään on erilaista. Fyysisyys on paljon suurempaa, se on paljon mittavampaa. Värispektri missä me elämme nyt on 72 eri väritaajuutta. Viidennessä tiheydessä on 123. On värejä, asioita joita olen nähnyt ja en voi selittää. Ei vain ole keinoa, koska ei ole mitään mihin sitä verrata.

Otan vartin verran kysymyksiä ja sitten annan Mike Russille.

K: Haluan kysyä Dogoneista ja Siriuksesta, missä Dogon-heimo Afrikassa sanoo kommunikoineensa siriuslaisille.

AC: Heillä oli karttoja ennenkuin me edes tiesimme Siriuksen olemassaolosta. En tiedä siitä mitään, että heillä on kalan evät. En.

K: Mainitsit Ylöstempauksen. Tiedämmekö me ketkä auttavat tai autetaanko meitä Ylöstempauksessa.

AC: Mielestäni se on mahdollisuus. Vasais sanoi minulle kerran ennen hänen siirtymistään, että oma terralainen rotumme oli kerran kaikkein lupaavin ihmisroduista, mitä he olivat nähneet pitkään aikaan. Huolimatta kaikesta paskasta me olimme yksi kaikkein lupaavimmista. Kuitenkin annan nyt oman mielipiteeni, perustuen siihen mitä tiedän. En tiedä tätä faktana. Mutta jos Andromedan Neuvosto tekee sen mitä he suunnittelevat ja yrittävät poistaa kaikki taantumukselliset avaruusolentojen presenssit planeetaltamme ja Kuusta, jos he onnistuvat siinä, Morenay on sanonut, että he suunnittelevat vain hengaavansa avaruudessa ja me kaikki näemme heidät, ja he vain tarkkailevat meitä kahdesta neljään vuotta meidän aikaamme. He haluvat nähdä miten me reagoimme keskenämme kun meitä ei manipuloida. Onnistummeko me tulemaan yhteen?

Pointti jonka esitin tänä aamuna oli, että oli 300 vuoden aika jolloin itse asiassa ei ollut minkäänlaista avaruusolentojen interventionta, ja mitä tapahtui? Me pääsimme irti Euroopan monarkioista ja loimme Amerikan Yhdysvallat. Hyvät naiset ja herrat, Amerikan Yhdysvaltojen ei pitänyt koskaan tapahtua. Euroopan kuningasperheiden, jotka ovat kytköksissä avaruusolentojen perimyslinjoihin, piti pysyä vallankahvassa. Ja kun Amerikka avasi Pandoran lippaan, monet ihmiset seurasivat perästä. Koska me olimme kaikki kurkkuamme myöten täynnä tyranniaa, ja edelleen olemme.

K: Onko jotain mitä haluat sanoa muotoaan muuttavista kuninkaallisista, liskoista, sensellaisesta?

AC: Minulla oli tämä keskustelu aiemmin erään yleisön jäsenen kanssa. Muodonmuuttajat: onko olemassa teknologiaa jolla luoda hologrammi itsestään? Kyllä, sellainen teknologia on olemassa. Onko sitä teknologiaa tällä hetkellä Maapallolla? Vastaus on ei. Voiko henkilö, taantumuksellinen olento ottaa ihmiskehon haltuunsa? Vastaus on, kyllä. Ja se prosessi on itse asiassa erittäin yksinkertainen. He sieppaavat jonkun, hitaasti tappavat hänet, ja viimeisellä hengenvedollaan hänen olemuksensa poistuu hänen kehostaan, ja he korvaavat sen toisella. Useita hetkiä myöhemmin keho nousee pöydältä, se on sama keho kuin aiemmin, mutta sisällä on täysin eri agenda, koska nyt se on eri sielu.

Se teknologia on olemassa.

K: Olisiko se walk-in?

AC: Kyllä.

Q: Olisiko heillä muisto alkuperäisestä kehosta?

AC: Kyllä. Mutta ymmärrykseni on, että siinä on siirtymäaika kolmesta seitsemään kuukautta. Ja yleensä kun se tapahtuu julkisuuden henkilölle, he menevät pois valokeilasta aika nopeasti, koska he sopeutuvat. Puhutaan siitä. Kun sanotaan: näin hänen muuttuvan reptiliaaniksi, itse asiassa näin reptiliaanin. Se on todennäköisesti totta. Se ei tarkoita, että hän on oikeasti reptiliaani tai että hän käyttäisi teknologiaa näyttääkseen ihmiseltä. Se on ihmiskeho. Mutta on muistettava yksi asia. Reptiliaanit eivät ole tottuneet äärimmäisiin tunteisiin; heillä ei ole tunteita siten kuin meillä. Itse asiassa monet ihmisrodut eivät ole tottuneet äärimmäisiin tunteisiin siten kuin me olemme. Joten jos on tilanne jossa keho innostuu, koska se on ihmiskeho, sitten se tekee niin. Se on iso antenni. Kun se innostuu, sisälläoleva reptiliaanisielu ei tiedä miten käyttäytyä, joten hän mahdollisesti pelästyy tai on varuillaan. Ja kun hän tekee niin, johtuen siitä että he ovat voimakkaita sieluja, näet projektion itsestä heidän aurassa, ja näet sen koska he eivät ole tottuneet emootioihin. He eivät tiedä miten käsitellä niitä ja se on osa siirtymäperiodia. Näin minulle on kerrottu.

K: Voiko alkuperäinen reptiliaani harrastaa seksiä ihmisen kanssa?

AC: Joo, mutta siitä ei seuraa jälkeläisiä. Jos on lapsia, se on seurausta geneettisestä manipulaatiosta.

K: Miksi he tekisivät niin?

AC: En itse asiassa tiedä onko niin tehty, mutta heillä on penis.

K: Minulla on käynyt niin eräiden kanssa.

AC: Voi olla. Ehkäpä he ovat katselleet muiden tekevän niin, ja kiihottuneet, nähneet sen mitä me saamme irti siitä, ja koittaneet kokea sen itse.

K: He vaikuttavat olevan kiintyneitä eri Maapallon rotuihin, miksi, onko 22:sta rodusta eri kombinaatioita vai miten?

AC: Kyllä he ovat.

K: Tiedätkö mitkä rodut ovat keitäkin?

AC: Me tiedämme joitain niistä. En ole valmistautunut puhumaan siitä tänään, mutta me teemme sen piakkoin. Lupaan 4 viikon sisään. Olen äärimmäisen motivoitunut luomaan taulukon, niin että jokainen näkee kuka kukin on. Meidän on tiedettävä, tai ainakin se informaatio pitää tulla julki. Ne jotka haluavat saada selville, löytävät sen.

K: Sinun ei ole pakko vastata tähän, mutta ovatko valkoihoiset yhdestä lähteestä vai olemmeko mekin rotujen sekoitus?

AC: Me olemme sekoitus, me kaikki olemme. Me olemme kaikki Heinz 57. Keskiverrosta hyvään temperamentilla silloin kun meidän annetaan olla rauhassa eikä meitä kiusata.

K: Onko jotain ehdotuksia miten ottaisimme planeetan takaisin haltuumme.

AC: Se tullaan antamaan meille takaisin, mutta mitä me teemme sille on täysin omalla vastuullamme. Me tulemme saamaan planeetan takaisin. Tiedän tämän varmaksi, että on käyty keskusteluja siitä että koko ihmiskunnalle annettaisiin tieto, että kaikki saisivat saman tiedon siitä keitä me olemme, mistä me olemme, keitä nämä olennot olivat ja miten meitä on manipuloitu. He tulevat sanomaan, että ookoo, tässä on totuus, ja en tiedä miten moni tulee kestämään tätä. Jos se tapahtuu, siitä on puhuttu. Tiedän että tulee olemaan jonkinlainen kontakti. Sitten he aikovat vetäytyä ja aikovat tarkkailla meitä. Me tulemme olemaan täysin vastuussa itsestämme. Riippuen siitä mitä me teemme toisillemme ja ekosfäärille, biosfäärille, jos me emme ole vastuullisia, he eivät aio auttaa meitä.

K: Se oli se galaktinen debatti.

AC: Kyllä, se on tarkalleen se galaktinen debatti ja kompromissi jota he ovat tulleet tänne tekemään. He eivät kunnioita itseään, he eivät kunnioita toisia, he eivät kunnioita kotiaan, mikä heidän arvonsa on. Näin se esitettiin. Heitä on manipuloitu alusta lähtien.

K: Mitä jos muutama ihminen ottaa vastuun, mutta ei suurin osa?

AC: Siksi tavallaan toivon että he paljastaisivat ja lataisivat nuo tiedot meille. Koska kaikki tulevat tietämään ja jokainen meistä aloittaa samalta sivulta alusta. Se olisi suuresti avuksi.

K: Sanoitko että tämä tapahtuu ensi vuonna?

AC: Heidän antama päivä oli 12. elokuuta 2003. Syy tuolle päivämäärälle, tuo tietty päivä, ja en tiennyt tätä kuin vasta pari vuotta sitten, oli… muistatko Philadelphia-kokeen ja kun he lähettivät Eldridgen ajan halki ja se repi reiän aikaan? He loivat portaalin, jota ei koskaan pitänyt olla siinä. Jotkut taantumukselliset rodut, joita täällä on, ovat olleet muualla päin galaksia ja ne imeytyivät aikareiän läpi, ja ne ovat kirjaimellisesti poissa omasta ajastaan.
Ja idea on kerätä heidät yhteen ja sanoa OK, me pidämme huolta teistä täällä ja teidän annetaan päästä takaisin tuosta reiästä, koska se avautuu tuona päivänä.

K: Onko siitä 60 vuotta?

AC: Kyllä, joten kun tuo reikä avautuu, he tulevat saamaan tilaisuuden päästä takaisin omaan aikaansa jonne he kuuluvat. Toivottavasti he tekevät sen ja ajatus on että he oikeasti tekevät sen. Kun tuo reikä menee kiinni, ilmeisesti galaktisia rotuja on rekrytoitu galaksimme ulkopuolelta korjaamaan sitä. Ja he ovat täällä, ilmeisesti, ja heti kun reikä sulkeutuu, he tulevat sinetöimään sen ikuisesti niin ettei se koskaan avaudu enää.

Se ei ainoastaan aiheuttantu ongelmia meille, se aiheutti ongelmia kaikille koska se loi sillan kahden eri ajan välille.

K: Mitä me koemme tuona päivänä?

AC: Hyvä kysymys. (naurua) Se on todella, todella hyvä kysymys ja minulla ei ole mitään ideaa. Ainoa mitä voin sanoa on, että ellet muuta kuule niin pidän töistä vapaata tuolloin. Jos se on siirretty, silloin menen töihin. Jos en ole kuullut mitään aikataulun muutoksesta, en mene silloin töihin.

K: Onko mitään korrelaatiota tämän tapahtuman ja saapuvan Nibirun välillä?

AC: Se on myös hyvä kysymys. Planeetta X: kaksi vuotta sitten, ja laitoin tämän myös nettisivuilleni, osa Nibirun perheestä, Enkin sukua, lähestyi Andromedan Neuvostoa ja pyysi lupaa saapua aurinkokuntaan noutamaan sinne jäänyttä kaivoslaitteistoa ja muuta materiaalia. Tästä käytiin merkittävästi keskustelua. Andromedan sivilisaatio on vankasti tätä vastaan, koska nibirulaiset eivät ole tunnettuja siitä, että he pitäisivät sanansa. Kuitenkin Andromedan Neuvosto itse määräsi, että se on OK. Me päästämme heidät. Ja he ovat itse asiassa tulossa. Se mitä sieltä tulee ei ole planeetta; se on älykkäästi ohjattu planeetan kokoluokkaa oleva alus. Se voi liikkua ja muuttaa suuntaansa, mennä minne lystää miten haluaa. Se ei ole kiertorata, niinkuin meille on opetettu.

K: Se ei voi vahingoittaa meitä.

AC: Se voi vahingoittaa meitä, jos se tulee liian lähelle meitä. Sen kenttä aiheuttaa meillä paljon ongelmia.

K: Onko se niin iso kuin he sanovat?

AC: On. Andromedalaiset ovat kertoneet minulle roduista, joiden Andromedan galaksista tulevat emoalukset ovat kaksi kertaa Jupiterin kokoisia, joissa voi olla yli miljardi olentoa. Se on huikeaa; sellaisessa en voisi kuvitella jääväni jumiin samojen tyyppien kanssa. Mutta kerron vielä Nibirusta. He ovat tulossa, se mitä tulee tapahtumaan, siitä minulla ei ole ideaa. Voin kuitenkin rehellisesti sanoa tämän; Andromedalaiset odottavat että he eivät pidä sanaansa, että he vain noutaisivat kaivoslaitteistonsa. Iso osa kaivettavasta materiaalista on Saturnuksen renkaissa.

Mikä on taantumuksellista? Miten he tietävät kuka on taantumuksellinen avaruusolento tai hybridi? Andromedalaiset tarkkailevat; kun he lähettävät tiimejä tutkimaan planeettaa, rotua, mentorointia varten, se mitä he tarkkailevat on ajatusketjut. Ja heidän ajatusketjujensa avulla he osaavat sanoa kuka on kehittynyt ja kuka taantumuksellinen, kuka hyväntahtoinen, kuka empaattinen jne. Heillä on teknologiaa, joka on kirjaimellisesti enemmän kuin aivoaalto. Se on kuin kopiokone. Se ottaa aivoaallon ja se ottaa kuvan aikeesta tai ajatuksesta. Ja jos he näkevät taantumuksellisia ajatusketjuja, ne on merkattu ja he tietävät tasan tarkkaan keitä ne ovat ja missä päin planeettaa. He tietävät tarkalleen. Ja he eivät ole ainoita, on muitakin rotuja jotka ovat Neuvostossa. Aurinkokunnassamme ja sen laitamilla juuri nyt on 38 eri rotua. Ja ne kaikki jakavat toisilleen dataa ja odottavat selvittävänsä sen mitä täällä tapahtuu.

K: Sillä tavalla kuin Hitleriä pidettäisiin taantumuksellisena?

AC: Häntä pidettäisiin taantumuksellisena, mutta onko hän walk-in? Jos hän ei ole walk-in; hän pysyy; me joudumme sietämään häntä. Jos hän on walk-in, hän lähtee menemään koska hän ei ole sielu joka on syntynyt tänne. Onko se selvää?

Q: Entäpä Illuminati?

AC: Monet heistä ovat walk-ineja. Mutta on yksi perhe, ja minulle on sanottu etten saa puhua siitä koska joutuisin kovasti ongelmiin. Mutta kerron olosuhteista. On eräs perhe, jossa lapset syntyvät sukuun ja kun lapsi täyttää kolme vuotta, tapahtuu vaihto. Tätä samaa perhettä käytetään kuljettimena. He eivät ole oikeaa perimälinjaa, mutta heitä on hehkutettu ‘perimyslinjaksi’. Pysytkö kärryillä? Heitä on hehkutettu oikeaksi perimyslinjaksi koska se on perimyslinja johon tämä tietty rotu on valinnut astua sisään.

Q: Risteytystarkoituksiin?

AC: Kyllä, risteytystarkoituksiin, kiitos. En halunnut suoraan sanoa sitä koska se karmii minua.

K: Jotkut illuminatit poistetaan ja toisia ei poisteta?

AC: Walk-init poistetaan; olennot avaruusolentojen geeneillä poistetaan. Jos he ovat todellisia terralaisia ja pelkkiä paskiaisia, me joudumme sietämään heitä koska he ovat omaa rotuamme. Se että he ovat psykoosissa ei ole sellainen ongelma, jonka kanssa Andromedan Neuvosto haluaa painia. Me joudumme ratkomaan sen. Me joudumme ottamaan vastuun omasta rodustamme. Taas palataan perinteisiin. Yksilön teot ovat heijastusta klaanista ja lajista. Ja siitä minkä mukaan he elävät. Tulee olemaan jyrkkä oppimiskäyrä jos tämä kehittyy pahimpaan mahdolliseen suuntaan. Rehellisesti en tiedä.

K: Onko jonkinlaista merkkiä josta he tietävät kuka on taantumuksellinen?

AC: Minkälaista merkkiä? He eivät tarvitse merkkejä, heillä on aivoaallot, heillä on ajatusketjut. He vain kytkeytyvät niihin. Heillä on omanlaisensa satelliittilaitteet ja niillä he tarkkailevat aivojen taajuuksia. Ja heidän tietokoneensa, jotka ovat uskomattomia, tarkkailevat jokaista liikettä. Ja he tallentavat jokaisen ajatuksen ja jokaisen teon. Ja he vastaavat siitä.

K: Onko mielestäsi syy sille se, että me olemme täällä auttamassa siirtymässä, ne jotka tässä huoneessa ovat ja muissa samanlaisissa huoneissa joille käyt luennoimassa?

AC: Mielestäni kyllä. Ihmiset eivät tule tietämään miten käsitellä latauksia. Kovasti uskonnolliset ihmiset, juutalaiset ja kristityt, heillä tulee olemaan todella vaikeaa käsitellä tätä informaatiota, koska kaikki heidän uskomusjärjestelmänsä tulevat hajoamaan. He joutuvat prosessoimaan tätä ja se tulee olemaan helvetin kiinnostava kokemus kaikille meille. Järjestäytynyt uskonto tulee katoamaan, se tulee häviämään silmänräpäyksessä.

K: Jotkut sinua kuuntelevat tulevat pitämään sinua hulluna.

AC: Minulle on sanottu niin, mutta onneksi vaimoni ja lapseni eivät ajattele niin ja se on ainoa mikä merkitsee. He tulevat näkemään avaruusolentoja, he tulevat näkemään erittäin suuren avaruusaluksen, he tulevat näkemään satojen ja satojen mailien mitalta emoaluksia taivaalla. Aikovatko he katsoa minua ja sanoa, “En näe sitä”? Kuka sitten elää kieltäymyksessä?

Mielestäni käynnissä on liike jolla kouluttaa ihmisiä ja mielestäni maailman hallinnossa on hyväntahtoisia elementtejä, jotka yrittävät oikeasti ratkaista todella vaikean ongelman, he yrittävät auttaa. Mielestäni siksi Disclosure Project on saanut pitää esityksensä, koska niille meistä jotka ovat tutkineet tätä informaatiota se on ratkaiseva todiste. Se koko juttu liittyi puhujiin, se liittyi tyyppeihin jotka kertoivat tarinansa, se ei liittynyt Steven Greeriin. Haluan tehdä tämän vesiselväksi. Mielestäni Steven on tehnyt kaikille suuren palveluksen, mutta tämä ei liity häneen. Se liittyy tietovuotajiin, jotka ovat kertomassa tietonsa.

Vaimoni ja minä puhuimme tästä ruuan äärellä. Mike [Russ] on käynyt meillä useita kertoja. Me puhuimme siitä ja ärsyyntymisestä siitä miten saada tämä informaatio tuota julki? Se on vaikeaa. Ainoa mitä voin tehdä on tarjota sitä. Tällä ei kyllä tienaa, se on varmaa.

K: Koska me uskomme tehneemme aloitteen, olisiko mahdollista että andromedalaiset saattaisivat myös ottaa meidät mukaan puhujiksi?

AC: Olen sanonut heille 15 vuotta että ottaisi mukaan muitakin listalle (naurua). Ymmärrykseni on, että moniin ihmisiin tullaan ottamaan yhteyttä seuraavien vuosien aikana. Mutta riippuen siitä avaruusolentojen perimälinjasta, joka omassa fyysisessä kehossasi dominantti, se tulee olemaan se klaani tai tähtijärjestelmä joka teihin ottaa yhteyttä. Niin se tehdään, kaikki riippuu geeneistä. Siellä ja täällä, niin se menee. Tämä on ollut ilo minulle. Olen saanut paljon kevennettyä taakkaani päältäni (ehkäpä tukka kasvaa takaisin nyt!)

*

Alex Collier on kontaktihenkilö ihmisiltä näyttävän avaruusolentojen rodun kanssa Andromedan tähtikuviosta. Hän alkoi kokea avaruusolentokontaktin lapsuudessaan, joka jatkui teini-ikään. Kokemukset lakkasivat vuosiksi, kun hän oli armeijassa helikopteripilottina. Kontaktikokemukset jatkuivat vuonna 1985. Hän tapasi kaksi andromedalaista, joista tuli hänen mentoreitaan ja he veivät hänet alukselleen, mm. eräälle suurelle emoalukselle, jossa hänelle opetettiin andromedalaista tietoa kolmen kuukauden ajan. Andromedalaiset antoivat hänelle informaatiota kosmisesta henkielämästä, elämästä univerusmissa ja Maapallon galaktisesta historiasta.

 

Artikkelin julkaissut Exopolitics Journal

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.