Majestic-dokumentit: niiden alkuperä ja nykypäivän merkitys

Tri. Robert Wood ja Ryan Wood ovat tutkineet vuodettuja Majestic-dokumentteja vuodesta 1994 lähtien, jolloin Robert sai haltuunsa kopiot virallisista dokumenteista armeijan upseerilta koskien maahansyöksyneen avaruusaluksen nouto-operaatiota. Tri. Wood oli jäänyt eläkkeelle vain vuotta aiemmin 43 vuoden uraltaan McDonnel Douglasin leivissä ilmailutieteen asiantuntijana projekteissa kuten Project Nike -ohjustorjuntajärjestelmä. Hän on saanut apua tutkimuksissa pojaltaan Ryanilta — joka tällä hetkellä pyörittää vaihtoehtoisen energiantuotannon yritystä. He ovat pitkällisten tutkimuksien jälkeen tulleet tulokseen, että SOM-dokumentti on aito.

Woodsin tiimi on vuosien mittaan tutkinut monenlaisia virallisia dokumentteja, joilla on turvaluokituksia kuten MAJIC, MJ-12, MAJESTIC, JEHOVAH ja UMBRA. Nämä dokumentit on koostettu verkkosivuille MajesticDocuments.com. Hän lainaa monia Majestic-dokumentteja uraauurtavassa vuoden 2005 kirjassaan Majic Eyes Only, jossa hän tarkasteli 74:aa maahansyöksyn noutotapausta.

Ensimmäisessä yhteishaastattelussaan tri. Michael Sallan kanssa Woodsit puhuvat siitä miten he lähtivät mukaan UFO-tutkimukseen. He syventyvät Majestic-dokumentteihin, niiden sisältöön ja UFO-historiaan. Erityisen merkittävää on heidän palaneen muistion tutkimuksensa liittyen presidentti John F. Kennedyn murhaan ja hänen aikeisiinsa paljastaa UFO-todellisuus kaikille.

Lisätietoja Woodsien tutkimuksista löytyy sivuilta MajesticDocuments.com

 

Artikkelin julkaissut exopolitics.org

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.