Astronautti uskoo, että avaruusolennot elävät keskuudessamme

Avaruusolennot eivät ole myytti vaan todellisuutta. Mutta ne eivät elä jossain kaukana avaruudessa, vaan ovat eläneet ihmisten keskuudessa jo pitkään. Niiden pääasiallinen piirre, josta ne erottaa, on kyky olla näkymätön missä tahansa olosuhteessa. Tämän takia monet eivät näe niitä. Tämä on varsin kova väite, jonka on esittänyt brittiläinen astronautti Helen Sharman.

Astronaut believes that aliens have long lived among people

The Observer -lehden haastattelussa nainen myönsi, että päivittäiset havainnot olivat saaneet hänet elämään avaruusolentojen rodun keskuudessa. Tuolloin 58-vuotias Sharman on painottanut, että hänestä jatkuvasti tuntuu siltä kuin jokin läsnäolo olisi hänen vierellään — energia joka tuntuu tulevan tyhjästä.

“Avaruusolentoja on olemassa, siitä ei ole epäilystäkään. Universumissa on niin paljon tähtiä, että siellä on oltava kaikenlaisia elämänmuotoja. Ovatko ne meidän kaltaisia, typpeä ja hiiltä? Ehkä, ehkä ei. Ehkäpä ne ovat täällä jo nyt.”

Miten tunnistaa avaruusolento?

Morning.ru kirjoittaa, että brittiläinen astronautti ei ole ainoa julkkis, joka uskoo avaruusolentoihin. Esimerkiksi suuren avaruusjärjestön työntekijä Gordon Cooper väittää, että hän on henkilökohtasesti tavannut avaruusolentoja. Tämä tapahtui miehen mukaan, kun hän  toimi sotilaslentäjänä. Astronautit ovat varmoja, että avaruusolennot ovat valinneet selvän strategian orjuuttaa maailma: nyt he ”tutkivat huolellisesti Maan asukkaita”, ja sitten ne saattavat hyökätä.

Olen samaa mieltä aiempien puhujien ja yksityisen avaruusfirma ”Galaktikan” Alija Prokofievan kanssa. Jostain syystä hän on varma, että helpoin tapa tavata avaruusolentoja on metrossa. Ammattiufologi Juri Lushnitsenko on samaa mieltä hänen kanssaan. Hän jopa tietää miten tunnistaa avaruusolento suurista ihmismassoista.

“Nämä ovat yleensä henkilöitä, joilla ei kasvoillaan näy minkäänlaista ilmettä. Ne voivat puhua erittäin hiljaa, tarjota jotain tai jopa soittaa jonnekin. Niiden kuuntelu ei kuitenkaan ole vaivan arvoista”, Lushnitsenko sanoi “Vetsernjaja Moskvan” haastattelussa.

Asiantuntijat huomauttavat, että on olemassa monen tyyppisiä avaruusolentoja. Jotkut — reptiliaanit — pitävät päällään suojapukua, joka on erittäin ohut, joka muistuttaa hyönteisten suomuja. Toiset — biorobotit — paljastuvat heiluvasta ”merimieskävelystään”. Edelleen eräät toiset — lohikäärmeet — ovat energialtaan niin voimakkaita, että metron kehykset ja kääntöportit vaurioituvat.

Metro ei ole ainoa paikka jossa seurailla avaruusolentoja, Juri Lushnitsenko sanoo. Hän on varma, että UFOt tulevat näyttäytymään toistuvasti taivaille kello 10:00 ja puolenpäivän välissä.

 

Artikkelin julkaissut esoreiter.ru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.