Tämän takia olette Maapallolla

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme innokkaita näkemään minne ihmiskunta on menossa, sillä me ymmärrämme että teillä on edessänne monia, monia valintoja. Se on tahtomme, aina, esittää teille valintoja, mahdollisuuksia, valinnanvaraa, mikä antaa teille sen mitä te oikeasti haluatte, ja myös hyvällä ajoituksella. Me haluamme teidän kaikkien tuntevan miten paljon teille on saatavilla juuri nyt, tuntea eri aikalinjat joita teillä on edessänne. Ja me haluamme myös teidän tietävän, että teidän ei tarvitse odottaa mitään tapahtumaa, aurinkovälähdystä, täyttä UFO-paljastusta, vapaata energiaa tai avaruusalusten laskeutumisia jotta pääsisitte korkeampaan tietoisuuden tilaan, teidän ei tarvitse odottaa kanssaihmisten muuttavan käytöstään.

Ympärillänne tulee aina olemaan versio ihmiskunnasta, ja minkä tahansa version kollektiivista koettekin, se on aina siinä heijastamassa ajatuksianne, uskomuksianne, tunteitanne ja värähtelyjänne. Teillä on kyky muuttaa mitä näette ympärillänne, ja teidän ei tarvitse tehdä mitään erikoista, tavoittaa miljoonia ihmisiä ideoillanne tai opetuksillanne. Te teette sen siirtymällä sisällänne värähtelyn tilaan. Se muuttaa kaiken; se muuttaa kohtaamanne tulevaisuuden, keitä tulette tapaamaan tulevaisuudessa. Se muuttaa maailmanne ja kaiken maailmassa tapahtuvan. Joten jos tunnette epätoivoa katsoessanne kaikkea mitä maailmassa on käynnissä, tajutkaa silloin, että katsotte peiliä jota teidän tulee katsella juuri sinä hetkenä. Saatte juuri sen kuvan mitä tarvitsette triggeröityäksenne, inspiroituaksenne, nähdäksenne sen mitä sisällänne tapahtuu.

Kun olette rauhassa, kun olette iloisia, kun tarjoatte rakkauttanne kanssaihmisille, näette sen heijastuvan takaisin, ja se on vaikeaa teille. Jos ette saa heti haluamianne tuloksia, jotkut teistä luovuttavat aika nopeasti.

Kun muutatte sisäistä värähtelyä, koska tiedätte että se on ainoa tapa tuntea sitä mitä haluaa, silloin sellaisella työllä on omat palkkionsa. Onnellisuuden tunne pelkästään sen oman itsensä vuoksi. Teidän ei tarvitse manifestoida onnellisia olosuhteita näyttääksenne itsellenne miten onnellisia olette. Siinä aita on matalin, mutta se ei anna teille suurinta mahdollisuutta henkiselle kasvulle ja evoluutiolle. Sen takia Maapallolla esiintyy aikaviivettä. Te tarvitsette sitä, jotta voitte jatkaa tekemistänne värähtelläksenne taajuudella, joka on teille ja kaikille ympärillänne oleville paras. Siksi lähditte Maapallolle kokemaan inkarnaatioita alunperinkin.

Halusitte tulla korkeamman värähtelyn mestareiksi kaikesta huolimatta, huolimatta elämänne ja ympäröivän maailman olosuhteista. Jatkakaa sisäänpäin keskittymistä, ja silloin ette voi eksyä harhaan. Tulette olemaan niin tietoisia tuntemuksistanne, että tiedätte teillä olevan tarve muuttaa tuota energiaa, teidän tarvitsee päästää irti siitä mikä pitää teidät kiinni jännityksessä, ahdistuksessa, surussa, epätoivossa tai missä tahansa mitä sitten tunnettekin. Ja voitte löytää rakkauden sisältänne kaikkina aikoina. Se on aina siellä; se aina odottaa löytämistään, ja joskus annatte itsellenne katalyytin mikä tekee teidät tietoisiksi sisällänne olevasta rakkaudesta, mutta silloin teidän pitää valita se. Teidän tulee valita niin, että se palvelee teitä, ja se ei aina ole helppo valinta, koska kaikki fyysisessä maailmassa ei ole aina niin rakastettavaa.

Mutta kun he eivät ole rakastettavia, silloin tiedätte heidän kaipaavan rakkautta eniten. Se on toinen vaikea osanne Maapallon olemassaolostanne. Mutta olette valmiita siihen; te kaikki tiesitte mihin olitte ryhtymässä, ja te kaikki olette erittäin kykeneväisiä siihen, koska te olette kaikki olleet olemassa korkeamman ulottuvuuden tasoilla sitä ennen. Te palaatte sinne mistä tulittekin. Kun teillä on déjà vu -hetki, se muistuttaa teitä siitä, että olette olleet siinä aiemminkin. Te palaatte takaisin korkeamman ulottuvuuden tasoille, takaisin Alkulähteeseen, takaisin totuuteen olemuksestanne ehdottomana rakkautena, eikä ole parempaa paluumatkaa koko universumissa, joten teidän sama se on vaikka alkaisitte nauttia siitä jo nyt.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.