Avaruusolennot ovat todellisia ja ne lymyävät Vatikaanin arkistoissa

Vatikaanin sisäpiiriläinen paljasti, että Vatikaanin suljetuissa arkistoissa on piilossa juttuja.

Tohtori Jose Funes, Vatikaanin observatorion johtaja, ehdottaa, että Vatikaanilla saattaa olla todisteita kehittyneestä Maan ulkopuolisesta elämästä, jota saatetaan piilotella kansalaisten silmiltä.

Tri. Jose Funes jo vuonna 2008 sanoi, että ulkoavaruudessa saattaa olla älykkäitä olentoja. Aivan samalla tavalla kuin Maapallolla on useita eri elämänmuotoja, niin voi älykästä elämää olla myös avaruudessa. Ja jotkut olennot saattaisivat olla vapaita perisynnistä.

Lachezar Filipov, Bulgarian tiedeakatemian avaruustutkimusinstituutin varajohtaja, sanoi vuonna 2009, että jopa katolisen kirkon keskus, Vatikaani, olisi hyväksynyt avaruusolentojen olevan olemassa, ja että vuonna 2010 paavin astronomi Guy Consolmagno sanoi, että älykkäitä avaruusolentoja saattaa elää tähdissä ja että niillä todennäköisesti on sielut.

Edesmennyt Kansojen evankelioimisen seurakunnan prelaatti Corrado Balducci, Rooman kuurian teologi, ehkä selvimmin puhui avaruusolentojen olemassaolon puolesta. Balducci on sanonut useasti avaruusolentojen olevan todellisia, ja että avaruusolennot ovat keskuudessamme.

Vasemmalta oikealle: José Funes , Lachezar Filipov , Guy Consolmagno , Corrado Balducci
Vasemmalta oikealle: José Funes , Lachezar Filipov , Guy Consolmagno , Corrado Balducci

Funes, Filipov, Consolmagno ja Balducci vahvistavat sen, että Vatikaanilla voi olla todisteita avaruusolennoista. Heidän lisäkseen 1920-luvulla koulutettu venäläinen tiedemies professori Genrikh Mavrikiyevich Ludvig kykeni tutkimaan muinaisia käsikirjoituksia hänen vierailullaan Vatikaanin kirjastossa, jotka sisälsivät tietoja avaruusolentojen vierailusta planeetallamme. Professori Ludvig mainitsi, että kirjastossa oli käsikirjoituksia alkemiasta ja muinaisista koodeista.

Historiaa on salattu suurimmassa, pitkäikäisimmässä operaatiossa koskaan, ja Vatikaanilla on tiedossaan sen salaisuudet.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.