Avaruusolentoihin yhteyden saamisen tärkeys

Kirjoittanut Angelika Whitecliff

Kontaktin saaminen avaruusolentoihin ei ole itsessään tarpeen ihmisen henkiselle kehitykselle. Mutta on useita syitä miksi tämä aihe on äärimmäisen tärkeä ja miksi käytän tämän mahdollisuuden nyt puhua niistä muutamista.

Ensimmäinen syy on, että ihmisten ja muualta tulleiden avaruusolentojen välillä on käynnissä paljon kanssakäymistä. Mutta miksi niin hyvää työtä on tehty melkein kaikkien kontaktihenkilöiden kertomusten pilkkaamiseksi, mustamaalaamiseksi ja vähättelemiseksi raporteista, joissa käydään kunnioittavaa, ei-tungettelevaa ja hyväntahtoista vuorovaikutusta humanoidiolentojen kanssa, jotka haluavat ainoastaan henkistä kasvuamme meidän todelliseksi pelastamiseksi? On vaikeaa löytää sellaisia kontaktihenkilöitä kirjoista maassamme (muissa maissa kuten Saksa, Italia, Meksiko ja Etelä-Amerikka tämä ei päde) ja media sivuuttaa nämä kertomukset. Sen sijaan se nokkelasti kaupustelee abduktio-, terrori- ja manipulaatiotapauksia pelon, hämmennyksen ja turtumuksen sekä toimettomuuden myymiseksi. Ihmisiä koulutetaan taidokkaasti kohti uhritietoisuutta tällä tavoin.

Ihmisille tulee kertoa inspiroivista ja mieltäylentävistä tapauksista, joita tällä hetkellä tapahtuu, kuten Sixto Paz Wellsin kontaktit Perussa, mutta ihmisten tulee ymmärtää, että valinta on heidän mihin he laittavat energiansa, luovatko he enemmän kertomuksia abduktioista vai avaavatko he ovea positiivisemmillle kokemuksille kaikilla tasoilla. Voimaannuttavan kontaktin saaminen on yksi polku tämän oven avaamiseksi. Me emme tiedä moniakaan näitä avaruusolentojen pelureita vielä, mutta me tiedämme tarpeeksi alkaaksemme oman matkamme kohti hyväntahtoista kontaktia.

Toinen syy miksi huutokauppa avaruusolentokontaktin aloittamisesta on huomattava meriitti johtuu siitä, että tähän maailmaan on tällä hetkellä inkarnoitunut useita tähtisiemeniä. Kaikki eivät välttämättä, mutta monet tuntevat itsensä yksinäisiksi, tai tuntevat että he olisivat menettäneet jotain johtuen näennäisestä erillisyydestä heidän galaktisesta perheestään. (Yleisesti, missä sitten käyttääkin suurimman osan inkarnaatiostaan, ainakin kunnes saa merkittävää, valaistunutta määräysvaltaa olentona, tämä on se mitä monet pitävät sisimmässään kotinaan.) Joten monet tuntevat sydämissään kaipausta. Syvimpien tähtiperheyhteyksien kutsuminen voi olla voimakas keino parantaa tuo sisäinen railo ja luoda silta, joka yhdistää henkiset tavoitteet planeetan tavoitteisiin.

Kolmanneksi, valaistumiseen ja korkeampaan ymmärrykseen on monia polkuja. Henkinen mestari, kuten itämaiden guru, voi avata kolmannen silmän sinulle polkusi jouduttamiseksi. Tämä ei ole tarpeen tavoitteen saavuttamiseksi, mutta monet henkilöt tavoittelevat guruja ja adepteja heitä auttamaan polullaan, koska he voivat heitä jossain muodossa auttaa. Täällä on henkisesti kehittyneitä rotuja, jotka voivat auttaa meitä samalla tavalla, jos vain haluat ja hyväksyt tämän sortin avun. He voivat toimia kuin isoveljinä tai -siskoina, jotka auttavat polulla eteenpäin. Koska he ovat kulkeneet jo sitä polkua, jolla me nyt olemme, he voivat valaista tietämme tuntemattomassa pimeydessä, johon me nyt olemme menossa. Tämä ei olisi tarpeen, mutta se on saatavilla ja valinta on meidän ottaa vastaan apu.

On olemassa mielenhallinnan uhkaa, mustien projektien uhkaa, avaruusolentojen sieppausten uhkaa, ja lista vain jatkuu ja jatkuu. Miten ihmiset voivat voittaa pelin, joka on niin peukaloitu? Vastaus on oman itsen tutkimiselle omistautuminen, meditaatio ja henkilökohtainen antautuminen oman ’todellisen’ itsen kanssa yhdeksi muuttumiselle. Kaikki nämä uhat menettävät energiaansa ja lopulta muuttuvat vaarattomiksi sinun ottaessa yhteyttä yhteen universaaliin voimaan, jumalalliseen ykseyteen. Ja kuitenkaan sinun ei tarvitse olla tämän tavoitteen saavuttamisen partaalla ollaksesi turvassa, ainoa mitä sinun tulee tehdä on alkaa kulkea tätä oman energian jalostamisen polkua eikä katsoa enää taaksesi. Sisäinen sitoutumisesi ohjaa sinua turvaan sisältä käsin. Toimettomuus, apatia, masennus, tuomitseva & vähättelevä asenne jättävät sinut haavoittuvaiseksi näille taantuville energioille.

GalacticDiplomacy.com on omistautunut idealle voimaantuneesta kansalaisdiplomatiasta avaruusolentojen kanssa. Monet ihmiset tulevat tämän informaation luo, koska heidän mielstään ’kontakti’ on tärkeää heidän elämässään jollain tavoin. Sellaisille ihmisille, jotka ovat intohimoisia tästä alasta, joilla on tarve päästä yli avaruusolentojen uhriuttamisen kokemuksista, niille jotka tietävät että tämä työ on heidän tarkoituksensa, ja monista muista syistä, tämä visio kontaktin saamisesta hyväntahtoisiin avaruusolentoihin voi olla arvokas henkilökohtainen kokemus ja manifestaatio planeetalle.

Me kaikki voimme auttaa toinen toisiamme ja planeettaamme pitämällä mielissämme unelmamme paremmasta maailmasta ja tekemällä jotain, mitä tahansa, oman visiomme manifestoimiseksi. Monet, jotka vierailevat tällä verkkosivulla, tulevat olemaan pioneereja ja rohkeita johtajia, jotka tulevat luomaan voimaantumisen ja meitä kaikkia ylentäviä kokemuksia avaruusolentojen kanssa kommunikoinnista. Millään tavalla tämä interaktio ei ole pakko jäädä laitapuolen touhuksi. Kun asialleen omistautuneet henkilöt ja ryhmät tulevat yhteen työskentelemään uuden vision, paremman tien, hyväksi, tämä vaikuttaa todellisuuteemme ja antaa toivoa ja inspiraatiota muille. Tämä on se miten askel askeleelta luodaan uusi systeemi, sellainen joka korvaa nykyisen, joka ei tällä hetkellä ilmaise korkeinta valon ja rakkauden ilmaisua maailmassamme.

 

Artikkelin julkaissut Galactic Diplomacy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.