Avaruusolentoja ”tuotetaan, haudotaan ja kloonataan” valtion laitoksissa

Entinen CIA-agentti ja avaruusolentojen metsästäjä Derrel Sims puhuu hänen elämänmittaisesta etsinnästään koskien totuutta avaruusolentojen läsnäolosta ja heidän agendoistaan.

Hän etsii näitä avaruusolentoja ja kerää evidenssiä, dataa, todistajanlausuntoja ja kamppailee paljastaakseen totuuden näiden olentojen taustalla olevista kokeista.

Derrel selittää miten joku kontrolloimaton taho valtion sisällä ”tuottaa, hautoo ja kloonaa”  näitä avaruusolentoja.

Hän esittää, että avaruusolennoilla ei ole planeettaa, heidän ”DNA tulee täältä”. Sitten hän selittää miten kaikki avaruusolennot ovat geenimanipuloituja. Hän tuo esiin kokonaiskuvan avaruusolentojen läsnäolosta Maapallolla menneisyydestä nykyisyyteen.

Hän puhuu myös omasta Zecharia Sitchinin tulkinnastaan, Anunnakeista, langenneista enkeleistä ja Sumerian sivilisaatiosta.

Joitain haastattelussa käsiteltyjä asioita:
Hänen palveluksensa CIA:lla
Ensikohtaaminen avaruusolentojen kanssa
Miksi hän jahtaa avaruusolentoja
Siirtogeeniset chimerat ja DNA:n manipulointi
Hybridit
Eri avaruusolentojen rodut
Kloonatut ja tuotetut Harmaat avaruusolennot
Reptiliaanit, pohjoismaiset avaruusolennot, suuret rukoilijasirkkaolennot
Abduktiot
Kokeet ihmisrodulla
Hänen tutkimuksensa ja todisteet avaruusolentojen abduktioista
Agenda abduktioiden taustalla

Vaikka Derrel Simsin lausunnot ovat ristiriitaisia, hänen selityksissään on kuitenkin jotain totuutta, joka vastaa edesmenneen Phil Schneiderin lausuntoja.

Phil Schneider sanoi, että Dulcen maanalaisessa tukikohdassa  Mt. Archuletan alla, Dulcessa, New Mexicossa ”harmaat” humanoidit työskentelivät amerikkalaisten rinnalla, mutta että tämän lisäksi ihmiset ja avaruusolennot työskentelivät yhdessä biogeneettisten kokeiden ja ihmis-avaruusolentohybridien parissa, manipuloivat atomeja, tutkivat kloonausta, ihmisen auraa, mielenhallintaa, ihmisten ja eläimien ristiinsiittämistä, ihmisten siruttamista ja abduktioita.

Schneiderin mukaan varjovaltio on kloonannut ihmisiä prosessissa, jota on työstetty maailman suurimmassa ja kehittyneimmässä tutkimuskeskuksessa Los Alamosissa.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.