David Grusch: Kontrolloitu UFO-paljastus on epäonnistunut täysin

David Grusch, entinen tiedustelu-upseeri ja tietovuotaja, esiintyi kesällä kuulemistilaisuudessa sanoen, että valtio pitää salassa informaatiota, mm. todisteita ”ei-inhimillisestä biologisesta materiaalista”, jota on noudettu UFOista. Grusch on edelleen sisukkaasti haluamassa tuoda julki totuuden, sillä hän moittii kongressia ”täydellisestä epäonnistumisesta” sen suhteen, että hallitus ei ole onnistunut lisäämään avoimuutta siitä, mitä se tietää tunnistamattomista ilmailmiöistä.

Lainsäätäjät ottivat askeleen kohti läpinäkyvyyttä sisällyttämällä vuosittaiseen puolustusbudjettiin mukaan lisäyksen lakiin, joka vaatii salattujen UFO-tietojen paljastamista.

Lisäysten joukossa oli kohta, joka pyrki luomaan neuvoa antavan komitean, jonka vastuulla olisi UFO-paljastustietojen valvonta. Valitettavasti lakiehdotus on nyt hyllytetty, ja kuten Grusch päivitteli, se merkitsee niinkutsutun ”kontrolloidun paljastuskampanjan” epäonnistumista.

Kampanjan epäonnistumisen syy on kahdenlainen. Ensinnäkin, vaikutusvaltaiset henkilöt valta-asemissa, joilla on oma lehmä ojassa, saattavat kieltäytyä paljastamasta tietojaan peläten potentiaalisia seuraamuksia ja heidän vuosikymmenten aikana kasvatetun valta-asemansa heikkenemistä. Lisäksi eräät senaattorit estävät julkistamisprosessin sotateollissen kompleksin ja puolustusalan urakoitsijoiden taloudellisten avustusten vuoksi.

Tilanne herättää kysymyksiä valtion salailun todellisesta laajuudesta, mutta se myös vahvasti viittaa merkittävään peittelyyn.

Argumentti on selvä: jos ei ole mitään salattavaa, läpinäkyvyys ja tietojen paljastaminen ei pitäisi olla ongelma.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.