Four pillars

Vielä kongressin kuulemistilaisuudesta

kirjoittanut Kevin Randle

Kiinnostuneille tiedoksi, että kyllä, katsoin koko UFO-, tarkoitan UAP-kuulemisen. Ja toisin kuin monet kollegani, en ollut vaikuttunut. En kuullut enkä nähnyt mitään uutta. Tiesin jo päiviä sitten, keitä todistajat olisivat, ja toivoin, että jotkut David Gruschin lähteistä paljastuisivat. Jos olisimme saaneet vihjeitä lähteistä, olisimme voineet aloittaa todentamisprosessin, mutta ilman niitä meillä on vain joitakin mielenkiintoisia tarinoita, jotka saattavat olla enemmän fiktiota kuin totta.

KuulemistilaisuusSeuraavassa on muutamia asioita, jotka huomasin. Paljon puhuttiin avoimuudesta, mutta vähän lähteistä, havainnoista tai tuloksista. Kansallisesta turvallisuudesta puhuttiin paljon, ja useimmat meistä ymmärsivät, mitä se tarkoitti. Ilmoitus siitä, että Yhdysvalloilla oli hallussaan avaruusolentojen avaruusaluksia, tai pikemminkin todisteet siitä, voisi varmasti vaikuttaa kansalliseen turvallisuuteen. Maailmanlaajuiset kilpailijamme pelkäisivät sitä, mitä saattaisimme saada selville muukalaisten avaruusalusten toiminnasta ja millaisen edun se antaisi meille.

Paneelin puheenjohtajana toiminut edustaja Glenn Grothman kysyi, ovatko todistajat sitä mieltä, että UAP:t ovat uhka kansalliselle turvallisuudelle.

Kuulemisen puheenjohtaja, edustaja Glenn GrothmanKomentaja David Fravor, laivaston lentäjä, joka oli mukana tic-tac-havainnossa, sanoi: ”Kyllä, ja tässä on syy. Teknologia, jonka kohtasimme, oli paljon ylivoimaisempaa kuin mikään, mitä meillä oli… jos sinulla on sellainen ja jos olet kääntänyt sen, voit mennä avaruuteen, mennä jonnekin, pudota alas muutamassa sekunnissa ja tehdä mitä tahansa ja lähteä, emmekä voi tehdä asialle mitään.”

Grothman kysyi, millaisia tietoja salataan. Grusch, väitetty ilmiantaja, sanoi: ”Voin puhua siitä lyhyesti salassa pidettävänä asiana…”. Hän ei kuitenkaan sanonut mitään sellaista, mitä ei olisi sanonut jo aiemmin, eikä tarjonnut mitään todisteita mielipiteensä tueksi.

Grusch oli se, jota halusin kuulla, ja häneltä kysyttiin lopulta siitä, että USA:lla on UAP:ita (hän tarkoitti avaruusaluksia), ja hän sanoi: ”Ehdottomasti, haastateltuani yli 40 todistajaa neljän vuoden aikana, tiedän tarkat sijainnit, ja nuo sijainnit annettiin ylitarkastajalle… Minulla oli itse asiassa joitakin ihmisiä, joilla oli omakohtaista tietoa, jotka antoivat suojattuja tietoja ylitarkastajalle…”.

David Grusch todistamassa komitean edessä

 

Hän ei tietenkään kertonut meille mitään sellaista, mitä emme jo tienneet. Kuten olen toistuvasti sanonut, Don Schmitt, Tom Carey ja minä olemme keskustelleet ensikäden todistajien kanssa, emmekä ehdottaneet, että kyseessä olisi ollut tietoa, jota ei voitu jakaa avoimella foorumilla. Nimesimme nimiä, mainitsimme paikkoja ja meillä on jopa joitakin asiakirjoja, jotka liittyvät tähän kaikkeen.

Edustaja Tim Burchett kysyi, oliko kenellekään aiheutunut vahinkoa, ja Grusch vastasi: ”Kyllä, henkilökohtaisesti.” Vaikutti kuitenkin siltä, että hän viittasi työnsä häirintään ja esimiesten harjoittamaan kiusaamiseen. Hän sanoi: ”Se oli hyvin raakaa ja hyvin valitettavaa, jotkut taktiikat, joita käytettiin vahingoittamaan minua sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti.”

Edustaja Tim Burchett kysyy kysymyksiä

 

Don, Tom ja minä olemme haastatelleet monia ihmisiä, jotka ovat kertoneet tulleensa uhatuksi. Mainitsimme erityisesti Roswellin UFO-onnettomuuteen liittyvät uhkaukset, joihin osallistui armeijan jäseniä, sheriffi ja useita siviilejä. Kaikki on dokumentoitu eri kirjoissa, joissa on nimet ja päivämäärät. Juuri tässä kuussa tarkastelin yhtä näistä tapauksista, kun puhuin Tim Saundersin kanssa siitä, mitä hänen isänsä Patrick Saunders oli kertonut hänelle. Voit lukea kaiken sen täältä:

http://kevinrandle.blogspot.com/2023/07/patrick-saunders-covert-roswell.html

Burchett kysyi, tiesikö hän, että joku olisi murhattu. Grusch sanoi: ”Minun on oltava varovainen vastatessani tuohon kysymykseen. Ohjasin ihmiset, joilla oli kyseistä tietoa, asianomaisten viranomaisten pakeille.” Hän sanoi olevansa valmis keskustelemaan asiasta suljetussa tilassa, mutta ei antanut mitään vihjeitä siitä, kuka murhaaja olisi voinut olla, milloin murha tai murhat olisivat tapahtuneet ja missä vaiheessa tutkinta nyt on.

Grusch jatkoi tätä linjaa koko kuulemisen ajan. Häneltä kysyttiin yksityiskohtia, mutta hän ei esittänyt mitään, mutta ehdotti, että hän käsittelisi niitä suljetuissa kuulemistilaisuuksissa. Se siitä avoimuudesta.

Edustaja Jared Moskowitz kysyi, oliko Grusch tavannut ihmisiä, joilla on suoraa tietoa ei-ihmisten aluksista. Grusch sanoi, että hän oli henkilökohtaisesti haastatellut näitä henkilöitä. Don, Tom ja minä voimme sanoa samaa ja mainita tiettyjä kenraaleja ja everstejä, jotka kaikki voidaan sijoittaa asemiin, joissa he ovat nähneet näitä asioita. Puhuimme entisten vastavakoiluagenttien (myöhemmin ilmavoimien OSI-agenttien, joilla oli suoraa tietoa) kanssa. Olemme myös puhuneet siviilien kanssa, joilla oli erityistä ja suoraa tietoa, kuten Bill Brazel.

Moskowitz kysyi tämän jälkeen onnettomuuspaikoista ja onnettomuuskuvista. Grusch sanoi: ”En voi mennä sen pidemmälle kuin mitä olen jo kertonut julkisesti.” Minusta se oli hieno väistöliike kysymykselle. Tämä oli asia, joka kiinnosti minua, mutta joka kerta, kun joku oli lähestynyt yksityiskohtia, vastaus oli sama. Ei voi mennä sen pidemmälle kuin mitä hän oli jo sanonut.

Edustaja Burchett esitti tärkeän kysymyksen, joka jäi mielestäni monilta huomaamatta, ja kysyi, milloin Yhdysvallat sai tietää näistä avaruusaluksista. Grusch sanoi: ”Käytän mielelläni termiä ei-ihminen. En pidä alkuperän merkitsemisestä. Se pitää aukon auki sekä tieteellisesti että (hän keskeytti tähän eikä lopettanut ajatusta)” ja sanoi sitten: ”Kuten olen puhunut julkisesti, 1930-luvulla.”

Tämä on viittaus Italian vuoden 1933 onnettomuuteen, jota italialaiset kollegat ovat pitäneet huijauksena. Huomautan, että vaikka se olisikin totta, Yhdysvallat olisi saanut tietää siitä vasta 1940-luvun puolivälissä. Tein asiasta pidemmän kirjoituksen, ja voit lukea sen täältä:

http://kevinrandle.blogspot.com/2023/06/david-grush-and-1933-italian-ufo-crash.html

Nyt pääsemme itse asiaan. Burchett pyysi niiden henkilöiden nimiä ja virkanimikkeitä, joilla on suoraa ensikäden tietoa onnettomuuspaikkojen etsinnöistä. Grusch vastasi: ”En voi puhua siitä julkisesti, mutta annoin nämä tiedot sekä tiedustelukomiteoille että tarkastusvirastolle.”

Tätä olin odottanut. Nimiä, organisaatioita, ehkä jopa päivämäärän tai kaksi, mutta Grusch ei antanut muuta kuin tuon epämääräisen viittauksen 1930-luvulle. Hän oli sanonut tämän kaiken ennenkin.

Vaikka Ryan Graves, toinen laivaston lentäjä, kertoi haastatelleensa kolmisenkymmentä muuta lentäjää heidän kohtaamisistaan (antamatta mitään nimiä), hän mainitsi Boeingin insinöörien ja urakoitsijoiden tekemän suuren havainnon Edwardsin ilmavoimien tukikohdassa. Mainitsen tämän vain siksi, etten halunnut jättää häntä mainitsematta. Hän oli kolmas todistaja, joka ei lisännyt paljoakaan siihen, mitä jo tiesimme hänen kokemuksistaan.

Minun pitäisi kai mainita, että olin kirjoittanut The Washington Nationals -kirjassa, joka käsittelee Washingtonin yllä tehtyjä UFO-havaintoja, tietoja lentäjien havainnoista tuohon aikaan, mukaan lukien haastattelut ilmavoimien lentäjien kanssa, jotka olivat mukana UFOjen sieppausyrityksissä. Jälleen kerran täydelliset nimet, paikat ja muu lähdeaineisto.

Ja tietenkin Project Blue Book -hankkeen tiedostot ovat täynnä lentäjien nimiä, jotka olivat ilmoittaneet UFOista. Blue Bookin päättymisen jälkeen sadat muut lentäjät ovat ilmoittaneet nähneensä UFOja. Itse asiassa haastattelin erästä miestä, joka oli ollut Air Force Onen vaihtoehtoinen lentäjä Kennedyn hallinnon aikana, ja hän kertoi minulle, että hän oli nähnyt kupolimaisen kiekon lentävän hävittäjän siivestä vuosina ennen kuin hän oli lentänyt Air Force Onea.

Lopuksi mainitsen tämän vain siksi, että se oli niin järkyttävää. Edustaja Eric Burlison ihmetteli, miten nämä alukset voivat matkustaa miljardeja valovuosia ja sitten törmätä. Hänen mielestään oli käsittämätöntä, että rotu, joka kykeni tähtienväliseen lentoon, päätyisi syöksymään Maahan. Tietenkään heidän ei todellakaan tarvinnut matkustaa miljardeja valovuosia. Maata lähin tähtijärjestelmä on vain 4,1 valovuoden päässä. Ja kyllä, teknologia, joka mahdollistaisi matkustamisen tuon matkan yli, on yhä yli kykyjemme, mutta hänen pointtinsa oli merkityksetön.

Loppujen lopuksi kuulimme enemmän avoimuudesta ja kansallisesta turvallisuudesta, ja esitettiin jopa joitakin kysymyksiä mustista budjeteista, joilla ei ollut juurikaan tekemistä kuulemisen tarkoituksen kanssa. Emme saaneet mitään yksityiskohtia, joita meillä ei jo olisi ollut, emmekä oppineet mitään sellaista, mitä emme olisi jo tienneet… paitsi että Grusch pitää kiinni vuoden 1933 Italian onnettomuudesta. Jonkun pitäisi kertoa hänelle, että se saattaa olla pelkkää huijausta ja hänen pitäisi unohtaa se.

 

Artikkelin julkaissut kevinrandle.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.