Demokraattilainsäätäjä haluaa kuulemisen UFOista

Edustaja André Carson (D-Ind.), kongressin tiedustelukomitean vastaterrorismin ja -tiedustelun alakomitean puheenjohtaja, pyytää kongressia pitämään “sarjan kuulemisia” raportoiduista UFOista nyt kun kongressi on saanut käsiinsä UAPTF-raportin.

Kongressiedustaja sanoi haastattelussa CBS:n “Face the Nationissa” että koska tuore UFO-raportti oli varsin “tulokseton” koskien yli 140 esinettä, lisätutkimuksia kaivataan.

“Toivon… että meillä on sarja kuulemisia ja mahdollisesti myös julkinen kuuleminen erittäin pian lähitulevaisuudessa”, Carson sanoi, vaikka hän ei antanutkaan mitään tiettyä aikataulua.

“Se tiedämme… että havaintoja on tehty lähes 150 ”,hän lisää. “80 noista havainnoista on havaittu maailman parhaimmalla teknologialla.”

Vaikka Carson sanoi, että viranomaiset “eivät voi sulkea pois jotain mikä on peräisin muualta kuin maailmastamme”, hän lisää että sellainen mahdollisuus on ainoastaan “erittäin pienessä määrässä” tapauksia.

Viime kuun erittäin odotettu UAP-raportti sanoi, että lähes kaikki 144:sta sellaisesta dokumentoidusta kohtaamisesta vuodesta 2004 lähtien ovat olleet mysteeri, vaikka ONIn UAP-toimikunta kykenikin vahvistamaan, että yksi esineistä oli “suuri, tyhjenevä ilmapallo.”

Eräs mahdollinen raportissa annettu selitys on, että UAP:t voivat olla Yhdysvaltain vihollisvaltioiden, kuten Kiina ja Venäjä, kehittynyttä teknologiaa, mikä olisi mahdollisesti kansallisen turvallisuuden uhka.

Carson sanoi, että tämän mahdollisuuden pitäisi olla huoli amerikkalaisviranomaisille, ja että se on aihe lisätutkimuksille.

”Me emme halua vihollisillamme olevan… meitä kehittyneempiä teknologisia kyvykkyyksiä”, hän sanoo, lisäten että se on ”mielenkiintoista miten monet näistä havainnoista ovat tapahtuneet kalustomme, laivaston tukikohtiemme ja varuskuntiemme ympärillä.”

Toimikunta sen raportissa huomauttaa, että havaintojen rypäs Yhdysvaltain sotilastukikohtien ympärillä “voi johtua datankeruuvääristymästä, kun suurempi määrä huipputeknologian sensoreita on tarkkaillut noita alueita; yksikköjen odotuksista ja ohjeistuksesta miten raportoida anomalioita.”

Kongressiedustaja sanoi myös, että olisi ”ylimielistä sanoa ettei elämää ole jossain muualla.”

”Jos ne ovat tulleet toisista maailmoista, meidän tulee ottaa huomioon edistyksemme kännykkäteknologiassa ja siinä miksi näitä kuvia ei saada haltuun enempää?” Carson sanoi. ”Meidän tulee miettiä lähes 4000 satelliittia, jotka ovat Maapallon kiertoradalla tällä hetkellä. Suurimmalla osalla noista satelliiteista on kamerat kiinni niissä. Miksi tuota informaatiota ei ole julkaistu?”

 

Artikkelin julkaissut The Hill

Yksi vastaus artikkeliin ”Demokraattilainsäätäjä haluaa kuulemisen UFOista”

  1. ”Meidän tulee miettiä lähes 4000 satelliittia, jotka ovat Maapallon kiertoradalla tällä hetkellä. Suurimmalla osalla noista satelliiteista on kamerat kiinni niissä. Miksi tuota informaatiota ei ole julkaistu?”

    Mikään ei ole sitä miltä ensin näyttää. Informaatiota ei ole julkaistu, koska valtavirta tieteen salaus kulttuuri haluaa salata kaikki UFOt ja niihin kuuluu myös sateliittien ottamat kuvat. Se samalla yrittää tukahduttaa kaikki todisteet UFO-ilmiöstä, koska tämä tarkoittaisi korruptoituneen globaalin eliitin ja oligarkkien loppua, jotka tällä hetkellä planeettaa pyörittävät. He eivät tietenkää halua luopua vallastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.