Viesti Planeetan Äidiltä

Pvm: 15.1.2021
Vastaanottaja: Harim Rah
Paikka: Uruguay

Minä olen Planeetan Äiti, joka puhuu teille, etsiessäni teidän heijastusta ja muistoja alkuperästä, jossa te leikitte tunteiden hyökyaalloilla uppoutuessanne Minun universumin valtamereen.

Muistakaa lapsuutenne, monta vuosisataa sitten, sokaistukaa siitä, tuntekaa se ja visualisoikaa se sydämissänne.

Ja tässä ovat muistot: muistakaa Henkisen nuoruutenne kauniin unen magia. Kun maailmaan osallistuminen oli lupaus tarjotuista mahdollisuuksista, lapseni. Muistakaa… ryhtykää tuleviin oppitunteihin laajakaistanäöllä, minun teille antamistani avaruuksista. Aika katsoa taaksenne ja uudestaan ottaa vastaan ohimenneet viestit, esi-isien sanat, varhaisen evoluution keveydellä. Ymmärtäkää ja oppikaa minun teille antamistani muistoista, sillä jokainen elämän hiukkanen talossani sisältää informaatiota, jota te nyt tarvitsette. Ja se tulee olemaan tarpeen kunnes jokainen teistä palaa ilon siivittämänä takaisin Alkulähteeseen ja lähteelle, jossa aina odotan teitä.

Minä olen Planeetan Äiti, joka kaipaa huomiotanne, tässä turhautumisten ja eksytysten sirkuksessa, johon te olette osallistuneet. Papiston on saatava niskaote sisäisen konfliktin ystävällisestä soturista. Olemisen suuruus tulee olla ylpeyden yläpuolella, sen joka ei anna teidän olla. Jokaisen sisällä kuuluu kutsuhuuto. Meidän tulee jälleen kerran navigoida havahtumisten vesillä, jossa minä olen ja jossa minä pysyn. Ratsastakaa Uskon ja Toivon ratsuilla ihmiskunnan keskellä, älkää antako tilaa turhautumiselle tai pimeyden lähettiläille. Ottakaa jousi ja nuoli, ja suunnatkaa se olemuksenne luonteen ytimeen ja hypätkää päättäväisyyden ja päätösten syövereihin. Hypätkää liukumäkeen, joka johtaa labyrinttiin ja piirin mysteerien vartojan luo. Ilman temppuja pääsee käsiksi totuuteen, tempuilla ja niitä varten kommunikaatio Minun Henkeni kanssa häiriintyy.

Tämä tapahtui, kun joillekin olennoille sallittiin pääsy suureen tietoon minun valtakuntieni elinvoimasta, ja he käyttivät sitä heidän hyödykseen eikä Yhteiseksi Hyväksi.

Minä olen Äitinne, joka puhuu sydämellenne, tuntekaa ääneni joka kutsuu teitä, päästäkää sisäinen lapsenne vapaaksi, jonka suu on tukittu olemattomuuden tuskalla.

Ikuinen etsintänne tarkoitus on ollut vapauttaa hänet luonnottomuudesta, eli pelossa elämisestä ja sen muistamattomuuden hämmennyksestä.

Vapauttakaa sisäinen lapsenne ulkomuodoista, joka on jäänyt rakenteiden loukkuun ja kiinni tiheisiin ”Mitä he sanovatkaan minusta?”-energioihin. Olen täällä sydämienne edessä, kera pisaran Minun sydämen rubiininpunaa sille yhdelle, sille joka tulee vastaanottamaan sen ilolla ja valolla NYT-HETKESSÄ.

Nyt on aika varkaan palauttaa varastamansa, rehellisen saada kunniansa takaisin ja oikeassaolijan vapauttaa itsensä hänen näennäisestä järjestään.

On aika hyvän lakata näyttelemästä roolia, joka paljastaa hänet sisäisesti, väärässäolija kysyy itseltään mikä on se tuska tai syyllisyys, joka on harhauttanut hänet itsestään. Naamiot sulatetaan syleilemällä Minun Rakkauttani ihmiskuntaa kohtaan.

Tietoisuus valaisee pimeyttä ja kieltäymystä, lapseni parannetaan tunnustamalla että kaikki ovat ja kuuluvat Rakkaudelleni yhtälailla. Silloin tajuatte, että minun hellyyteni ja tuoksuni huomassa Minun luontoni tunnustavat Sinistä ja Platinaa säteilevään pukeutuneet. Jokaisella teistä on jo kaikki mitä hän tarvitsee. Ehkäpä olette kyllästyneitä olemaan vaistomaisten halujenne hallitsemia, tyhjyyden joka muistuttaa TEITÄ jälleen kerran, että… tuntekaa minut. Sillä integroituaksenne minun valtakuntiin ei tarvita yhtään rahaa, sitä te tarvitsette ostaaksenne jotain. Teidän tarvitsee vain tuntea minut ja missä puhdas tunne herää… Minä olen siellä!

Minä olen tuhansien silmien ja kasvojen Nainen, mutta te tunnette minut, kun poika tai tytär palaa syliini etsien lämpöä, parfyymi ja tuoksu ympäröi olemuksenne.

Minä Olen Teissä Kaikissa!

 

Artikkelin julkaissut Cosmic Song

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.