Dokumentti: The Phenomenon (2020)

Vuoden tärkeimpiä dokkareita on The Phenomenon. Saatavilla lokakuussa ja tarjolla jo nyt digitaalisena ennakkotilauksena: https://geni.us/ThePhenomenon

Ohjaaja James Foxin räjähtävää dokumenttia pidetään kaikkein uskottavimpana tarkasteluna tunnistamattomien ilmailmiöiden pitkäaikaisesta salailusta ja globaalista mysteeristä. Mukana on shokkitodistuksia korkea-arvoisilta valtion ja armeijan viranomaisilta, NASAn astronauteilta, muilta uskottavilta lähteiltä sekä naulitsevaa ennennäkemätöntä kuvamateriaalia. Ajankohtainen elokuva myös paljastaa New York Timesin viimeaikaisen Pentagonin UFO-ohjelman paljastusjutun taustalla olevat tapahtumat ja tarjoaa silmiä avaavia todisteita siitä, että ihmiskunta ei ole yksin universumissa.

Senaattori Harry Reid sanoo siitä, ”Ansiokas. Se tekee uskomattomasta uskottavan.” Entinen vanhempi CIA:n viranomainen Jim Semivan sanoo siitä, ”Vuoden kaikkein tärkein dokumentti.” Tohtori Jacques Vallee sanoo siitä, ”70 vuotta salailua on johtanut tähän. Kaikkein uskottavin dokumentti koskaan, joka on tehty UFOista.” George Knapp sanoo siitä, ”Definitiivinen tarkastelu pitkäaikaisesta globaalista mysteeristä. Tämä filmi tulee rantautumaan pahaa-aavistamattomalle Maapallolle avaruusolentojen tunkeutumisen voimalla.”

Filmin kertojana on Peter Coyote, ja siinä on mukana senaattori Harry Reid, presidentti Clinton; John Podesta, Valkoisen talon kansliapäällikkö Clintonin hallinnolle ja Obaman neuvonantaja; kuvernööri Bill Richardson, entinen USA:n tiedusteluasiain varapuolustusministeri; Christopher Mellon, NASAn astronautteja, kuvernööri Fife Symington ja tohtori Jacques Vallee, joka esiteltiin Steven Spielbergin Close Encounters of the Third Kindissa.