Entinen NASA-insinööri: Saturnuksen renkaissa on aktiviteettia

Avaruusteollisuuden kasvu käy kuumana ja Morgan Stanleyn avaruustiimi estimoi että globaali $350 miljardin avaruusteollisuus voisi kasvaa yli $1 biljoonaan vuoteen 2040 mennessä. Sellainen kehitys antaa uusia mahdollisuuksia tieteentekijöille päästä pyörimään avaruuden pimeisiin nurkkiin. Tämä on saanut useammat ihmiset pohtimaan älykkään elämän olemassaoloa universumissamme. Monta kertaa NASAn työntekijät ovat väittäneet nähneensä epäluonnollisia ilmiöitä, kappaleita ja jopa olentoja avaruudessa. Tri. Norman Bergrun, joka oli työskennellyt NASAlle, väitti että avaruusolentojen massiivinen alus on parkissa Saturnuksen renkaissa.

Tri. Bergrun on kirjoittanut kirjat “Ringmakers of Saturn” ja “Tomorrows Technolgy Today,” joissa kuvataan avaruusolentojen äärimmäisten voimakkaiden alusten olemassaolo. Tutkija, joka oli edelläkävijä lämpöjään muodostumisen ehkäisemisen suunnittelumenetelmien kehittäjänä, tunnetaan myös lentokoneiden ja ohjusten vierintävakautta koskevien lakien kehittäjänä.

Tri. Bergrun oli vedenalaisen Polaris-laukaisujärjestelmän sekä evakuoitujen satelliittijärjestelmien testisuunnittelun ja -analyysin johtaja. Hän toimi myös IT-järjestelmäjohtajana, hän perusti oman yrityksen vuonna 1971 ja hänet mainitaan myös maailman “Kuka Kukin On”-listassa. Hän on työskennellyt Ames Research Laboratorylla, NACAlla (National Advisory Committee for Aeronautics), Amesin edeltäjällä, sekä NASAlla 12 vuotta tutkimustiedemiehenä.

Ringmakers of Saturn
Tri. Norman Bergrun. Kuva: Legacy.com

On esitetty teoria, että NASAn työntekijät eivät saa puhua liikaa. Muutama entinen NASAn työntekijä on kertonut yksityiskohtia, joita he eivät olisi saaneet sanoa salassapitosopimuksen takia. Tri. Bergrun sanoi, että Saturnus voisi olla suuri avaruusolentojen sivilisaation piilopaikka ja että NASA piilottelee todisteita omiin tarkoituksiinsa.

Tri. Norman Bergrun oli keskeisessä roolissa Voyager-tehtävissä, luotaimissa jotka lähetettiin avaruuteen kuvaamaan Saturnusta, sen renkaita ja kuita. Alla näkyy valokuva tehtävien ajalta, jonka hän sai käsiinsä virastolta, jossa näkyy suuri tunnistamaton lentävä esine Saturnuksen renkaiden vierellä. Se on jättiläismäinen, arviolta Maapallon kokoinen, ja se on julkaistu kirjassa “Ringmakers of Saturn.”

Saturn ring ufo
Maapallon kokoinen UFO Saturnuksen renkaiden vierellä. Kuva: Norman Bergrun

Tri. Bergrun sanoi: “Sain selville, että nämä olennot asuvat Saturnuksella, sieltä ne löysin alunperin. Voit löytää niitä Uranukselta ja Jupiterilta. Aina kun näet renkaita, siellä näet aluksen, kutsun näitä renkaantekijöiksi. Sanon että se on sähkömagneettinen, koska kykenen identifioimaan virtaiviivaisia kuvioita joita kutsuttiin ’potentiaaliviivoiksi’ ja sen mukaan ne ovat sähköisiä.”

 

Kirjassa tri. Bergrun analysoi Voyager 1 & 2 -satelliittien vuonna 1980 ja 1981 Saturnuksen renkaista ottamia valokuvia. Hän luonnosteli teorian, että renkaat rakennettiin jättiläismäisillä sähkömagneettisilla aluksilla (EVM:t), joita mahdollisesti älykkäät olennot kontrolloivat. Hän sanoi, että 7000 mailin pituiset elliptiset alukset kiertävät Saturnusta renkaissa ja emittoivat näkyviä pakokaasuja. Bergrunin analyysi myöhemmin viittasi siihen, että samanlaisia aluksia kiertäisi Auringon, Jupiterin ja Uranuksen ympärillä.

Tri. Bergrun väitti, että hänelle aiheutui kovasti harmia kirjan julkaisusta, sanoo eläköitynyt  majuri Bob Dean. Alla on Project Camelotin Kerry Cassidyn tri. Bergrunin haastattelun transkriptio:

Kerry Cassidy: “Oletteko kuulleet, että NASA muokkaa ottamiaan valokuvia?

Bergrun: “Tiedän joitain juttuja mitä he niille tekevät, joo”

Kerry: “Okei, eli vaikka heidän kuvansa eivät aina olekaan luotettavia, vaikka luulisin niiden olevan alunperin luotettavia, mutta he muokkaavat niitä jälkikäteen?”

Bergrun: “Luotettava lähde on sanonut minulle, hän kysyi minulta millä kameralla otin tuon kuvan Kuusta. Sanoin ‘Hasselblad,’ ja hän sanoi, ‘Se on oikein.’ Hän sanoo, ‘Luulin, että me olisimme tummentanut kuvia tarpeeksi että et löytäisi sitä.’”

Kerry: “Joten löysitte asioita joita he luulivat salanneensa? Uskomatonta.”

Bergrun: “Joo, ja tämä kaveri sanoi, ‘No varmaankin haluat minun menevän ja kertovan kaikille siitä?’ Sanoin ‘Ei, en halua nöyryyttää sinua, sillä ei ole minulle mitään väli, se mitä haluattekaan tehdä on minulle ookoo, sanon vain että löysin sen mitä näitte.’ “

Hän kuoli heinäkuun 1. 2018 Tracy Nursing and Rehabilitation Centerissa 96 vuoden iässä. Valitettavastitri. Bergrun oli vain yksi nimi NASAn tietovuotajien listassa, joka unohdettiin ja sivuutettiin koska mediaa ei kiinnostanut eikä hänellä ollut montakaan kannattajaa.

 

Artikkelin julkaissut How and Whys

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.