Entinen presidentti Bush ei kerro mitään UFOista

Tämä on ehkä kaikkein rehellisin vastaus jonka olemme saaneet kuulla presidentin suusta koskien UFOja ja avaruusolentoja.

Kun entinen presidentti George W. Bush näyttäytyi Jimmy Kimmelin showssa promoamassa uutta kirjaansa “Portraits of Courage” torstaina, Kimmel ei haaskannut yhtään aikaa saadakseen Bushin myöntämään että hän olisi joskus saattanut katsella ja nähdä väitettyjä salaisia hallituksen tietoja UFOista.

Kimmel aloitti hiillostamisen kysymällä Bushilta ”kysymyksen joka on erittäin tärkeä minulle ja maalle. Kun olitte virassa, kävittekö läpi salaisia tiedostoja, UFO-dokumentteja, koska jos minä olisin presidentti, tietäisin että se olisi ensimmäinen asia jonka tekisin.”

Ennekuin Kimmel kerkesi saamaan kysymystä edes suustaan, Bush välittömästi vastasi “Ehkä.” Sitten hän sanoi Kimmelille, “Tiedätkö, se on hassua. Tyttäreni kysyivät saman kysymyksen.” Kun Kimmel kysyi sallittiinko Bushille sanoa tyttärilleen mitä niissä tiedoissa luki, entinen puolustusvoimain ylipäällikkö sanoi “Ei.”

Toiset presidentit ja kandidaatit ovat joko saaneet meidät uskomaan että UFOt eivät ole olemassa tai tarjonneet väärää toivontunnetta että he julkistaisivat tämän tiedon kun he ovat virassa. Piditpä sitten hänestä tai et, Bush oli rehellinen.

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.