EU for UAP

Erään WSJ:n päätoimittajan sota UFOja vastaan

Eräs lukija osoitti minulle yhden oudoimmista artikkeleista, joka on koskaan ollut Wall Street Journalin sivuilla viime yönä. Holman W. Jenkins Jr. on WSJ:n toimituskunnan jäsen, joka raportoi liike- ja talousasioista. Hänen eilen käsittelemällään aiheella ei kuitenkaan ollut juuri mitään tekemistä näiden asioiden kanssa. Otsikko oli ”UFO-porukka haluaa avaruusolentojen hyökkäyksen jouluksi”. Vielä kummallisempi alaotsikko kuuluu: ”Pentagon huomaa, etteivät lentävät lautaset vaan niiden ihailijat ole todellinen turvallisuusuhka.”Pentagonin UFO-toimistosta säännöllisesti raportoivana henkilönä en voinut olla katsomatta, mistä tässä oli kyse. Näyttää siltä, että herra Jenkins oli järkyttynyt sähköpostista, jonka hän sai lukijalta nimeltä Lex Fridman. Fridman lähetti ilmeisesti loukkaavan viestin, jossa kritisoitiin Jenkinsin äskettäin julkaisemaa kolumnia, joka käsitteli myös UFOja. Nopeasti kävi selväksi, että WSJ:n päätoimittaja suhtautuu (lievästi sanottuna) hyvin epäilevästi ajatukseen, että jotkut UFOt saattaisivat olla ei-inhimillistä tai maan ulkopuolista alkuperää. Kerrottuaan yhteydenpidostaan Fridmaniin Jenkins käy läpi Pentagonin UFO-toimiston (AARO) historiaa ennen kuin hän aloittaa hyökkäyksen UFO-”uskovaisia” vastaan yleensä ja erityisesti Lue Elizondoa vastaan.

Hallitus on ehkä tehnyt löydön: Kaikkein häiritsevin ajatus, jonka UFO-huutosankarit ovat omaksuneet, ei ole se, että elämää on olemassa muualla maailmankaikkeudessa — mikä vaikuttaa todennäköiseltä — tai se, että ne saattavat vierailla luonamme. Se on se, että avaruusolennot ovat Jeesuksen sijaiskärsijöitä. Ne ovat pelastajiamme. Ne ja niiden sivilisaatiot ovat täynnä hyväntahtoista ymmärrystä ja myötätuntoa ihmiskuntaa kohtaan.

Yhdysvaltain puolustusalalla on vuosikymmenien ajan esiintynyt tällaista ajattelua, ja se on tuottanut useita tapauksia, joissa henkilökunta on väittänyt, että avaruusolennot ovat näpelöineet tai deaktivoineet ydinaseitamme, oletettavasti in loco parentis. Pentagonin ilmiantaja ja History Channelin juontaja Luis Elizondo, jonka mestarillinen median herkkäuskoisuus on ollut merkittävä UFO-kuplan puhaltaja, on luonnollisesti tämän teeman tyrkyttäjä….

Haluan sanoa nopeasti, että tähtienväliset etäisyydet huomioon ottaen näkemykseni on, että olemme kuolleet sukupuuttoon ennen kuin ”toiset” saavat tietää olemassaolostamme. Mutta ihmiskunnan ei pitäisi odottaa pelastusta avaruusolennoista. Näin ollen toivotan lukijoilleni, mukaan lukien kaikille yleisön Lex Fridmaneille, hyvää joulua.

Edellä mainittu sähköpostikeskustelu sai alkunsa Jenkinsin äskettäisestä kolumnista ”The UFO Bubble Goes Pop”. Jenkins oli jo ennestään skeptikko, ja häneen vaikutti selvästi Julian Barnesin laajalti arvosteltu New York Timesin artikkeli. Barnes väitti, että AARO:n tuleva, pitkään viivästynyt raportti kongressille hylkäisi ajatuksen avaruusolentohypoteesista (ETH) ja syyttäisi lähes kaikista havainnoista lennokkeja, ilmapalloja tai ilmassa lentävää roskaa. Jenkinsin henkilökohtainen näkemys, kuten yllä olevassa otteessa todetaan, on, että tähtien välinen valtava kuilu on liian suuri läpikulkuun, ja jos avaruusolennot joskus löytävät maailmamme, ihmiskunta on jo kauan sitten kuollut sukupuuttoon.

Aivan kuten me muutkin, Holman Jenkins on tervetullut omiin mielipiteisiinsä, eikä useimmilla meistä ole mitään keinoa todistaa hänen olevan väärässä. Jos joku syvällä hallituksen tai sotateollisuuskompleksin sisällä todella tietää koko totuuden UFOjen takana, he eivät tuo sitä tietoa julkisuuteen… ainakaan vielä. Minulla ei ole aavistustakaan, kuka, jos kukaan, on noiden alusten sisällä. Ja sanon tämän henkilönä, joka on itse nähnyt viisi niistä viimeisen kahden vuoden aikana. Ehkä hallitus on tehnyt joitain huikeita läpimurtoja fysiikassa kertomatta meille siitä, jolloin tic-tacit, kolmiot ja pallot voivat tehdä asioita, joiden ei pitäisi olla mahdollisia. Tai ehkä se oli Kiina tai Venäjä. (Tosin jos se oli Venäjä, sen muukalaisteknologian täytyy olla aika surkeaa, jos Ukraina potkii heitä perseelle.)

Tai ehkä ne ovat todella avaruusolentoja muualta. Emme vain tiedä sitä vielä, mutta en ole hylkäämässä ajatusta. Kun Jenkins puhuu siitä, että avaruuden valtavuus on liian suuri ylitettäväksi, olen samaa mieltä siitä, että se on liian suuri meille ylitettäväksi, ainakin toistaiseksi. Mutta jos tuolla on sivilisaatio, jolla on miljoona vuotta etumatkaa meihin, kuka tietää, mitä he ovat voineet keksiä?

Mitä tulee siihen, että avaruusolennot ovat ”Jeesuksen sijaisia”, jotka ovat täällä kylvettämässä meitä rakkaudessa ja valossa, olen yhtä skeptinen kuin Jenkins. Mutta se ei myöskään tarkoita, että uskoisin välttämättä niiden olevan täällä aloittamassa hyökkäystä. Jos he ovat suunnitelleet sitä, mitä he odottavat? Emme voi voittaa heitä. (Pahoittelut Will Smithille.) Jos ETH osoittautuu ratkaisuksi, mikseivät he voisi olla vain tiedemiehiä, jotka tutkivat vihreää maailmaa täynnä elämää? Ne saattavat pitää meitä vain vähä-älyisinä apinoina, eikä niillä ole kiinnostusta auttaa tai valloittaa meitä. Mitä minuun tulee, jätän asian avoimeksi kysymykseksi ja pidän sitä mahdollisena ihmeenä, joka on vielä paljastamatta.

Artikkelin julkaissut hotair.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.