UFO syöksyy alas Alaskan Lazy Mountainiin

Havaintopäivämäärä: huhtikuun 7, 2022
Havaintopaikka: Lazy Mountain, Alaska, USA
Uutislähde: https://www.adn.com/alaska-news/mat-su/2022/04/07/a-unique-atmospheric-sight-that-streaked-across-the-sky-over-palmer-draws-speculation-and-a-simple-explanation/

Katsokaa allaoleva videoni, selitän siinä kaikki. UFO nähtiin palavan ja tippuvan alas hitaasti Alaskassa Lazy Mountainin alueella. Kappale liikkui hitaasti, silminnäkijä sanoi kuvien välissä olevan 45 sekuntia. Se on aika hitaasti! Paljon hitaampi ollakseen meteori.  Jos tämä olisi avaruusromua, NASA olisi varoittanut kansaa. Jos se olisi amerikkalaisten yliääniohjus, valtio joutuisi myöntämään sen, koska he haluavat saada nämä uutisiin ja pelotella Kiinaa ja Venäjää uusilla aseilla.

Tämä on kuitenkin aito UFO ja paljastan sen teille videolla. UFO näkyy joissain kuvissa, joten näytän lähikuvaa ja osoitan, että UFO oli vahingoittunut ja liikkumassa vuorelle sisäänkäynnin luo, joka johtaa maanalaiseen tukikohtaan.

Scott C. Waring

Uutiset kirjoittavat:

Kun Mattias Ahlvin käveli ulos kodistaan Palmerissa käynnistämään autoaan torstaiaamuna, hän näki taivaalla jotain epätavallista. “Katsoin ylös ja näin tämän omituisen — tarkoitan, sanoisin sitä vain savupatsaaksi. Se oli tumma, harmaa juova taivaan halki, joka kulki pystysuoraan”, hän sanoi. Ahlvin otti esiin puhelimensa, zoomasi ja otti muutamia kuvia näkemästään. Aluksi hän ajatteli sen olevan lentokone, mutta häntä yllätti suunta jonne ilmestys oli matkalla. “Näytti siltä kuin se olisi tulossa suoraan alas”, hän sanoi. Lainvalvojat ja meteorologit  sanoivat, että Ahlvin näki todennäköisesti kondensaatiovanan lentokoneesta, jota nouseva aurinko valaisi. Ahlvin tavoitteli Alaska State Trooperseja jakaakseen kuvansa heille, siltä varalta että kyseessä olisi ollut hädässä oleva lentokone, ja hänen vaimonsa Elisabeth postasi kuvat paikalliseen Facebook-ryhmään kysyen tiesikö kukaan mikä se oli.

Toiset postasivat saman näköisiä kuvia ja spekuloivat olisiko kyseessä ollut raketin laukaisu, meteori, lentokoneturma, tulivuori tai ehkäpä armeijan operaatio.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.