FBI:n dokumentti todistaa: UFO syöksyi maahan Roswellissa

Dokumentin päivämäärä: maaliskuun 22, 1950
Dokumenttilähde: https://vault.fbi.gov/hottel_guy/Guy%20Hottel%20Part%201%20of%201/view

Tässä lyhyt mutta asian ytimessä oleva FBI:n dokumentti, joka on kiistämätöntä näyttöä siitä, että Roswellin UFO-maahansyöksy on todellinen. Se on myös todiste siitä, että Yhdysvaltain hallituksella on hallussaan avaruusolentojen alus, avaruusolentojen ruumiita ja avaruusolentojen teknologiaa…. ja jopa ase, jolla kyetään ampumaan avaruusolentojen aluksia alas.

Kuulostaa mahdottomalta, mutta se on totta. Tämä FBI-dokumentti kertoo monta tärkeää faktaa, joista useimmat eivät ole tietoisua, ja muutaman faktan josta minäkään jopa en ollut. Listataan ne tähän:

1. New Mexicon Roswellista löytyi kolme UFOa.

2. Jokaisessa UFOssa oli kolme avaruusolentopilottia.

3. Jokainen ruumis näytti ihmismäiseltä.

4. Jokainen ruumis oli arviolta metrin pituinen.

5 Jokainen ruumis oli kiedottu metalliseen kankaaseen, jonka tekstuuri oli äärimmäisen hienoa.

6. Jokainen ruumis oli puettu tavalla, joka muistuttaa entisten koepilottien ja laskuvarjohyppääjien suojapukuja.

7. Jokainen UFO oli pyöreä (levymäinen).

8. Jokaisessa UFOssa oli kupera keskus.

9. Jokainen levy oli arviolta 50 jalkaa läpimitaltaan (15.4 m).

10. Yhdysvaltain hallituksella on ase, joka kykenee ampumaan alas avaruusolentojen aluksen leveältä alueelta käyttäen voimakasta tutkateknologiaa, joka häiritsee alusten kontrollimekanismia.

Uskon, että ilmavoimat kokeili tutkateknologialla, joka oli mikroaaltoteknologiaa. Se on vaarallista, mutta se häiritsisi tietyn tyyppistä elektroniikkaa.

Lisäksi se seikka, että Yhdysvalloilla on avaruusolentojen ruumiita, vahvistaa muut raportit, joista olen kuullut, joissa sanotaan valtion käyttävän avaruusolentojen DNA:ta luomaan Maassa syntyneitä harmaita avaruusolentoja. Nämä harmaat palvelisivat Yhdysvaltain hallitusta maanalaisessa ilmavoimien tukikohdassa Los Alamosin laboratorion alla. Nämä avaruusolentosotilaat kykenevät suurempaan mentaaliseen ongelmanratkaisukykyyn. Tämä myös vahvistaa brittihakkeri Gary McKinnonin väitteet hänen löydöksistään, todisteista Yhdysvaltain valtion tietokoneilla siitä, että amerikkalaissotilaat työskentelevät planeetan ulkopuolella, matkustaen avaruusaluksilla. Sellainen alienteknologia on ollut ilmavoimien käytössä jo yli 70 vuotta.

Nyt olen 100-prosenttisen vakuuttunut siitä, että he ovat oppineet takaisinmallintamaan niitä ja luomaan omia valonnopeudella matkaavia aluksia, joissa on pulssiaseita joita löytyy myös näistä levyaluksista.

Scott C. Waring,  Taiwan

 

 

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.