Historiallinen lehdistötilaisuus UFO/UAP-paljastuksesta Washington DC:ssa

WASHINGTON, toukokuun 24, 2023 /PRNewswire/ — Tohtori Steven M. Greer, Disclosure Projectin perustaja ja yksi maailman johtavista UFO/UAP-asiantuntijoista, esittelee lopulliset todisteet laittomista, tunnustamattomista, mustan budjetin hankkeista, jotka liittyvät UFO/UAP-operaatioihin Washington DC:ssä 12. kesäkuuta 2023 kello 14.00 National Press Clubilla.

Hänen seurassaan on useita korkean turvaluokituksen ilmiantajia valtiolta, jotka esittävät vakuuttavia todistajalausuntoja. Näihin ilmiantajiin kuuluu Yhdysvaltain merijalkaväen sotilas, joka näki ihmisen tekemän UAP:n purkavan lastina laittomia aseita ja huumeita Indonesiassa vuonna 2009.

UFO-paljastuksen tiedustelutietojen arkisto, joka koostuu yli 5 teratavusta hallituksen asiakirjoja, ilmiantajien todistuksia ja laittomasti toimivien UFO-hankkeiden ja -yritysten sijaintipaikkoja, paljastetaan myös. Yli 700 sotilas-, tiedustelu- ja yritysilmoittajaa on mukana tässä laajassa arkistossa.

Suunnitelmat siviilien käynnistämästä RICO-oikeudenkäynnistä (Racketeering Influenced Corrupt Organization) laittomia sotilas- ja yrityshankkeita vastaan ilmoitetaan ja hahmotellaan.

Lisäksi esitetään yhteenveto joistakin 119:stä maan ulkopuolisten ajoneuvojen törmäys-/palautustapahtumasta. Disclosure Archive sisältää tiedustelutietoja kaikista näistä tapauksista.

Esitellään yhteenveto laittomasti takavarikoidusta ja hävitetystä edistyksellisestä energia- ja käyttövoimateknologiasta. Nämä teknologiat korvaisivat kaikki fossiiliset polttoaineet, ydinvoiman ja sähkönsiirtojärjestelmät ja loisivat uuden, köyhyydestä ja saasteista vapaan talouden yhden sukupolven kuluessa.

Viimeisten 30 vuoden aikana tohtori Greer on löytänyt yli 700 korkean tason ilmiantajaa, jotka ovat valmiita todistamaan suorasta osallisuudestaan UFO- ja avaruusolioasioihin, kehittyneisiin energia- ja käyttövoimajärjestelmiin ja laittomasti johdettujen hallituksen salaisten ohjelmien olemassaolosta.

Hän on pitänyt tiedotustilaisuuksia Yhdysvaltain istuville presidenteille ja korkeille hallituksen virkamiehille eri puolilla maailmaa hyödyntäen laajaa tiedusteluarkistoaan. Hän on antanut lukemattomia mediahaastatteluja ja luennoinut kaikkialla maailmassa. Greer on kirjoittanut viisi kirjaa ja tuottanut viisi dokumenttielokuvaa. Hänen uusin elokuvansa ”The Lost Century and How to Reclaim it” julkaistaan 6. kesäkuuta 2023.

”Kyse on oikeastaan demokratian uudistamisesta, sillä kaikki sanovat: ’Olemme vapaassa maassa demokratiassa’, mutta kuinka vapaata ja demokraattista se voi olla, jos tärkeimmät teknologiat ja tärkeimmät löydöt pidetään salassa tiedotusvälineiltä, yleisöltä ja poliittisilta päättäjiltämme.”

KATSO TILAISUUS SUORANA TÄSTÄ 12. KESÄKUUTA

https://www.youtube.com/watch?v=4BtWYfTliik

 

Artikkelin julkaissut Yahoo Finance / PR Newswire

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.