Kanadan valtio tunnustaa virallisesti UFOt

Kanadasta tulee uusin valtio, joka on mukana UFO-tutkimustoiminnassa, heti Yhdysvaltain, Venäjän ja Kiinan vanavedessä.

Yhdysvallat oli ensimmäinen joka ryhtyi ’toimiin’, kun NASA ilmoitti kasaavansa pienen tiimin ”viemään eteenpäin tieteellistä ymmärrystä tunnistamattomista ilmailmiöistä.”

Kiinassa suuri Sky Eye -teleskooppi on saattanut havaita avaruusolentoja, valtion uutismedian julkaisemasta raportista käy ilmi. Venäjällä taas tutkimustoimintaa on lisätty mahdollisten UFO-havaintojen tullessa jälleen aiheeksi.

Nyt Kanada on antamassa oman panoksensa toimintaan.

Viranomaiset ilmoittivat kirjeessä kesäkuun 6. päivä viranomaiset ovat vahvistaneet heidän aikeensa ottaa osaa amerikkalaisten UFO-tutkimukseen.

John Hannaford, luonnonvaroista vastaavan ministeriön apulaisministeri, kirjoitti kirjeessä Kanadan ydinvoimakomission turvallisuusjohtajalle Kathleen Heppel-Masysille sekä kansanedustaja Larry Maguirelle ja vahvisti aikeet tulla mukaan amerikkalaisten tutkimukseen.

”Kirjoitan jatkoa toukokuun 18. päivän esiintymiselleni parlamentin luonnonvarakomitean kuulemisen edessä, jossa te otitte esiin turvallisuuskysymykset koskien Kanadan valtion kantaa droneihin ja tunnistamattomiin ilmailmiöihin (UAP) Pohjois-Amerikan ydinvoimaloiden läheisyydessä. Kun otetaan huomioon yhteinen huoli ydinvoimaturvallisuusta, sekä kasvava kiinnostus UAP:ta kohtaan sekä Kanadassa että Yhdysvalloissa, CNSC sitoutuu ottamaan asian esiin Yhdysvaltain sisarorganisaationsa kanssa ja jakaa asiaan liittyvää informaatiota tulevaisuudessa.

Voit lukea koko kirjeen tästä.

Maguire aiemmin vahvisti, että UAP:t ovat todellisia ja että Kanadan tulisi ’ottaa ne vakavasti’ aiemmassa uutiskirjeessä.

On melkein vuosi siitä kun Yhdysvaltain kansallisen tiedustelun johtaja julkaisi raportin, jossa mainittiin että liittovaltio ei kykene selittämään sotilaslentäjien 144:aa UAP-havaintoa.

 

Artikkelin julkaissut indy100.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.