EU for UAP

Kongressin dokumentit: jotkut UFOista ’eivät ole ihmisten tekemiä’

Lähiaikoina on ollut pöhinää #ufotwitter-maailmassa eräästä kongressin dokumentista, joka on varsin valaiseva kun siihen syventyy. Valitettavasti tämä dokumentti ei ole saanut kauheasti julkisuutta julkisessa keskustelussa muiden poliittisten aiheiden saadessa etusijan.

Mistä sitten keskusteltiin? Vihjailua oli siitä, että kongressi uskoo joidenkin armeijan hävittäjien ympärillä pyörivien kohteiden olevan jonkun muun kuin ihmisen valmistamia.

Hetkinen… Mitäs nyt?

Dokumentti joka on saanut alieneista kiinnostuneet varpailleen on liite vuoden 2023 tiedustelubudjettiin. Tämä dokumentti jakaa rahat supersalaisille ohjelmille.

Liitteessä Pentagon-puheen rivien väleihin piilotettuna on joitain varsin mielenkiintoisia ilmaisuja. Ensinnäkin, katsotaan vaikka allaolevaa:

Yhdysvaltojen kansalliseen turvallisuuteen kohdistuvat toimialueiden rajat ylittävät, väliaineesta toiseen siirtyvät uhat lisääntyvät eksponentiaalisesti.”

Nyt saattaa herätä kysymys: mitä hittoa on toimialueiden rajat ylittävä, väliaineesta toiseen siirtyvä uhka? Pentagonin mukaan toimialueiden rajat ylittävä, väliaineesta toiseen siirtyvä uhka on jotain mikä voi liikkua vedestä ilmaan ja sieltä avaruuteen tavoilla, joita me emme ymmärrä.

Kuulostaa kuumottavalta, mutta tämä ei jää tähän. Myöhemmin liitteessä puhutaan uudesta UAP-toimikunnan korvaajasta ja siitä mihin sen tulisi keskittyä:

“Tilapäiset määrittämättömät kohteet, tai ne jotka on positiivisesti identifioitu ihmisten valmistamiksi analyysin jälkeen, tullaan viemään eteenpäin asianmukaisille virastoille ja niitä ei tulisi pitää tämän määritelmän mukaan tunnistamattomina vedessä/avaruudessa esiintyvinä ilmiöinä.”

Tämä lause sanoo, että valtio uskoo, että ainakin jotkut näistä UAP:sta eivät ole ihmisten valmistamia.

Jos ihmiset eivät ole niitä valmistaneet, silloin on aika pirun paljon mahdollisuuksia sille kuka ne on valmistanut.

Beam Me Up

Tuo on aika uskomatonta kieltä mitä kongressi on dokumenttiin pöläyttänyt. Heidän on ollut pakko tietää, että UFO-yhteisö löytäisi sen ja sekoaisi tästä lauseesta.

Ehkäpä se oli niin tarkoitettukin. Entinen puolustusministeriön virkamies, joka tutki UFOja rapakon takana Britanniassa, Nick Pope, twiittasi kiinnostavasti valtion yhtäkkisestä halukkuudesta puhua UFOista.

Mikäköhän vaihtoehdoista olisi paras. Ehkäpä vaihtoehto c) (UFO-asian käyttäminen hiekkalaatikkona jolla testataan yhteiskunnallisen vaikuttamisen menetelmiä); se kuulostaa joltain mitä valtion vakoojat tekisivät.

UFOja tutkii twitterissä monenlaiset mielenkiintoiset persoonat. Siellä on myös tappelua eri aiheista kiinnostuneiden välillä, minkä voisin kuvitella olevan tiedustelupalveluille hyödyksi jos he haluaisivat salata joitain karmaisevia UAP-juttuja. Porukan tappelu keskenään pitää massat keskittyneenä vääriin asioihin.

Mies, myytti, legenda

Ehkäpä kaikkein eniten paskaa twitterissä lentää Pentagonin pahikselle Luis Elizondolle. Elizondo on entinen Pentagonin AATIP-ohjelman (Advanced Aviation Threat Identification Program) johtaja.

Hän erosi ja jätti ylitarkastajalle (Inspector General, IG) kantelun koskien hänen saamaansa kohtelua Pentagonin taholta AATIP-työstä. Hänellä on monia ihailijoita twitterissä, lähinnä hänen UFO-paljastuksen hyväksi tekemänsä työn takia.

Hänellä on myös kohtuullisen paljon vihamiehiä, joista tunnetuin lienee John Greenewald Jr.

Greenewald on The Black Vaultin pääjehu ja hän on saanut paljastettua useita UAP-dokumentteja FOIA-tietopyynnöillään. Jokin aika sitten Greenewald julkaisi kolmituntisen videon, jolla hän käy läpi Elizondon eroamiseen liittyvän kantelun dokumentteja.

Twitterissä oli mielenkiintoinen twiitti Elizondoon ja ilmeisesti hänen asianajajaansa Todd McMurtyyn liittyen.

Voisiko olla, että Elizondo aikoo ryhtyä taisteluun niitä vastaan, jotka väittävät että hän ei ole se kuka hän sanoo olevansa? Ehkäpä, mutta parempi kysymys on se milloin Elizondo saa Pentagonilta julkisen anteeksipyynnön hänen saamastaan kohtelusta.

Ehkäpä sitä ei koskaan tule tapahtumaan, koska kyseessä on aivan liian mehukas tapaus, että me kaikki voisimme spekuloida ja väitellä twitterissä asiasta sen sijaan, että me keskittyisimme todelliseen tavoitteeseen: UFO-paljastukseen.

Asian valoisa puoli

Twitterissä UFO-juttu voi lähteä aina välillä lapasesta, ja se voi tuottaa myös pettymyksiä. Tappelu ja sanailu menettää viihdearvonsa nopeasti.

Kuitenkin on rohkaisevaa, että niin moni on viehättynyt tuntemattomasta ja että heitä kiinnostaa se mitä tuolta jostain löytyy. Ryhmien ja aiheesta kiinnostuneiden lista on loputon.

On muinaisten avaruusolentojen teoreetikkoja, jotka ovat “Ancient Aliens”-sarjan faneja. On UFO-paljastusta ajavia ja UAP-tutkijoita kuten Jeremy Corbell ja Ross Colthart, jotka tiputtelevat tasaisin väliajoin uusia tietoja.

Mutta myös tiedemaailma on lähdössä mukaan. NASA käynnisti ohjelman jossa tutkitaan UAP:ta, jolle annettiin aika vaatimaton $100,000 budjetti, mutta se on silti jotain. Sitten on Galileo-projekti, jota vetää Avi Loeb, ja MUFON-verkosto, joka aktiivisesti tarkkailee UFO-tapauksia.

Jopa Fox News on lähtenyt mukaan UFO-touhuihin, ja heidän omalla videoalustallaan on julkaistu “Alien Abductions with Abby Hornacek”.

Totuus on tuolla jossain. Ehkäpä se on yötaivaalla. Ehkäpä se on piilotettuna monimutkaiseen byrokraattiseen jargoniin.

Mutta mielestäni me emme löydä sitä mikäli me nahistelemme aivan turhasta twitterissä. Mutta ehkäpä se on jotain mihin ‘he’ luottavat.

 

Artikkelin julkaissut thepoliticalinsider.com


Toim. huom.

Monet ovat olleet sitä vastaan, että Elizondoa kohdellaan jonkinlaisena yli-ihmisenä UFO-paljastusporukoissa. Monet ovat myös yrittäneet penkoa Elizondon taustoja ja jopa väittää, että Elizondo ei ole koskaan työskennellyt Pentagonille.

Eräs tällaisista henkilöistä on Keith Kloor: https://theintercept.com/2019/06/01/ufo-unidentified-history-channel-luis-elizondo-pentagon/

Twitterissä Keithin Elizondoa reposteleva juttu herätti närää, ja niinpä Keithin taustoja alettiin vastineeksi penkoa. Kävi ilmi, että Keith oli kirjoittanut geenimanipulointia käsitteleviä juttuja geenimanipulointia vastustaviin julkaisuihin, mutta samalla saanut rahoitusta geenimanipulointifirma Monsantolta.

Greenewaldin video Elizondon kantelusta on katselemisen arvoinen. Samoin on lukemisen arvoinen myös hänen muut artikkelinsa Elizondosta:

https://www.theblackvault.com/documentarchive/luis-elizondo-and-his-letters-to-the-pentagon-about-his-claims-and-credibility/

Eräs mielenkiintoinen, mutta tuore jatko Elizondon ympärillä pyörivään draamaan sattui uudelle UFO/UAP-aiheista The Unidentified Celebrity Review -podcastia isännöivälle striimaajalle nimeltä Lu Angeles (Luis Jimenez). Lu oli kerennyt pitää jo kolme erillistä UFO/UAP-teemaista monituntista lähetystä, jossa useat skenen asiantuntijat pääsivät ääneen lyhyissä puheenvuoroissa. Lähetyksiä on kutsuttu nimellä The Big Phone Home.

Lu pääsi jokseenkin aika lähelle Elizondoa ja myötäili tätä tämän sanomisissa. Elizondo kävi myös ainakin yhdessä The Big Phone Home -striimissä vieraana. Sitten kävi jotain hassua, jota elämässä aina välillä käy: rikkinäinen puhelin.

https://www.youtube.com/watch?v=KzSSMt4o1rk

Elizondo kutsui erästä henkilöä nimellä ”felon-5” (felon tarkoittaa rikollista) tekstiviestissään, jonka hän oli lähettänyt Lu:lle (ylläolevassa videossa). Lu ei ilmeisesti myöskään tuntenut tätä tahoa. Viestissä Elizondo mainitsi nimiä, jotka hänen mielestään olivat haitallisia UFO-paljastusliikkeelle: 5×5, Steven Greenstreet, John Greenewald, Steven Greer ja thirdphaseofmoon-tubettaja(t). Nämä kaikki henkilöt ovat jossain määrin olleet skeptisiä Elizondoa kohtaan ja pitäneet häntä mahdollisesti huijarina.

Lu tulkitsi asian niin, että Elizondo puhuu viidestä rikollisesta. Lu myöhemmin kysyi Greenstreetiltä oliko tämä rikollinen eräässä striimissä. Greenstreet pöyristyi ja alkoi sekoilemaan asian kanssa. Elizondo suuttui ja pyysi Lu:ta korjaamaan sanomisensa ja myöntämään, että hän oli tulkinnut viestin väärin. Lu kuitenkin pysyi virhetulkinnan kannassaan, mikä johti siihen, että Elizondo kertoi kahdenkeskisestä viestinnästään Lu:n kanssa henkilölle nimeltä Richard Butt.

https://www.youtube.com/watch?v=O5eFmrzID_g

Nyt ihmiset sanovat, että Lu on pettänyt Elizondon, tai jos he ovat Lu:n kanssa samaa mieltä, Elizondo on sitten valehtelija, manipuloija ja kiristäjä. Lu itse väittää (ylläolevalla videolla), että ”Richard Butt” olisikin Elizondon vaimo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.