Korkea-arvoinen virkamies: USA:n valtiolla hallussaan UFOn palasia

Ufologiaan jo pidempään syventyneille valtavirran UFO-artikkelit eivät ole enää mikään yllätys. Tämän tyypin esitys valtavirrassa on kuitenkin täyskäännös aiemmista vuosista, jolloin aiheelle lähinnä naurettiin. Huolimatta siitä, että ”kaikki” tuntuu olevan ”tutkimusprosessin alaisuudessa sekä USA:ssa että Espanjassa, sekä muualla maailmassa” (kenraali Carlos Castro Cavero, 1979, lähde), se mitä me olemme nähneet on ollut ”virallinen pilkanteon ja salailun kampanja”, kuten Roscoe H. Hillenkoetter kertoi New York Timesille vuosikymmeniä sitten. (lähde)

Miksi siis yhtäkkinen median kiinnostus? Voisiko olla kyseessä jokin huiputus? Meidän tulee aina miettiä kriittisesti kaikkia aiheita, joita valtavirran media suostuu ottamaan käsittelyyn, sekä sitä miten se niitä käsittelee. Meidän tulee tehdä niin koska lähtien aina Operation Mockingbirdin synnystä, USA:n valtion ohjelman jota CIA veti kontrolloidakseen massoja valtavirran medialla, useat palkintoja voittaneet journalistit ovat astuneet esiin ja kertoneet salaisuuksia, väittäen että nämä äänitorvet puhuvat tiedustelupalvelujen, valtioiden, korporaatioiden ja eliittiryhmien suulla. Meille on syötetty valheita vuosia, joten miksi tämä yhtäkkiä olisi yhtään sen todellisempiaa kun puhutaan UFOista?

 

Pointti joka olisi kiva saada läpi, on että me käsittelemme ihan oikeaa ilmiötä. Ja se käy selväksi muitten ihmisten silminnäkijätodistuksista, videoista ja valokuvista, informaation salailusta ja siitä miten media on nauranut aiheelle vuosikymmeniä. Aivan kuten 9/11 oli todellinen, ja aivan kuten sota on todellista, selitykset näiden ilmiöiden taustalla tuntuvat aina manipuloiduilta jonkin sortin salaisen tavoitteen hyväksi. Se on tärkeää pitää mielessä. Olemmeko tekemässä oikeasta ilmiöstä nyt jonkin sortin uhkaa?

Mitä tähän aiheeseen tulee, mikään ihmisyyden osa ei jää siitä paitsi. Tieteestä teknologiaan ja paljon muuhun, kaikki muuttuu kun massoille tulee eteen valaistuminen siitä, että me emme ole yksin, ja että meidän luonamme on vierailtu. On monia kysymyksiä joihin vaaditaan vastauksia, ja nämä vastaukset, vakuutan sinulle, eivät tule valtavirran mediasta. Mutta juuri nyt tuntuu siltä kuin me eläisimme UFO-paljastuksen aikaa, kun media viimeinkin on tunnustamassa sen, että nämä ilmiöt ovat todellisia.

Ne eivät ole ainoastaan oikeasti olemassa, vaan kuten Apollo 14:n astronautti tohtori Edgar Mitchell sanoi kerran, ”kyllä, on ollut aluksia jotka ovat törmänneet Maahan, ja niistä on saatu talteen ruumiit.”

Siinä ei ole mitään uutta, että pitkäaikaisena UFO-tutkijana tulee vastaan informaatiota ohjelmista, joiden alaisuudessa on haettu törmänneitä aluksia. Mutta se, että tällainen vuodetaan valtavirtaan on merkittävää, ja tämä sattui jokin aika sitten Fox Newsilla kun Louis Elizondoa haastatteli Tucker Carlson. Elizondo on tiedustelu-upseeri joka on tehnyt hommia USA:n armeijalle, puolustusministeriölle, kansalliselle vastatiedustelupalvelulle ja muille tahoille.

Hän oli myös Pentagonin AATIP-ohjelman johtaja. Pentagon paljasti tämän ohjelman jokin aika sitten tutkivan UFOja. Voin kertoa, että se ei ole ainoa ohjelma, joka tutkii UFOja. Nämä ohjelmat voivat imea triljoonia dollareita. Mutta AATIP oli ohjelma joka paljastettiin kaikelle kansalle.

Toukokuun 31. päivänä Carlson kysyi häneltä: “Uskotko, perustuen vuosikymmenien palvelusaikaasi USA:n valtiolla, että USA:n valtiolla on hallussaan materiaalia näistä aluksista?”

Elizondo vastaa: “Kyllä.”

Carlson kysyy: “Onko USA:n valtiolla mielestäsi UFOn palasia hallussaan juuri nyt?”

Elizondo vastaa: “Valitan, Tucker, minun täytyy todella pitää salassapitosopimuksestani kiinni, enkä voi syventyä aiheeseen enempää.

Vähän lisää UFO-teknologiasta

Kaikkein tuorein info UFO-yhteisössä liittyy juuri vuodettuun dokumenttiin, missä on muistiinpanoja legendaariselta tiedemieheltä tohtori Eric Davisilta hänen tapaamisestaan amiraali Thomas Ray Wilsonin kanssa, entisen puolustustiedustelupalvelun johtajan, koskien avaruusolentojen aluksia. Tämä tapaaminen oli keskustelu Wilsonin ja Apollo 14:n astronautin tohtori Edgar Mitcheillin välillä, jonka Mitchell myönsi julkisesti muutama vuosi sitten.

Voit katsella dokumenttia ja lukea tapaamisesta enemmän täällä.

Vuodetut muistiinpanot Davisilta paljastavat sen, että USA:n valtiolla on hallussaan UFO-teknologiaa jota ihmiset eivät ole itse tuottaneet. Teknologian on valmistanut olennot toiselta planeetalta.

Davis myös kommentoi Elizondon sanomisia,

“Luis Elizondon erittäin lyhyt vastaus Tucker Carlsonin kysymykseen siitä onko USA:n valtiolla hallussaan Maahan törmännyt alus ja UFO-teknologiaa on 1000 % oikein. Minun kansallisen turvallisuuden salassapitosopimukseni kieltää minua sanomasta tästä yhtään mitään sen enempää.”

Tämän lainauksen lähde on tunnettu alan tutkija James Landoli, joka otti yhteyttä Davisiin hänen kommenttiensa jälkeen Foxilla, ja postasi vastauksen hänen Twitter-tililleen.

Kun puhutaan törmäyksen jälkeisestä UFOn noudosta, aina haluan lainata Kanadan entistä puolustusministeriä Paul Hellyeriä, kun hän sanoi, että protokolla on ”ampua ensin ja kysyä kysymyksiä vasta sen jälkeen.”

Eikä kyse ole pelkästään USA:n valtiosta myöskään, tämä on jotain jota varmasti monilla hallituksilla on holveissaan.

Tri. David Clarke on tutkiva journalisti ja luennoija Sheffield Hallam Universityssa Englannissa. Hän oli National Archivesin UFO-projektin kuraattori vuosina 2008–13, ja hän usein kommentoi medialle UFOja.

Nämä dokumentit paljastavat miten RAF ilmaisi suurta kiinnostusta UFOja kohtaan auttaakseen keksimään uusia tapoja muuttua niiden vihollisiksi kylmän sodan aikaan. Ilmeisesti he kasasivat todisteita siitä, että toiset valtiot olivat saaneet tätä teknologiaa haltuunsa.

Voit lukea lisää tarinasta täältä.

Klassinen esimerkki olisi miten CIA pitää kirjaa kehityksestä Saksassa, niinkuin selitetään tässä dokumentissa, joka tutki “saksalaista sanomalehteä” joka “jokin aika sitten julkaisi George Kleinin haastattelun, tunnetun insinöörin ja ilmailualan asiantuntijan, joka kertoi kokeellisesta ’lentävien lautasten’ rakentamisesta, jotka kuljettivat häntä vuosina 1941-1945.” 

Tässä on toinen dokumentti joka mainitsee Kleinin kokeet:

“Lentävä lautanen” nousi 12400 metrin korkeuteen 3 minuutissa ja saavutti 2200 kilometrin tuntivauhdin. Klein painotti, että saksalaisten suunnitelmien mukaisesti näiden ”lautasten” nopeus saavuttaisi 4000 kilometrin tuntivauhdin. Yksi vaikeus, Kleinin mukaan, oli mistä saada ”lautasten” rakentamiseen tarvittavat materiaalit, mutta saksalaiset insinöörit olivat tämän ratkaisseet mentäessä vuoden 1945 loppua kohti, ja esineiden rakennus oli tarkoitus alkaa.

Voit lukea tästä lisää täältä.

On paljon muitakin esimerkkejä, jotka eivät rajoitu ainoastaan Roswellin tapaukseen. Tässä on artikkeli toisesta törmänneestä UFOsta:

Ennen Roswellia: 1941 Cape Girardeaun UFO-törmäys Missourissa

Totuus on kirjaimellisesti tuolla jossain.

Lopuksi

UFOt ja avaruusolentojen vierailu ei ole paha asia, eikä se tunnu olevan ”petollista”. Se on, kuitenkin, todella totta. Ainoa uskottava mahdollisuus millekään ”petokselle” olisi siinä mielessä kun tarjotaan virallista selitystä sille miksi ne ovat täällä ja ovatko ne jonkinlainen uhka. Se, että monet mahtavat ihmiset ja valtiot ovat koittaneet paniikissa pitää tätä infoa salassa erittäin pitkän aikaa on viittaus siitä.

Kuinka paljon valtiot, ja ne jotka niiden yläpuolella ovat, todella tietävät UFOista ja avaruusolennoista, muutenkaan?

 

Artikkelin julkaissut Collective Evolution

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.