Kaikkein merkittävin tietovuoto UFOista tuli juuri julki

  • Faktat: Hiljattain vuodettu dokumentti on paljastanut legendaarisen tiedemiehen tri. Eric Davisin ottamia muistiinpanoja Maan ulkopuolisia aluksia käsittelevästä tapaamisesta, joka hänellä oli amiraali Thomas Ray Wilsonin kanssa. Wilson oli puolustustiedustelupalvelun johtaja.
  • Mieti tätä: UFOt olivat ennen salaliitto, nyt ne ovat valtavirtaa ja niiden olemassaoloa tukee suuri määrä todistusaineistoa. Seuraava kysymys kuuluukin, mistä ne tulevat ja kuka ne on tehnyt? Pidetäänkö tämäkin informaatio poissa kansalta?

Eräs lainaus josta pidän tulee Apollo 14:n astronautilta tri. Edgar Mitchellilta. Hän sanoi “kyllä, aluksia on törmännyt ja ruumiita on saatu talteen.” (lähde)

Ajatus siitä, että valtiot ja/tai roistot ympäri maailman olisivat olleet mukana ampumassa alas tai mahdollisesti takaisinmallintamassa avaruusolentojen alusta ei ole mitenkään uusi. Saatavilla on julkisia lausuntoja kaikkein korkeimmissa asemissa olevilta valtion ja armeijan virkamiehiltä, ja on myös olemassa salaisia julkitulleita dokumentteja, jotka puhuvat samasta ideasta.

Esimerkiksi entinen Kanadan puolustusministeri Paul Hellyer joskus sanoi, että julkinen protokolla UFOihin liittyen on ”ampua ensin ja kysyä kysymyksiä vasta sen jälkeen”. Tri. David Clarke, tutkiva journalisti ja luennoitsija Sheffield Hallam Universityssa Englannissa, joka oli myös National Archivesin UFO-projektin kuraattori vuosina 2008–13, löysi dokumentteja, jotka näyttävät että ilmavoimat oli epätoivoisesti yrittänyt kaapata yhtä näistä UFOista ja takaisinmallintaa sitä. Lisää aiheesta täällä.

Kaikkein merkittävin vuoto?

Sittemmin on tehty julkiseksi vuoto, jota on nimitetty myös kaikkein merkittävimmäksi tietovuodoksi UFO-historiassa — ja se saattaa olla yksi vahvimmista dokumenteista, joka kytkee UFOt avaruusolentoihin.

Dokumentti käy läpi yksityiskohtia tapaamisesta tri. Eric Davisin ja amiraali Thomas Ray Wilsonin välillä. Kuka Eric Davis? Hän on tunnettu tiedemies. Monien vuosien ajan hän oli National Institute for Discovery Sciencesin jäsen (NIDS, Robert Bigelowin omistama), EarthTech Int’l, Inc.:n  sekä Institute for Advanced Studiesin päätiedemies; ja lisäksi hän omistaa ja on toimitusjohtaja Warp Drive Metricsissa joka on konsultti ja urakoitsija puolustusministeriölle. Lisäksi hän toimii astrofysiikan professorina Baylor Universityssa  Wacossa, Teksasissa.

Amiraali Thomas Ray Wilson oli puolustustiedustelun johtaja heinäkuusta 1999 heinäkuuhun 2002, ja sitä ennen hän oli pääesikunnan tiedustelupäällikkö.

Dokumentti on muistiinpanojen muodossa, jotka Davis kirjoitti tapaamisesta, joka pidettiin vuonna 2002. Se koski sarjaa tapahtumia jotka sattuivat keväällä 1997 kun Wilson oli pääesikunnan varatiedustelupäällikkö.

Tämän dokumentin vuotamisen jälkeen Davis ei ole julkisesti kieltänyt dokumentin aitoutta, ja dokumentin polttopiste keskittyy tapaamiseen (ja siihen mitä tapaamisen jälkeen tapahtui) joka pidettiin vuonna 1997 UFO-tutkija tri. Steven Greerin, amiraali Wilsonin, tri. Edgar Mitchellin (Apollo 14 astronautti) ja muiden armeijan korkea-arvoisten tahojen kesken. Greer ja Mitchell mainitsivat tästä tapaamisesta melkein neljä vuotta ennen vuotoa. Allaolevalla videolla näytämme videopätkän Mitchellistä joka vahvistaa tämän tapaamisen Greerin kanssa.

Dokumentti viittaa ohjelmaan, jossa avaruusolentojen maahan törmännyt alus noudettiin, joka “ei ole tehty Maassa, ei ole ihmisten tekemä.”

Katso koko dokumentti tästä.

Asian pihvi

“On vakavasti otettava mahdollisuus, että meidän luonamme vierailevat ja ovat vierailleet monia vuosia ulkoavaruudesta tulleet kansat, toisista sivilisaatioista.” – Lord Admiral Hill-Norton, Entinen pääesikunnan päällikkö, 5 tähden amiraali, NATOn sotilaskomitean johtaja

Sillä että me emme ole yksin on suuria vaikutuksia tieteelle, teknologialle, historialle ja mahdollisesti myös metafyysiselle/henkiselle puolelle. Se avaa todellisen Pandoran lippaan. Se on yksi monista esimerkeistä jotka sallivat meidän nähdä miten ihmiskuntaa on ehdollistettu ajattelemaan tietyllä tavalla, rajoittamaan todellisuuttamme, huolimatta kaikesta todistusaineistosta, mikä on ristiriidassa pitkään omina pitämiemme uskomusten kanssa.

Idea siitä, että universumissa tai multiversumissa on toisia erittäin kehittyneitä, älykkäitä elämänmuotoja, ja mahdollisesti ulottuvuuksia jotka ovat pitkän aikaa vierailleet planeetallamme, sekä muilla planeetoilla, on vain jäävuoren huippu.

Tämä ei ole uusi löydös. Meillä on ollut tämäntyyppistä tietoa UFOista ja avaruusolennoista jo pitkään. Se vain on piilotettu meiltä.

 

Artikkelin julkaissut Collective Evolution

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.