Kosminen tapahtuma: Auringon suuri välähdys

UFO-paljastukseen ja Auringon välähdykseen valmistautuminen — Corey Gooden esitelmä Cosmic Wavesissa

Kirjoittanut tri. MICHAEL SALLA

huhtikuun 6. 2019.

Seuraavassa esitetään parhaat palat Corey Gooden kahdesta esitelmästä, jotka pidettiin Cosmic Waves -seminaarissa Kealakekualla, Hawaiilla huhtikuun 9. ja 11. päivä 2019. Goode teki tärkeitä ennustuksia koskien paljastusprosessia joka on käynnissä, miten valmistautua Auringon välähdykseen (eli mikronovaan) joka olisi luokkaa X-100 auringonpurkaus, sekä meidän astuminen Lopun aikaan.

On avuksi kirjata tällaisia ennustuksia hieman ylös, jotta voitaisiin varmentaa eräitä Gooden toisia töitä, kuten todistusta salaisista avaruusohjelmista, jolla on paljon suurempi impakti kuin pelkästään UFO-yhteisö ja eksopolitiikan piirit. Vaikka monet huomauttavat, että Goode on tehnyt ennusteet jo aiemminkin, esitettiin uutta informaatiota joka valaisee tuoreita tapahtumia, erityisesti hänen 11.4. tehdyssä esitelmässään. Ensimmäinen esitys oli tarkoitettu tiivistelmäksi Gooden kokemuksista.

Käyn läpi ydinkohdat Goodelta, joille aihe ei ole niin tuttu, ja kommentoin hieman uutta tietoa. Ennen Gooden esitystä Elizabeth Wilcock (tutkija David Wilcockin vaimo) teki muutamia yllättäviä paljastuksia koskien Gooden aiempaa informaatiota Maan sisällä asuvien Anshar-nimisten olentojen sivilisaatiosta. Shamaanisen kommikaatiomenetelmän avulla hän kykeni kohtaamaan näitä olentoja ja varmentamaan Anshar-papittaren nimen, Ka Aree, jonka Goode oli aiemmin kuvannut hänen pääasialliseksi lähteekseen koskien Anshar-olentoja, jotka olivat näyttäneet hänelle mahdollisia aikalinjoja Maan tulevaisuudesta.

Ka’ Aree, Ansharien korkea papitar, jonka kanssa Goode on työskennellyt vuodesta 2015 lähtien. Lähde: SBA

Hän huomautti, että Anshar-papitar työskenteli hänen kanssaan tuodakseen massatietoisuuteen ideoita ”pyhästä soturista” ja ”pyhästä feminiinisyydestä”, ja että hän opettaa miten saavuttaa ne.

Wilcockilla on myös ollut shamaanikohtaaminen Olmec-ryhmän kanssa, jotka aiemmin asuivat Etelä-Amerikassa ja lähtivät mystisesti pois, kuten Mayat, vuosisatoja sitten. Shamaanikohtaaminen tapahtui samana päivänä kuin Goodella oli oma kokemuksensa Mican kanssa, joka on kuvannut itseään Olmecien jälkeläiseksi, joka on palannut kotimaailmaansa vapauttamaan sen negatiivisten tahojen kontrollista.

Aiemmin Goode on kuvannut muita maailmoja, jotka ovat negatiivisten tahojen kontrollissa. jotka käyvät läpi planetaarisen vapautusprosessin, joissa henkilöillä on roolit kuten Eenokin kirjassa on kuvattu Raamatussa, missä toimitaan välittäjänä konfliktin molempien osapuolten välillä.

Goode aloitti esityksensä tunnustamalla hänen ja Wilcockin informaation toisiansa täydentävän laadun, jossa jumalallinen feminiinisyys pitää tasapainottaa osana ylösnousemusprosessia.

Hän sanoi, että sinisillä olennoilla, joiden kanssa hän oli alunperin ollut yhteydessä ja jotka kuljettivat hänet planeetan ulkopuolelle, ei ollut teknologiaa vaan he olivat korkeamman ulottuvuuden olentoja jotka voivat morffautua monenlaisiin muotoihin eri tarkoituksia varten.

Goode kuljetetaan pois planeetalta sinisessä pallossa. Kuva: SBA

Goode kuvasi avaruusohjelmaan liittymisen kun hänet identifioitiin kuusivuotiaana erikoisista geneettisistä ominaisuuksista, ja hänet otettiin mukaan ohjelmaan hänen koulussaan. Hänelle myöhemmin annettiin paljon koulutusta avaruusohjelmaa varten seuraavan kymmenen vuoden ajan. 16-vuotiaana lukioiässä hän oli joululomalla koulusta, kun hänet muodollisesti vietiin avaruusohjelmaan mukaan. Hän joutui allekirjoittamaan paperit vaikka alaikäisen on laitonta liittyä armeijan palvelukseen.

Goode sitten vaihtoi aihetta tuoreempiin aiheisiin ja puhui Sigmundin kuukomennon operaatiosta. Sigmund oli hänen entinen armeijan abduktiohenkilö salaisesta avaruusohjelmasta, jota pyöritti ilmavoimat/DIA/NRO/NSA, joka lopulta liittyi avaruusohjelmien allienssiin jonka parissa Goode on työskennellyt sitten vuoden 2015. Sigmund oli vahvistanut Gooden todistuksen oikeellisuuden ja tajunnut, että syvävaltio oli huijannut avaruusohjelmaa koskien muiden ohjelmien olemassaoloa ja niiden kehittyneitä teknologioita.

 

Goode kuvasi miten sähkömagneettinen pommi, joka vapauttaisi lyhyen kuolettavan säteilypurkauksen, asetettiin huoneen kattoon ja räjäytettiin, kun Sigmund ja muut tapaamiseen osaa ottaneet tapettiin ilman minkäänlaista vauriota LOC:lle.

Goode jatkoi mainitsemalla joitain korkea-arvoisia Maa-allianssin lähteitä, vanhempia upseereita joiden kanssa hän on työskennellyt, jotka David Wilcockille, Jordan Satherille ja minulle on esitelty. Voin vahvistaa, että olen tavannut korkea-arvoisen sotilastiedustelu-upseerin NATO-maasta, jonka Goode esitteli minulle, ja jonka kanssa kävin keskusteluja.

Kykenin saamaan selville hänen sotilasarvonsa kenraalina, mutta minua on pyydetty olemaan paljastamatta enempää hänen identiteetistään. Sen mitä voin kertoa on, että kenraali oli vakuuttunut Gooden salaista avaruusohjelmaa koskettavasta informaatiosta, ja hän aktiivisesti auttoi tätä keräämään tiedustelutietoa, joka tukisi hänen tehtäväänsä.

Goode huomautti, että henkilöt jotka antoivat hänelle kaksi puolustustiedustelun referenssidokumenttia, kykenivät tulostamaan dokumentit suoraan DIA:n tietokannasta. Tämä oli merkittävä ele, sillä se näytti että hänen kontakteillaan on edelleen ne turvaluokitukset, joita vaaditaan pääsyyn erittäin salaisiin dokumentteihin.

Se seikka, että Goode oli ensimmäinen joka julkisesti julkaisi nämä dokumentit, on merkittävää, sillä se auttaa varmistamaan hänen statuksensa aitona sisäpiiriläisenä, jota DIA:n henkilökunta auttaa paljastamaan avaruusohjelmat.

Gooden mukaan QAnon on tiedusteluoperaatio, jota Maa-allianssi tukee (maailman armeijoiden valkohatut). Tämä viittaa siihen, että jossain kohtaa tulevaisuudessa QAnon tulee puhumaan lisää aiemmista postauksista, jotka liittyivät salaisiin avaruusohjelmiin ja maan ulkopuoliseen elämään.

Goode kuvasi samankaltaisuuksia hänen kontaktikokemustensa sekä Eenokin kokemusten välillä — joka oli patriarkka ennen Suurta Tulvaa. Hän huomautti, että tämänkaltainen katastrofinen tapahtuma on jotain mikä tapahtuu jokaisen syklin päätteeksi. Nämä syklit kuvataan Yhden Lain kirjasarjassa, jossa planeetan populaatiolla on mahdollisuus ylösnousta 25 tuhannen vuoden periodin jälkeen.

Kirjassani Antarctica’s Hidden History selitän joitain Gooden ja Eenokin välisiä samankaltaisuuksia, ja sen miten nämä liittyvät avaruusolentojen sivilisaatioihin, jotka valitsevat työskennellä henkilöiden kanssa Lopun Aikojen skenaariossa planetaaristen tapahtumien silminnäkijänä.

Hän painottaa, että salaisten avaruusohjelmien ja Maan ulkopuolisen elämän täydeltä paljastamiselta ei voida välttyäjohtuen paljastuksista, jotka ovat jo tähän mennessä tapahtuneet Gooden ja muiden todistuksien kautta. On yksinkertaisesti liian monta ihmistä, jotka kysyvät kysymyksiä tukikohdista Marsissa, Maan ulkopuolisesta elämästä, laivaston avaruusohjelmasta jne., jotta rajoitetun paljastuksen skenaario toimisi, niinkuin  syvävaltio on sen alunperin visioinut.

Goode esitti, että vaikka hän pyrkii olemaan niin uskollisesti tarkka kuin mahdollista näistä tapahtumista ja kontaktikokemuksista raportoidessaan, hänen informaationsa vaikuttaa hänen henkilökohtaiset havaintonsa ja vääristymänsä. Tämä heijastelee sitä mitä Yhden Lain materiaali sanoo Ra:n välittämästä informaatiosta.

Hän vakuutti, että Maapallo on sekoituspiste suuresti erilaisille kolmannen tiheyden sieluille, jotka matkaavat tänne monien eri tehtävien ja tarkoitusten vuoksi. Inkarnaatio Maapallolle on kiihdytetty mahdollisuus yksittäisille sieluille ylösnousta planeetan, Maapallon, käydessä läpi omaa ylösnousemusprosessiaan.

Goode kuvasi entistä super-Maata “Maldekia”, jonka jäänteet nykyään muodostavat asteroidivyöhykkeen Marsin ja Jupiterin välillä. Hän huomautti, että suuri osa Maldekin tuhoutumisesta johtui Auringon toiminnasta ja sen välähdyksestä/mikronovasta.

Merkittävä lukumäärä maldekilaisia pakeni Kuuhun (joka oli Maldekin kiertolainen ennen sen tuhoutumista), joka tämän jälkeen siirtyi tänne pakolaisaluksena. Goode huomauttaa, kuitenkin, että suurin osa maldekilaisista kuoli, ja heidät siirrettiin tänne kuoleman ja reinkarnaation prosessin avulla.

Goode painotti, että Maapallo on historiallisesti ollut pakolaisplaneetta entisten Maldekin ja Marsin populaatioille, jotka olivat joutuneet pakenemaan planeetan laajuisia katastrofeja. Hän myös sanoi, että Maa on ollut pakolaisplaneetta monille Maan ulkopuolisille roduille historian mittaan. Olmecit ja Mayat ovat esimerkkejä Maan ulkopuolisista sivilisaatioista, jotka pakenivat Maapallolle oman kotimaailmansa tuhoa tai tyranniaa, ja lopulta he palasivat.

Kuva salaisen avaruusohjelman Maya-edustajista. Kuva: SBA

Hän sanoi, että Mayat viettivät tuhansia vuosia Maassa ennen kotiinpaluutaan. Kaikki puhdasveriset Mayat palasivat takaisin kotimaailmaansa, ja he jättivät taakseen sekaveriset. Tämä ryhmä on nykyinen Keski-Amerikan natiivi Maya-populaatio.

Gooden informaatio sivuaa monien alkuperäiskansojen traditioita, mukaanlukien alkuperäisten hawaijilaisten, jotka uskovat polveutuvansa tähtikansoista kuten Seulaset, jotka vierailivat täällä, perustivat sivilisaation, ja sitten mystisesti katosivat.

Goode huomautti, että Planeettojen Liitossa on arviolta 60 ihmisen kaltaista avaruusolentojen rotua, jotka ovat olleet suoraan yhteydessä ihmiskunnan kanssa. Suurin osa näistä näyttää ulkoisesti monikulttuurisilta, ja vain harvat ovat valkoihoisia.

Hän tapasi näiden eri avaruusolentojen ryhmien edustajia kun hän toimi salaisen avaruusohjelman palveluksessa intuitiivisena empaattina Liiton tapaamisissa.

Hän puhui niistä 22 geeniohjelmasta, joita nämä 60 ihmisen kaltaista avaruusolentojen rotua ovat pyörittäneet. Ne ovat olleet toiminnassa arviolta 500 tuhatta vuotta. Goode esitti, että nämä ovat kilpailevia ohjelmia toistensa kanssa, ja että avaruusolennot sabotoivat toisten ohjelmia luomalla viruksia, sotia ja muita keinoja haitata kilpailevia geeniohjelmia. Planeettojen Liitto on edustava elin, joka historiallisesti on säännellyt eri avaruusolentoryhmittymien käyttäytymistä, jotka näitä ohjelmia toteuttavat.

Hän painotti, että geeniohjelmat ovat sosiaalisen ehdollistamisen taki vahvasti siiloutuneet, jotta ne pysyisivät toisistaan erillään. Tekijät kuten uskonnolliset/henkiset uskomukset, kulttuurin käytännöt, genetiikka, jne. ovat kaikki käytössä etnisten ryhmien erottelemiseksi toisistaan planeetalla.

Goode puhui myös lisää aiemmasta paljastuksesta, jonka hän oli tehnyt. Seuraavan aurinkovälähdystapahtuman jälkeen ihmiskunta tulee ottamaan täyden vastuun omasta evoluutiostaan. Tämä viittaa siihen, että huolimatta laajalle leviästä tuhosta, ihmiskunnasta ja sen infrastruktuurista tulisi selviämään tarpeeksi suuri osa niin, että voimme ottaa paikkamme galaktisen yhteisön täysivaltaisena jäsenenä.

Goode luonnosteli sitä miten “osittainen paljastusprosessi” toteutuisi USA:n avaruusvoimien perustamisen myötä. Avaruusvoimien pääasiallinen tavoite on paljastaa lentävien kolmioiden, lentävien neliöiden ja stealth-avaruusasemien olemassaolo, joita on salaa rakennettu ja otettu käyttöön MIC-avaruusohjelmassa. Eräs minun lähteeni, JP, on valokuvannut joitain näistä, jotka ilmavoimien henkilökunta on rohkaissut paljastamaan.

Space Force mahdollistaa ilmavoimien ottaa mukaan armeijan teknologioita, joita avaruuteen on otettu käyttöön, yhden auktoriteetin alaisuuteen. Tästä huolimatta Gooden mukaan tämä tulee olemaan osittainen paljastus, sillä laivaston Solar Warden -ohjelma ei ole tässä mukana.

Hän vakuutti, että Antarktiksella olevat sivilisaation rauniot tullaan paljastamaan osana paljastusprosessia. Lopulta nämä rauniot tullaan yhdistämään avaruusolentoihin, jotka saapuivat tänne emoaluksilla, joihin Goode on aiemmin viitannut termillä Esi-Adamiitit.

Hän huomautti, että 13 illuminatin verilinjaa yrittävät identifioida itsensä Antarktikselta peräisin olevien avaruusolentojen geneettisiksi perillisiksi. Hän uskoo, että tämä yhteys suurelta osin on fiktionaalinen ja että eliitille on valehdeltu heidän geeniperimästään. Yhtä kaikki, globaali eliitti on hyväksynyt sellaiset valheet, koska se erottaa heidät tavallisesta rahvaasta, ja auttaa heitä oikeuttamaan heidän poliittisen ja taloudellisen dominanssinsa.

Lisäksi Goode sanoi, että muinaisen sivilisaation, joka on hautautunut mereen Australian ja Etelänapamantereen väliin, tullaan myös paljastamaan. Nämä sivilisaatiot muodollisesti sijaitsivat saarilla, jotka ovat vajonneet mereen viimeisen suuren tulvan aikaan noin 9600 eKr.

Goode sanoi, että hän näki joitain kaikuluotauskuvia sivilisaatiosta Etelänapamantereen ja Etelä-Amerikan välissä. Sukellusveneiden kehittynyttä kaikuluotausta on käytetty hankkimaan yksityiskohtaisia kuvia raunioista, joita tieteilijät ovat tarkastelleet.

Hän sanoi, että uudet sisäpiiriläiset saavat tällä hetkellä opastusta paljastusta varten muinaisista sivilisaatioista, joita löytyy Grand Canyonista. Goode kuvasi maanalaiset kaupungit sekä avauusolentojen artifaktit, jotka tulevat tukemaan Hopien ja Zunien perinteisiä tarinoita. Sisäpiiriläiset puhuvat avaruusolentojen ruumiiden löytämisestä, jotka sopivat Hopi/Zunien kertomukseen Ant-kansasta.

Goode tiivisti hänen aiemmat paljastuksensa Marsista löydetyistä raunioista, joihin kuuluu myös pyramideja. Hän vakuutti, että Marsissa on tällä hetkellä elämää kasvien ja eläinten muodossa. Kaikkein tärkeimpänä hän huomautti, että salaisen avaruusohjelman tieteentekijät ovat löytäneet jäänteitä aurinkovälähdystapahtumasta Marsissa.

Kyselytunnun aikaan hän kuvasi sitä miten salaisen avaruusohjelman tieteentekijät saivat tietää mikronovan legendoista, jotka kertovat tapahtumasta joka on tuhonnut suuren osan aurinkokuntaa syklisesti. Salainen avaruusohjelma lähetti tehtävän vahvistamaan tämän ja löysi todisteita Marsista ja Kuusta.

Valmistellakseen ihmiskuntaa shokkiuutisiin siitä, että Aurinko periodisesti tuottaa suuria välähdyksiä (mikronova), jotka pyyhkivät kaiken sivistyksen eri planeetoilta, NASAn kanssa saatiin lähetetyksi alus etsimään Kuuhun ”mustaa lasia”. Tämä on jäänteitä suuresta plasmapurkauksesta, joka on vahvasti vaikuttanut Kuuhun ja Marsiin aiempien aurinkovälähdysten aikaan.

Tieteelliset tutkimukset ovat myös löytäneet mustaa lasia Kuusta, joka on jäänteitä jättiläismäisistä Auringon koronamassapurkauksista.

Kaikkein tärkeimpänä Goode esitti, että kollektiivinen tietoisuutemme voi vaimentaa sitä miten aurinkovälähdys tapahtuu. Hän painottaa, että meillä on valta vaikuttaa ympäröivään todellisuuteemme omilla ajatuksillamme. Täten massatietoisuutemme voi vaikuttaa Aurinkoon sen käydessä läpi välähdystapahtumaa. joka tulee tapahtumaan suhteellisen lyhyessä ajassa.

Henkilökohtaisessa keskustelussa hän sanoi, että aikaikkuna tälle tapahtumalle on arviolta 13 vuotta. Se tulisi tapahtumaan auringon aktiviteetin minimissä, kun Auringon heliosfääri olisi tarpeeksi heikko aurinkovälähdyksen käynnistymiselle kosmisista aalloista. Nykyinen aurinkosykli 24 on siirtymässä sen minimiinsä, jonka on ennustettu alkavan arviolta 2019/2020, ja tämä aikaikkuna loppuisi seuraavan aurinkominimin myötä (joka aloittaa syklin 26) joskus vuonna 2031/2032.

Auringonpilkkujen ja kosmisten säteiden välinen suhde

Hän sanoi, että aurinkovälähdyksen jälkeen tulee olemaan suuri tietoisuuden muutos planeetalla. Auringosta lähtevä sähkömagneettisen plasmaenergian seinämä saa aikaan ylösnousemuksen, mikä on Gooden mukaan tietoisuuden laajentumista.

Tämä tekee paljon helpommaksi ihmiskunnalle ratkaista ikuisuuden vanhat ongelmansa. Tämä kirjaimellisesti aloittaa tuhatvuotisen rauhan ajan Maapallolla. Hän sanoo, että tämä prosessi tapahtuu jokaisella planeetalla, joka käy läpi ylösnousemusprosessin.

Goode esittää, että kaikki teknologia tulee tuhoutumaan aurinkovälähdyksessä Ansharin hänelle näyttämällä aikajanalla. Tällä aikajanalla avaruusolennot näyttäytyvät ihmiskunnalle suurin joukoin. Monet aurinkovälähdyksen aikaansaamissa katastrofeissa kuolevat kierrätetään toisille planeetoille.

Hän painottaa sen tärkeyttä, että tekee valmisteluja aurinkovälähdystä varten, sekä fyysisiä että henkisiä. Goode mainosti “preppaajien” suosituksia elää vuoristoalueilla, kaukana matalista merialueista, ja että on tarpeeksi ruokaa ja vettä joiden avulla selvitä sähköverkon romahduksesta. Hän esitti, että henkiset valmistelut ovat kaikkein tärkeimmät, ja että se vaikuttaisi suoraan siihen miten aurinkovälähdys itsessään tulisi toteutumaan.

Luento 2 – huhtikuun 11. 2019

Gooden toinen esitys Cosmic Waves -seminaarissa keskittyi informaatioon, jota hän oli saanut koskien Lopun Aikojen ennustusta, ja sitä mitä hänelle olivat eri avaruusolentojen rodut näyttäneet mahdollisista katastrofaalisista tapahtumista liittyen eri historiallisiin Maan ja Auringon sykleihin.

Goode aloitti ensin tunnustamalla David Wilcockin ja minut hänen salaisen avaruusohjelman paljastuksensa tukemisesta, huolimatta eri tahoilta tulevasta painostuksesta. Wilcock erityisesti on ollut paljon häirinnän ja rahallisen painostuksen kohteena, jotta hän sanoutuisi irti Goodesta, mutta hän on kieltäytynyt kaikista rahallisista insentiiveistä tehdä niin. Omassa tapauksessani olen saanut paljon painostusta jättää Goode ja hyväksyä rajoittuneempi narratiivi salaiselle avaruusohjelmalle niiden taholta, jotka ajavat tiedeperustaista ufologiaa, joka sivuuttaa sisäpiiriläisten todistukset.

Goode sitten kävi esityksensä pääaiheen kimppuun koskien lopun aikojen ennustusta. Hän aloitti huomauttamalla, että hänen isoisänsä oli pappi, joka oli puhunut Lopun Ajoista, ja että monia ilmestyksiä tulisi tapahtumaan näinä aikoina. Goode määriteli “maailmanlopun” suurena ilmestyksenä, jonka voimme ymmärtää modernein termein täytenä UFO-paljastuksena.

Hän huomautti, että planeetan sivilisaation tuhoavan aurinkovälähdystapauksen aikaan on kosmisen lain alaisuudessa avaruusolennoille sallittua avoimesti paljastaa itsensä ja olla kanssakäymisessä populaation kanssa.

Goode viittasi hindujen, buddhalaisten, muslimien ja kristittyjen profetioihin, jotka viittaavat massiiviseen aurinkovälähdykseen lopun aikoina. Lisäksi hän viittasi Hopien profetiaan Sinisestä Tähdestä (Kachina), joka tulee edeltämään suurta Aurinkoon liittyvää.

NASA on luotu tutkimaan massiivista Auringon katastrofia, Goode sanoo. Lajin jatkuvuus on porkkana, jota on käytetty tuomaan yhteen eri alojen tieteellistä tutkimusta mahdollisen aurinkovälähdystapahtuman / mikronovan tapahtuessa, joka voisi pyyhkiä niinkin paljon kuin puolet planeetan populaatiosta ja infrastruktuurista.

Tieteilijät puhuvat nyt aurinkominimistä — jolloin auringonpilkkuaktiviteetti on heikointa, ja näin aurinkotuulien ja heliosfäärin antama suoja kosmisia säteitä vastaan on heikoin — kuten kaikkein todennäköisimmän massiivisen aurinkotapahtuman aikaan. Tällä hetkellä olemme aurinkosykli 24:n lopulla, ja odotamme syklin numero 25 alkua.

Tieteilijät epätoivoisesti yrittävät ennustaa sen milloin auringon minimi alkaa, jotta he voisivat paremmin ymmärtää sitä aikaikkunaa, jolloin mikronova on kaikkein todennäköisimmin tapahtumassa.

Goode viittasi geofyysisten napojen siirtymään, joka Marsista on jokin aika sitten havaittu.

Kaikki suuret maat, joilla on avaruusteollisuutta, ovat päättäneet antaa osuuden bruttokansantuotteestaan monikansalliselle salaiselle avaruusohjelmalle, jota Goode on aiemmin nimittänyt “Globaaliksi Galaktiseksi Kansainliitoksi”. Elokuva 2012 oli pehmeän paljastuksen aloite, sillä se näytti monikansallisen yhteistyön jolla yritetään säilyttää laji rakentamalla massiivisia arkkeja, ja se miten tämä kaikki on pidetty salassa ihmiskunnalta.

Triljoonia dollareita menee vuosittain monikansallisen avaruusohjelman rahoittamiseen ja massiivisten alusten rakentamiseen, Goode sanoo.

Hän selitti, että toiset tähtijärjestelmät ovat kokeneet aurinkovälähdyksiä, jotka ovat vaikuttaneet heidän planetaarisiin järjestelmiinsä. Goode sanoo, että jättiläismäiset sähkömagneettiset filamentit (eli Birkeland-virtaukset), jotka kytkevät eri tähdet Kosmiseen Verkkoon, luovat takaisinkytkentäluupin, joka liipaisee muita tähtiä, mm. oman Aurinkomme, kokemaan aurinkovälähdyksen.

Sähköisen Universumin malli on se, jota eri avaruusohjelmat pitävät tarkimpana, ja konseptit kuten “pimeä aine” ja “pimeä energia”, joita on käytetty selittämään standardimallin puutteita universumin massan ymmärtämiseksi, tullaan pian osoittamaan vääriksi.

Salaisen avaruusohjelman tieteilijät ymmärtävät, että jokaisen eri tähden välillä on energeettinen suhde jättiläismäisten filamenttien kautta. Avaruusohjelma käyttää tätä energeettistä suhdetta matkaamaan ympäri galaksia.

Goode esittää, että kosminen verkko, joka koostuu jättiläismäisistä filamenteista tähtien välissä, on tärkeällä tavalla yhteydessä ihmistietoisuuteen. Tietoisuus on kytkeytynyt samalla tavoin kuin nämä sähkömagneettiset filamentit.

Hän sanoo, että meitä totutellaan sähköisen universumin malliin ihmiskunnan valmistelemiseksi vastaanottamaan uusia teknologioita, jotka pian esitellään yhdessä avaruusohjelman paljastamisen kanssa.

Hän ennustaa, että kosmiset säteet pian osuvat yhä enemmän Maahan, mikä saa aikaan suuria maanjäristyksiä. Supertulivuoret kute Yellowstone todennäköisesti liipaistaan kosmisilla aalloilla, jotka saapuvat planeetallemme auringon minimin ja Maapallon heikkenevän magnetosfäärin takia.

Goode lainasi Aatamin ja Eevan dokumenttia, josta puhuttiin Ben Davidsonin Earth Catastrophe Cycle -sarjassa. Tieteentekijät esittävät, että aina 200,000 – 300,000 vuoden välein Maapallon fyysiset navat kääntyvät. Navat yrittivät kääntyä 40 tuhatta vuotta sitten, mutta eivät onnistuneet.

Hän sanoo, että navat siirtyivät 11 tuhatta vuotta sitten. Tämä vastaa Atlantiksen katastrofia 9600 eKr.

Esi-Adamiittien sivilisaatio, jota Goode aiemmin kuvasi, laskeutui Etelänapamantereelle 55,000 vuotta sitten, ja joka on sen jälkeen perustanut erittäin teknologisesti kehittyneen sivilisaation, jolla on siirtokuntia ympäri planeettaa (Atlantis), koki katastrofaalisen tapahtuman ennen sitä tapahtumaa joka tuhosi Atlantiksen. Hän vahvisti, että tämä on tapahtumassa uudelleen.

Hän lainasi vuoden 1986 tieteellistä tutkimusta, jonka on julkaissut Royal Astronomical Society ja kirjoittanut professori James Deardorff otsikolla “Mahdollinen Maan ulkopuolinen strategia Maapallolle”, joka tarkasti kuvaa sitä miten avaruusolennot ovat valinneet työskennellä yksittäisten kontaktihenkilöiden kanssa optimitapana vaikuttaa planeettamme evoluutioon.

Galaktisen Superaallon teorian, Goode selittää, julkaisi Paul LaViolette vuonna 1983. Eri salaisen avaruusohjelman faktiot alkoivat tarkastella tätä evidenssiä vuonna 1987, ja he ovat lähettäneet tutkimusryhmiä tutkimaan aurinkokuntaamme lähestyvää energian seinämää.

Goode kuvasi sitä miten saapuvat kosmisen aallot vaikuttavat ihmisiin tiedetehtävissä. Ihmiset, jotka ovat tempperamentiltaan rentoja, muuttuvat vieläkin rennommiksi, kun taas tempperamentiltaan kireät muuttuvat aggressiivisiksi ja väkivaltaisiksi. Tämä johti ideaan ”Lopun Aikojen hulluudesta”, joka tulee Gooden mukaan vain lisääntymään, kuten on ennustettu eri uskonnollisissa ja alkuperäiskansojen traditioissa.

Eri avaruusohjelmat tietävät, että aurinkokuntamme on siirtymässä tähän galaksin osaan. Hän huomauttaa, että aurinkomme, kosmisten aaltojen ja muiden tähtijärjestelmien välillä on linkki kosmisen verkon kautta.

Goode vakuutti, että jättiläismäiset Siniset Pallot ovat viime aikoina avustaneet energioiden puskuroinnissa näistä kosmisista aalloista, aivan viime päiviin asti. Ne ilmaantuivat ensi kerran 1930-luvulla, ja ne puskuroivat aurinkokunnan energioita tuolloin, mikä olisi muuten voinut johtaa sellaiseen Auringon käyttäytymiseen johon ihmiskunta ei ole valmistautunut. Hän uskoo, että ihmiskunta olisi tuhoutunut jos siniset pallot eivät olisi puskuroineet kosmisia ja Auringon energioita.

Mandela-efekti, Gooden mukaan, viittaa moniin eri aikalinjoihin jotka ovat yhdistymässä meidän aikanamme. Eliitti loi nämä aikalinjat halutessaan muuttaa ihmiskunnan historiaa, mutta ne ovat tuomittu epäonnistumaan, sillä aika on elastista.

Goode kuvasi sitä mitä Ansharit näyttivät hänelle. Asteroidi, tai mahdollisesti koronamassapurkaus, osuu Maan ilmakehään juuri ennen napasiirtymää, tsunameita, äärimmäisiä tuulia ja globaaleja tulipaloja. Vaikutus esiintyy Tyynen valtameren yllä, mikä luo keskikokoisen tsunamin, ja se on merkkinä siitä mitä on tulossa. Sitten hän näki tähtiä tulevan taivaalta, jotka olivat itse asiassa avaruusolentojen aluksia, jotka saapuvat auttamaan pinnalla elävää populaatiota.

Avaruusolennot ovat vedonneet eri avaruusohjelmiin edistyneen teknologiansa jakamiseksi lopun ihmiskunnan kanssa, jotta maksimoitaisiin tulevasta aurinkovälähdystapahtumasta selviävien ihmisten lukumäärä. Tämä auttaa selittämään sen miksi USA:n ilmavoimien avaruusohjelma on sallinut näyttää yhä enemmän sen antigravitaatioalusta julkisesti.

Goode käytti jonkin aikaa kertoakseen miten ihmiskunta voi itse valmistautua aurinkovälähdykseen. Hän sanoo, että meidän tulee paastota ja puhdistaa keho raskasmetalleista niin, että me emme reagoi lisääntyvään auringon plasmaan, joka puskee planeetallemme. Spontaanit tulipalot ovat hyvin mahdollisia aurinkovälähdyksen aikaan johtuen eri metallien kertymästä kehoihimme.

Hän suositteli kasviksia kuten selleri, varsiselleri, korianteri, lehtikaali, jne. kehon puhdistukseen. Kasvisruokavalio auttaa myös puhdistamaan kehoa ja on muutenkin puhtaampi.

Lisäksi meidän tulee selvittää karmamme ja traumamme anteeksiannolla ja sisäisellä työllä. Tämä on erityisen tärkeää negatiivisten emootioiden takia, jotka ovat varastoituneet kehoomme massaksi, joka reagoi Auringon aktiivisuuteen ja kosmisiin säteisiin. Hän painottaa, että tulevat kosmiset energiat saavat aikaan sen, että tuomitsemme itseämme, joten kannattaa alkaa harjoittaa anteeksi antamista itselle ja muille.

Hän puhui joistain muista lisätavoista, millä voimme fyysisesti ja mentaalisesti valmistautua aurinkovälähdyksiin: olla pelkäämättä; mennä mukaan massameditaatioihin; ja rakentaa nykyverkosta irti olevia (off-grid) yhteisöjä. Hän mainitsi korkealla olevat vuoristoalueet kuten Boulder, Colorado ja Ozark-vuoret hyvinä paikkoina joissa selviytyä tulevista maanmuutoksista.

Kyselytunnilla Goode kuvasi sitä miten zululta näyttävät asukkaat planeetalta, jossa harjoitetaan shamanismia, eivät koskaan tulleet liskojen valloittamiksi, ja he kykenivät tietoisesti romauttamaan fyysiset kehonsa ja käyttämään mikro-madonreikiä kehoissaan matkustamaan minne vain halusivatkin. Tämä oli esimerkki siitä miten voi oppia käyttämään fyysistä kehoaan tähtiporttina, jotain mistä olen puhunut aiemmin omassa esityksessäni. Aurinkovälähdystapauksen jälkeen ne, jotka ovat riittävästi nostaneet tietoisuuttaan ja kehittäneet kykyjään, tulevat kykenemään käyttämään omaa fyysistä kehoaan samalla tavalla tähtiporttina.

Vastauksena kysymykseen QAnonista Goode sanoi, että hän saa samat briiffaukset kuin mitä QAnon-kanavalla, ja että hän saa myös briiffejä QAnon-koodeista. Kuten aiemmin mainittua, Goodea ohjeistaa ryhmä armeijan tiedustelu-upseereita, joista eräs on NATO-maan kenraali jonka tapasin vuonna 2017.

QAnon on suoraan sidottu presidentti Trumpiin, ja kolmeen kenraaliin, jotka taivuttelivat hänet ryhtymään presidentiksi. Vaikka kenraalit ovat eläkkeellä, heillä on silti vahvat siteet sotilastiedusteluyhteisöön. Goode sanoo, että hän on ollut tekemisissä ihmisten kanssa, jotka ovat olleet suoraan kytköksissä QAnoniin pitkän aikaa.

  Artikkelin julkaissut exopolitics.org

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.